споделянето е грижовно!

Дял

Туит

Дял

Тъй като забързаните майки понякога е трудно да открием време да приготвим здравословно хранене за нашите семейства. Здравите майки желаят да подчертаят точно колко е важно да отделите време не само да ядете вечеря като домакинство, но също така и да подготвите вкусни здравословни ястия, за да помогнете на младежите си да станат огромни, както и силни.

General Mill, както и яде много по -добре Америка, също мотивира домакинствата да онлайн по -здравословен начин на живот, като избира питателна храна за хранене, както и за закуска. Вижте EAT много по -добре Америка, както и да посочите обещанието да „здравирате вечерята си“ за възможност да спечелите 1500 долара в безплатни хранителни стоки.

Уебсайтът на EAT много по -добре Америка също предлага информация за храненето, здравословни рецепти, както и за печат на купони за продуктите на General Mill.

Пет съвета за спестяване на време за забързани майки да „здравето“ на домакинската си вечеря

1. Прах, както и нарязване на пресни плодове, както и зеленчуци преди време, както и местоположение в пластмасови торбички за фризер. Можете да ги съхранявате във вашия фризер или хладилник, за да използвате по -късно.

2. Подгответе първични програми за седмицата преди време, както и замразяване. Преди да тръгнете сутрин, издърпайте го от фризера, за да размразявате, тогава можете да го пуснете във фурната при завръщането си.

3. Планирайте напред! Направете списък на ястията, които искате да приготвите за седмицата заедно с рецептите. Направете купуването на хранителни стоки въз основа на тези рецепти.

4. Сменете пакетираните закуски с по -здравословни опции като несолени смесени ядки, семена, нарязани пресни зеленчуци, както и пресни или сушени плодове.

5. Организирайте хладилника си, за да гарантирате, че продуктите, които ще изисквате да приготвите вечеря, са отпред, както и на просто практическо място.

Свързано какво е панкреатит?

Генерал Мил желае да ви помогне, както и вашето домакинство да се храни много по -добре, като предложи на един късметлия посетител на Healthy Moms карта за подарък за 25 долара за хранителни стоки в техния регионален магазин за хранителни стоки.

Необходимо за влизане: Трябва да сте жител на САЩ на 18 или повече години, за да влезете. Съвсем първо виж яде много по -добре Америка във Facebook, както и в крайна сметка е фен или спазвайте Eat Mother Better America в Twitter. След това влезте в Sweakstakes Eat Amery America за възможност да спечелите 1500 долара в хранителни стоки. За да спечелите картата за подарък от 25 долара, оставете ни коментар с вашия съвет за това как точно ще накарате домакинството си да се храни по -здравословно. Подаването приключва на 31 май 2010 г.

За допълнителни записи:

За допълнителни записи:

Абонирайте се за нашия бюлетин за здравословен живот

Последвай ме в Туйтър

Абонирайте се за здрави майки

Следвайте този блог с Google Good Friend Connect

Изкопайте този конкурс

Туит този конкурс

Спънете конкурса

E Изпратете връзката към нашия сайт или този конкурс на добър приятел (уверете се, че BCC Talbertcascia @ Yahoo dot com, така че имам доказателство за електронната поща)

Станете фен на здравите майки във Facebook

Присъединете се към нашата общност на блог Frog

Присъединете се към мрежата за здрави майки

Добавете здрави майки към вашия блог.

Блог за този конкурс. Уверете се, че включвате връзка обратно.

За всеки запис, включително допълнителни входове, моля, оставете отделен коментар. Победителите ще бъдат избрани на случаен принцип от коментарите, както и електронните поща, които получавам. Конкурсът приключва на 31 май 2010 г. в полунощ PST.

*Разкриването в замяна на съставянето на тази обща мелница предоставя карта за подарък за хранителни стоки от 25 долара на един читател на Healthy Moms. Всички мнения са истински, както и 100% мои.

Обсъдете това в нашия форум

Връзка към тази публикация: Заложете си за здравето си, както и можете да спечелите $ 1500 {Giveaway}
Свързани има повече за домашните ваканции, отколкото просто определяне на бюджет. Продължавайте да четете за това как да планирате домакинска ваканция: 5 ключови съвета.

0/5

(0 отзиви)

Споделянето е загриженост!

Дял

ТуитДял

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *