{Нашето предизвикателство: Присъединете се към нова група Mothers!}

Това беше едно от предизвикателствата, за които бях много развълнуван. Чух толкова много от приятелите на майка ми да се възхищават за групите на мама, че нямах търпение да намеря едно от моите. Опитвах се да получа след това предизвикателство от няколко седмици. Намерих една група чрез Meetup.com и всъщност RSVP за обяд, но след това някакво семейство влезе в града и аз не отидох. По препоръка на приятел научих за нова група на мама, предоставена чрез медицинското заведение, в което доставих, и избрах да го направя.

Групата се среща в понеделник от обяд до 14:00, имаше около 20 жени, всички с бебета 6 месеца или по -млади. Тя беше водена от страхотна дула на име Кимбърли, която веднага ме накара да се почувствам като у дома си. Можете просто да кажете, че това е мястото, където никой няма да ви съди, ако влезете в носенето си и бебето ви крещеше.

Повечето от жените са имали бебетата си да лежат на одеяла и един тон от тях правели време за корем и не плачеха, което веднага ме накара да се почувствам като гарнитура и аз бях недостатъчен. Тя мрази времето на корема! Но тогава, когато всички обикаляхме и се представихме на себе си и нашите бебета, разбрах, че бебетата, които сравняваме, и дъщеря ми, са добри два месеца по -големи от нея. Фе.

След въвеждането всички имаха възможност да зададат въпрос. Докато много от въпросите бяха насочени към Кимбърли, всеки въпрос излезе в групата, за да види дали някоя от другите мами е изправена пред подобна ситуация или е преминала през нещо и е имала съвет. Беше чудесно. Беше толкова добре да чуя тези други мами да се справят със същите неща, които бях.

Дори успях да предложа някакви насоки на майка, чието мляко има твърде много липаза в нея – аз изрязвам цялото си мляко след изпомпване.

Garrity се справи добре. Въпреки че я кърмих, преди да си тръгнем, тя получи суета около 30 минути, така че аз избих цика си и я кърмих. Беше толкова добре да мога да кърмя на публично място и да не се притеснявам да се прикрия! След това тя започна да се изтощава, но тя е в тази забавна сцена без-NAP, така че в крайна сметка плаче доста силно за добри 10 минути.

Опитах се да я утеша малко в кръга, но това не се получи и в крайна сметка се наложи да стана и да се разхождам. В крайна сметка тя заспа и аз я сложих в столчето си за кола и успяхме да се присъединим отново към групата. Въпреки че бях напълно стресиран за тези 10 минути и се смутих, че тя причинява сцена, не мисля, че някой наистина е забелязал. Всички останали бяха толкова загрижени за бебетата си, че моите дори не са ги фалшифицирали.

Преминахме през всички дами само за около 2 часа. Обикновено щях да остана след това и се опитвах да започна някои разговори, но имах поръчки да бягам, така че се изтръгнах, но със сигурност ще се върна. Очаквам с нетърпение да се опитам да се свържа малко повече с Mamas следващия път и се надявам да направя някои нови приятели от групата. Може би дори мога да ударя едно и да зачеркна моето предизвикателство за новобранец №13?

[Снимки на Уитни Матокс; Всички права запазени]

Намерете повече бебешки дейности “с 52 -те седмични предизвикателства за новобранец.

Ако вече участвате, използвайте hashtag #RookieMoms в Instagramâ или Twitterâ, за да можем да се развеселим взаимно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *