Напишете отворено писмо

със сигурност някой ви е разгневил през последните няколко месеца, независимо дали е частен като Lindsay Lohan или бизнес като Sprint. Отвореното писмо ще ви позволи да извадите яростта си, както и да го споделите с по -широка аудитория. Когато използвате отворена буква, за да започнете диалог, най -добрата част е, че трябва да отидете много, както и да го извлечете там, непрекъснато.

Ако четете този уеб сайт, най -вероятно сте търсили с термин като „6 -месечни дейности“, „Dream Feed“ или „списък за опаковане на болнични опаковки“, така че ще прескоча окончателната мисъл, че сте хормонални дисбалансирани. Може би дори сте потърсили „Какво по дяволите иска новороденото ми от мен в 3 сутринта, тя просто яде в 2 часа сутринта.“ Разбрах, че това ще го гужа по -късно тази вечер. С цялата тази лудост, която работи с вашето очакващо или следродилно тяло, със сигурност имате отворена буква, която трябва да бъде написана. Изискване за уведомяване на Shannen Doherty Защо просто не можете да гледате повече 90210 повторения? Недоволни ли сте в летните моди на Target? Искате ли да съобщите настройката си на Windows, за да разходи порти? Дали Continental Airlines се отнасяше ли с вас, също много пъти?

Ето моето, насочено към майчинството на Мими. Ако блогвате своя, моля, поставете URL адреса точно тук, за да можем всички да се насладим! Кой ще бъде целта на вашия гняв?