Съвет от евтин татко

Очевидно нашият стил за месеца е пестеливост. Не планирахме това, но продължава да се появява.

Новият ми приятел Грег ми каза, че това е една от неговите вторични мисии в живота, която трябва да бъде посочена на моя уеб сайт. Ако това не се случи, той заплаши, той ще започне собствен сайт, наречен „cheapassdad.com“.

Попаднах в него по време на обяд онзи ден в елегантна пазарна зала в европейски стил, където много хора са примамвани да съберат вкусен обяд в салата бар, за доста висока цена на килограм. Грег гордо изписваше торба с екологичен боб, както и цял морков, който той избра от рутинната обемна зона на магазина.

„Защо трябва да плащате разходи за салата за тези зеленчуци?“ – разпита той.

Надяваме се, че това притеснение е риторично, тъй като ще се смущавам да му кажа, че салатът барът просто се чувства много по-привлекателен от огромния му немит морков, както и без уплътнения екологичен боб. Много повече от всичко обаче просто се зарадвах да видя човек, който избира сурови зеленчуци, за да избере обяда си над торба с чипс. Поздравления за мама на Грег за увеличаването на такова страхотно момче.

Седмица на близнаците: Животът на дома с новородени

Един от любимите ми хора в света, Ела, е новобранецът на тримесечните братски близнаци. Отвъд не бях развълнуван, за да се присъедини към редиците на родителството с две малки наведнъж. Молех я да сподели някои от трудно спечелените си самородки от мъдрост и тя не разочарова. Тя предоставя тези предложения на други мами близнаци, които все още са в окопите.

Съвети за процъфтяване през първите три месеца

1. Напуснете къщата. Не мога да опъна достатъчно колко е важно да се натискам да изляза рано. Отначало напускането на къщата с двете бебета изглеждаше като непреодолима задача, до момента, в който подготвих себе си и тях, някой ще се нуждае от друга смяна на памперс или дори следващото хранене. Винаги имаше извинения да останете вкъщи и да не се опитвате да посетите приятел или да изпълните поръчка. Тази претоварена държава би могла да се превърне в истинска отвращение към извеждането им. Вместо това разбрах, че мога просто да се натисна малко по малко, дори и да е за бърза разходка из блока.

Ако щяхте да ни видите рано, никога нямаше да повярвате, че до 3 месеца тези бебета са били в ресторанти, яздели ферибота до Манхатън, са били в магазини за хранителни стоки и са ходили на ежедневни разходки. Но ние се принудихме малко от зоната си на комфорт и аз се радвам, че го направихме. Мисля, че това важи за всички нови майки и, двойно за близнаци!

2. Кажете „да“ на предоставяне на помощ. През първите месеци отнема всички и всички осигуряват на хората да носят храна. С две бебета никога нямам време да готвя и да ям, дори и със съпруга ми вкъщи, защото едно от нас е склонна към бебе, което пъти. Също така, докато не го закачихме, ние поискахме помощ за бани. Сега ние управляваме всичко това, но с две бебета в първите дни наистина оценихме помощта: двама души за бебето се къпат, облечеха, променени и едното, което да присъстват на другото бебе!

Открихме, че допълнителните ръце са много полезни с две бебета, където трябва да присъстваме напълно на едно бебе, като посещения на педиатър. Това е една от съществените разлики между грижата за множество бебета спрямо едно.

3. Разпръснете се върху малките неща, които спестяват време и усилия. Например, моята формула се предлага в готова за хранене течност, така че го държа в торбата си за памперси и спестявам праха за дома. Докато смесването на формулата в движение може да не изглежда като трудности, може да е, когато имам две плачащи гладни бебета и държа едно от тях. Да можеш да се отвориш и да се изсипи прави голяма разлика. Ditto за бутилка по -топло. Не знам дали бих получил това с едно бебе, но с две това е задължително.

4. Следвайте инстинктите си. Множество хора обещават от майките на близнаците като ресурс. Въпреки това чувствам, че имам достатъчно ръце и не си позволявам да се чувствам виновен, че не се присъединих към такава. Макар да съм сигурен, че ще се възползвам, чувствах, че това е друго нещо, на което не бих могъл да присъствам в списъка си, за да направя, и поради тази причина това стана точка на напрежение, а не помощ. В един момент вероятно ще направя това да се случи, но досега това не е приоритет и се справяме добре.

Най -добрата екипировка за домашния живот с близнаци

1. Колички: Използвахме Double Snap N Opt за седалките за кола и се съгласихме, че това е малко мечка за маневриране, но това е спасител за стигане до и от колата, защото сме в къща, така че трябва да ходим до гараж. Тази количка беше едно от единствените неща, които можех да управлявам вдигането в колата след моя C-секция; А майките-близнаци са много по-склонни да имат C-секция.

Обичам любовта обичам bumbleride indie близнак. Тъй като бебетата ми остаряват, аз съм развълнуван да прекратя Double Snap N Go и да започна да използвам Maclaren Twin Techno.

Също така оценявам да има единична количка, защото има случаи, когато е добре да се раздели и завладее. Наскоро отидох на обяд и взех дъщеря ни, докато оставих детето си със съпруга си. Тъй като той имаше една количка, те успяха да прекарат деня навън заедно. Това е добре и за поръчки: Привеждането на едно бебе в супермаркета е много по -просто от две.

2. Спални аранжировки: Обичаме сън за сън на обхвата на нашата ръка. През първите няколко месеца имахме бебетата там и това беше задължително за нас в нашия апартамент с две спални. Предимство тук е, че бебетата са заедно. Тъй като матракът Pack N Play не е толкова поддържан в средата, много майки на близнаци казват, че две бебета го карат да пещери, а бебетата се търкалят в средата един към друг. Това не е проблем в сън.

Друг момент от съня: Има различни клинове на яслите и позиционери на съня за бебета с проблеми с подравняването или сплескани глави. Този вид проблеми може да е много по -често срещан за близнаците, защото те са толкова много по -тесни в утробата.

3. Възглавници за кърмене: Иска ми се да не съм закупил възглавница за кърмене, преди да разбера как всички ще ни харесат. Получих моята възглавница за близнак на Брест само за да открия, че много предпочитам да храня едно бебе наведнъж. Тази възглавница е огромна и аз почти я използвах в резултат;По -скоро бих имал нито един боп или изобщо не използвах нищо.

4. Други продукти: Аз съм облекчен, че имаме достатъчно резервни части за корицата на променящата се маса и листовете. С две бебета е невероятно вероятно някой да замърси абсолютно всичко практически всеки ден. Ако е възможно, имайте такъв, един за чекмеджето и едно за прането.

Открих, че сладките стилни торбички за памперси просто не са достатъчно големи. Обичам моя Skip Hop Duo Deluxe. Чувстваше се огромен в магазина до всички останали. Но той се запълва бързо, след като добавя два комплекта, ако памперси, две промени на облеклото, две одеяла и т.н. Той има страхотни джобове и отделения и има каишка, за да се щракне удобно към гърба на двойната количка. И това е неутрално по пол.

5. Отидете на неутрален по пол: С множество, партньорът ми трябва да бъде особено практичен. Наличието на неутрални по пол неща му помага да се чувства по-добре да използва нашата екипировка, когато той е навън и около. Нашите колички и чанти за памперси са много неезични, което е полезно, защото имаме младо момче и момиче, а също и защото съпругът ми наистина ги харесва всички.

Благодарим ви, че е споделил своя опит за седмица на близнаци. Напълно ще млъкна за групата на майките.

[Снимка на близнаци на по -малко от седмица, предлагана от Фара.]

Четвъртък тринадесет: Бебешки имена, които не избрахме

, моята 12-седмична възраст се казва Скарлет. Това име беше избрано и за нашите 3-годишни, но той [се оказа] момче. След като отново преминахме през целия процес на подбор на име, взехме решение, което Скарлет все още ни беше любим. Ето 13 други имена на момичета, които разгледахме:

1. Алиса
2. Есен
3. Девин
4. Дилън
5. Франсис
6. Джорджия
7. Layla
8. Лили
9. Люси
10. Натали
11. Noe
12. Сидни
13. Лято