Животът като майка е изпълнен с неограничен списък с неща, които трябва да направите и се притеснявате. От бременността до, доста през останалото време, има какво да се направи или да се притеснявате. Открихме тези 10 марки, които правят живота малко по -лесен, малко по -малко притеснителни и като цяло просто чудесни за майките и майките.

Направете лягане малко по -добре!

ЕЛУКУРНИ МАТРИЦИИ Подложки

Всички майки, които трябва да се нуждаят от сън, така че да е удобно е от изключително значение. Елдурийната линия от подложки за матраци може да поддържа майката удобна и когато бебето пристигне, те дори имат същата версия на матрака на мама за малката.

Подложките за матраци са разработени с шев на прегради с двойна игла, който не позволява да се измести или се движи наоколо, така че подложката за матрак остава постоянно удобно. В допълнение, те се правят с хипоалергенно влакно, за да се избегнат тези досадни алергии. Eluxury е продал над 1 милион подложки за матраци и е направен в Good Ole USA. Те имат седем различни стила! Можете да ги проверите тук.

Лесно решение за закуска за закуска

Смееш-у-отиване

Пътуването с мънички хора със сигурност не е разходка в парка. Смееш-у-го-а-и! Създадох услуга 5 в 1, която опростява храненето на малките ви в движение. Разработено с пътуване в ума, смейте-u-go! Сгъва се в единица за съхранение на храна, която запечатва херметично.

Той не само улавя храна, лигатикът поддържа дрехите чисти, лесно е да се избърше и с вградени разделители, храната не се докосва! Включен е и спор. Смееш-у-го-а-и! Безопасен ли е микровълновата и съдомиялната машина. Всички еднократни! Кажете сбогом на допълнителното пране и ястия! Вижте го тук!

Килим, който може да се справи с деца … и животни също

Ruggable

В нашето домакинство загубихме няколко добри килими на някои злополучни събития, предоставени от нашите малки. Ruggable Rugs помага да се избегне тази болка, тъй като те се развиват с майки (и домашни любимци) в ума.

Тези иновативни системи за килим от 2 части се отличават с подложка за килимче, която неплъзне и покривало за оцветяване, която лесно можете да почиствате, да промените или да измиете в пералнята си, което позволява да остане свеж и напълно свободен от алергени , разливи, кални отпечатъци от лапи, следи от пастел и дори случайни аварии.

И тъй като тези килими са леки и се предлагат в най -различни дизайни и цветове ”“, те са идеалният начин да озарите всяка стая във времето за лятото! Вижте най -продаваните им килими

Безопасност на автомобила, докато е бременна!

Безопасно каране 4 деца

Спомням си колко стресиран шофирах, когато бях бременна. Огромният ми корем толкова близо до волана, щях да карам толкова бавно в притеснение да вляза в инцидент. И накрая, има много по -удобна и по -безопасна услуга за шофиране по време на бременност с щит на корема. Това е важен продукт за безопасност за вашия списък за майчинство.

Щитът на корема прави шофирането отново удобно и безопасно за бременни майки.

Най-сигурният избор и само тествана за катастрофа услуга за повишаване на безопасността на предпазния колан. Използвайки достойни за катастрофата материали, щитът на корема безопасно пренасочва предпазния колан далеч от бременното коремче. Посетете TummyShield.com за много повече подробности

Намалете бебешкия обрив на бебето само за една употреба!

Balmex пелени от обрив

Знаете ли, че въвеждането на твърди храни може да увеличи обрива на памперсите? Ензимите, необходими за разграждане на твърди храни по време на храносмилането, преминават в бебешкото изпражнение, което, когато е в контакт с кожата на бебето, също могат да се разпаднат и да се дразнят. Това може да доведе до увеличаване на обрива на памперсите.

BALMEX Пълна защита от защитен обрив Кремът комбинира ефективни съставки за обрив на памперсите с естествена вечерна иглика, която е показана при тестове за инхибиране на ензимите от дразнещо дъното на бебето, така че може да избегне и лекува обрив на памперсите. Всъщност Balmex клинично е доказано, че намалява обривата на памперсите само при една употреба. Да, точно така, една употреба! Намерете продавач близо до вас днес.

Най -добрият продукт, който да ви помогне да забременеете

Ava Women Fertility Tracker

Пикането на пръчка за прогнозиране на овулацията е такава миналата година! Гривната Ava, носена, докато спите, открива петте ви много плодородни дни ”„ не след като са минали, а както се случват. Устройството проследява пет физиологични параметъра, включително температура, пулс и дишане до нула на вашия плодороден прозорец, всички докато проследявате менструалния си цикъл, нивата на напрежение и сън чрез лесно за използване приложение.

Те току -що пуснаха AVA 2.0. Тази лента е подобрената версия на тяхната клинично доказана гривна за проследяване на плодовитостта. Той се предлага с оптимизиран сензор POD за по -добър комфорт и вибрираща аларма. Можете да научите много повече за Ava Women Fertility Tracker тук!

Най -добрата бебешка марка за стил, стойност и комфорт!

Картър

Бях фен на Картър от първото ми дете през 5 -то ми дете. Дрехите им винаги са модерни и удобни за бебето. Картър има всичко необходимо за забавление на слънце това лято със 100 -те стилове на Sunshiney на страхотни цени. Carter’s предоставя всичките ви основни гардероби от боди до летни колекции и accessories. Вижте колекцията на този сезон тук!

Най -добрата марка, която да спаси гърба на мама!

Tushbaby

Всички ние мама знаем твърде добре усещането за този възпален долен гръб след дълъг ден на задържане на суетно бебе. Tushbaby е висококачествена, сертифицирана за безопасност бебешка тазобедрена седалка, която облекчава натиска от гърба, бедрата и ръцете си, като подкрепя вашето дете. Дори и да имате малко дете, което обича да се държи, Tushbaby може да поддържа дете до 44 фунта.

Създаден да улесни живота ви, с Tushbaby, можете да правите поръчки в щракане и да пътувате с лекота. Той дори има полезен джоб за мобилен телефон на Dandy Little Meash, така че да можете да получите телефона си, когато е необходимо. Ако използвате код: Musthave15, ще спестите 15% отстъпка от покупката си в Tushbaby на tushbaby.com

Най-добрата марка, която да върне майката към формата преди бременността

Габриал

Връщането отново във формата преди бременността никога не е лесно и аз съм твърдо за всичко, което може да помогне. Габриал е най -пълната колекция за майчинство, след раждане и шайби в САЩ. Не само по-рано помага на тялото ви да се върне във формата преди бременността, но и медицински подходящите дизайни помагат да се избегнат болки в долната част на гърба, стрии и подобряване на фигурата и стойката.

Те използват естествени и дишащи материали (млечни протеинови фибри и памук), което е идеално за тези горещи летни месеци. Вижте тяхната лятна колекция тук!

Най -добрата услуга, която бих искал да знам за много отдавна

Красота по дизайн

Винаги съм се опитвал да се грижа за кожата си. Като се има предвид, аз съм преминал през множество бутилки с пропилени продукти за грижа за кожата, защото те просто не са работили с кожата ми. Charm by Design е първата компания за грижа за кожата, предлагаща напреднали формули с неограничена помощ от вашия личен естетик.

Естетикът ще ви съпостави с един от 5 000+ възможни схеми. Можете да получите почистващи препарати, започващи от 25 долара. Серуми и лечения, започващи от 30 долара. Овлажнители, започващи от 30 долара. Вижте всички подробности тук!

Като цяло, американските майки се нуждаят от цялата подкрепа, която можем да преминем през цялото това отглеждане на мънички хора. В някои случаи идва от приятели и семейство с предложения и насоки или просто гледане на малкото си, когато имате нужда от почивка. А в някои случаи има някои страхотни продукти и услуги, които просто улесняват живота. Вземете един от тези елементи за себе си мама, вие сте достойни за това!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *