Обичам Amazon, както и съпругът ми. Той е свързан с ефективността и настройва нещата, за да се грижи за себе си. Никога не ни липсва витамини, паста за зъби или продукт за коса, благодарение на всичко, което прави в Amazon.

Имам много по -гъвкав график, така че докато съм много по -вероятно да взема тоалетна хартия в магазин през деня, Райън се държи запасен в крем за бръснене с помощта на интернет. За комфорт, когато той прави поръчка, той използва мозъка си на компютърни науки, за да оптимизира покупката, като хвърля неща, от които в крайна сметка ще се нуждаем, като слънцезащитен крем.

Грижата за нашето семейство е едно от неговите умения.

Amazon Mom, абонаментна програма от Amazon.com, насърчава родителите да го „зададат и забравят“, когато се отнася за памперси. Или не насърчава родителите, а по -скоро майки, поради името на услугата?

Amazon включва това изречение в описанието на уебсайта им: Amazon Mommy е отворена за всеки, независимо дали сте майка, татко, баба и дядо или гледач.

И така, защо се нарича мама на Amazon?

Докато Хедър и аз създадохме този уебсайт за майки, защото бяхме фокусирани върху фаза на живот, която включваше следродилно изцеление и кърмене, имаме друг уеб сайт за родители на Bay Area, наречен 510Families.com. Мислехме дълго и трудно за името на този сайт и тъй като съдържанието се фокусира върху местните дейности за деца, не искахме да изключваме мъжете от името. Няма ли родител да се интересува да разбере какви семейни събития през уикенда се появяват? Ние мислим така.

Използвайки отстъпки и удобства за памперси и други бебешки доставки, Amazon предоставя страхотна услуга на семействата. Никой родител не иска да изтече в 7 часа сутринта, за да вземе памперси, за да напусне в детското си градина. Поради тази причина името Amazon използва във Великобритания и други страни, Amazon Family, за същата услуга, е по -добър избор.

Това има значение, момчета. Трябва да отворим предположението, че памперсите и пазаруването са проблеми на жените. Дори и да са във вашата къща, ние трябва да приветстваме участието и отчетността от родителите на двата пола. И татковците, които остават вкъщи или поемат много повече грижи за деца, пелене или пазаруване, не трябва да се правят да чувстват, че играят мама, когато правят тези неща.

Общността на блоговете на таткото се сдобива с този брой, като моли Amazon да направи промяната. Ако искате да видите Amazon да променя името, можете да подпишете тази петиция.

Моля, обърнете внимание, че не предлагам бойкот на Amazon, защото трябва да живея тук.

Свързани: Вярни ли са, тези татко стереотипи ли са честни или продуктивни?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *