+ Имам oodles от комплименти на тази лилава рокля от ModCloth, така че вярвах, че ще публикувам {affiliate} връзката тук.

На снимката: Хедър в почти същата рокля; аз в моята лилава; Елан Морган от Schmutzie.com; както и Наташа, феминистката в дома.

+ Това е очарователно за сестринските мами: сухо изтриване на новороденото хранене. Поп в рамка, както и съставете върху стъклото.

+ Тъй като много бопи корици са грозни

+ Докато купуваме за дрехи за лятно време, аз невероятно сърце това домакинство на бански костюми, също и от ModCloth. Получих две вариации миналото лято, харесаха им и двете, но разбрах, че са толкова сходни, предоставих тъмносинята, която получих на Амазонка на Карън, която също изглеждаше очарователно в него.

+ Когато видях тези висулки за зъби за майки, в крайна сметка бях непосредствен фен на Modfresh, който ги предлага на Etsy.

+ Ако никога не сте разглеждали CoolMomtech, проверете го. Тонове истински полезни, както и привлекателни статии за технологиите.

+ Pea to Pumpkin, който има бременност, както и детски списания с малко чувство за хумор, както и на ръчно изтеглени илюстрации, има безплатни индикации за печат месец, които да използват за снимки. Сладко!

+ Изисквате ли помощ при положителното родителство? Създадохме безплатен уебинар от родителския инструктор Ейми Маккриди, както и можете да му се насладите във вашите Jammies. Не го пропускайте!

Това е за тази седмица!

xo,

Уитни

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *