с Деня на бащата не далеч, в неделя, 21 юни, започвам да планирам как ще разваля 2 -те основни (пораснали) мъже в живота си: съпругът ми на 10 години, Питър и, разбира се, единственият Papa G.

Баща ми, Джордж е награден ресторантьор, така че винаги е възхитен от всичко, свързано с гурме храна (знам, Списъкът му с желания на Amazon, когато се отнася до настоящето му и без съмнение, свързано с камерата.

Повече от подаръците обаче са настроението и съм благодарен, че зад тази жена стоят 2 страхотни мъже, подкрепящи и обичам ме и това, което правя. Те, заедно с майка ми, разбира се, са моите скали.

Страхотно е, че има ден, посветен на татковците и празнуването на всичко, което са и правят, така че двамата ми млади сина, Оливър и Александър и аз, могат да покажат нашата признателност и да направят страхотна стара суматоха на големите момчета.

Подобно на Деня на майката и големия Vday, хората често обвиняват Деня на бащата, че е просто още един търговски празник, но трябва да бъда честен, аз наистина не съм съгласен с това.

Къде е равенството в това?

Бащите са решаваща и равна част от семейната единица и трябва да имат шампион.

И има толкова много начини, че вие и аз можете да направите Деня на бащата смислен.

Ето защо обичам новото благотворително състезание от приложението за поздравителни картички, което насърчава родителите да споделят снимка в социалните медии на дете £ 200.

 Целта на кампанията е да подчертае вечната любов между татко и децата му този Ден на бащата, моят личен много обичан е, когато Оливър, 5 гледа в очите на баща си и казва: „Ти си най-добрият ми приятел, Татко ‘.

Никой татко не може да поиска много повече от това, нали?!

Най -важното е, че постъпленията от всяка карта на бащата на напълно цената, закупена в приложението Inkly, ще бъдат дарени за среща с отчаяние, решаваща благотворителна организация, която предоставя подкрепа на деца, пострадали.

Опустошителен факт е, че около 23 600 деца ще загубят родител тази година, но благодарение на срещата на отчаянието те винаги ще имат достъп до качествена поддръжка, за да им помогнат през трудни времена.

За тазгодишните картички за Деня на бащата ще публикувам тези невероятни снимки на 5, 5 и Александър, 2, носещи треньори на баща си, които създадох чрез новата функция „Моменти“ в приложението Inkly.

Направихме и този сладък филм по-долу, който трябва да видите, той е един от много много обичаните си семейни филми, които някога сме снимали!

… Inkly е толкова напълно готин и уникален, тъй като заедно с персонализирането на вашите карти със собствени снимки, можете да напишете съобщението си, като използвате обикновен лист хартия и писалка, след като след като направите снимка, можете да използвате The Приложението с мастилни карти, което премахва хартията и оставя съобщението ви вътре в картата.

Можете дори да напишете ръчно плика си и да изпращате в световен мащаб, но картите се отпечатват на местно ниво.

Екологично чист, лесен за използване, съотношение цена -качество, лична, причудлива и готина услуга за карти като никой друг. Обичаме ги.

Сега се върнете към състезанието. Колко очарователно изглеждат децата? Не мога дори!

Има нещо толкова сладко за малките деца в големи обувки. Моите деца, подобни на клоун, тук наистина ме карат да се усмихвам.

Единственият ми проблем сега е да избера коя картина да използвам в предната част на картата! Сега е ваш ред да се зарадваш.

За да участвате в състезанието, просто направете снимка на вашето дете, което носи обувките на баща си (всичко преминава от Wellies до чехли до Brogues и извън много по -креативни, толкова по -добре!) И след това публикувайте в социалните медии, използвайки безплатните моменти на App на Inkly App на App на Inkly App ‘ особеност.

Това е напълно безплатно за изтегляне както на iOS, така и на Android и можете да разберете много повече

Facebook страницата на I NKLY.

Участниците ще бъдат включени в състезание, за да спечелят семеен ден от избора си, до стойността от 200,00 паунда и победителят ще бъде избран на случаен принцип.

Състезанието ще приключи на 22/06/15.

Само Великобритания.

Късмет!

Популяризиран на награда, Britmums и Loquax.

Купете моята книга за бестселъри в меки корици или аудио

Дебютната ми книга е моето ръководство за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома и използва поглед върху това как да създаде цифрова услуга или да се върне на работа с увереност.

Мумбос: Ръководството на искрената мама за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома (2 -ро издание на Обединеното кралство)

Предлага се на Amazon или Audible

Работещата майка: Вашето ръководство за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома (издание на САЩ/Канада)

На разположение на 8 септември 2020 г. Купете сега в Amazon

Като това, което сте чели? Тогава защо да не следвате Вики във Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest и Instagram

Никога не пропускай пост!

Абонирайте се за Honestmum за моя седмичен имейл бюлетин, където споделям новите си публикации в блога, съвети за блогове, покани за събития, състезания и новини за новата ми книга. Никога не споделям вашите лични данни с трети страни.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *