имахме столче пред всяка от нашите мивки за душове толкова дълго, че трудно си спомням живота без тях. Редовно ги плъзгам от пътя си с крака си, чуках пръстите на краката си по тях много повече от веднъж и отброявам дните, докато по -малкото ми дете не е достатъчно възрастно, за да стигне до мивката без стъпка столче.

Скарлет е дребно малко нещо, плюс тя гърнето тренира преди да навърши две години, което показва, че когато за първи път започна да се нуждае от измиване на ръцете си „от Мах Сеф“, тя дори не можеше да стигне до мивката с основното ви столче за малко дете. Така че около две години имахме този очарователен сгъваем апарат пред мивката както в нашата душ кабина, така и в детската баня.

Синът ми, по-възрастен с две и три четвърти, можеше да получи работата с само малко подобряване от едно от тези бебета.

Без табуретка, без независимост в банята, която е един от основните етапи на родителите, които наистина оценявам. Вие, родителите на малки, вероятно можете само да си представите деня, в който детето ви казва: „Ще бъда идеален гръб“ и след това се връща мигове по -късно с празен пикочен мехур, чист отзад и измити ръце. Истински магически е.

В ресторанти, летища и магазини за търговия на дребно използването на душове включва неудобно повдигане на дете, което да потъне. (Обикновено последвани от оплаквания от: „Вие ме разбивате на тезгяха!“) И така, когато отидем да посетим родителите ми, много оценявам, че табуретката за душ кабина е предоставена от тях. Хедър дори пътува с един, когато отиват с кола, разбира се, защото баните в хотелската стая обикновено не предлагат столче. (Ето защо тя харесва това малко столче, което се сгъва.)

Какви основни инструменти намирате за полезни всеки ден? Снабдявали ли сте къщите на родителите си с тях?

Свързано: Когато рисувах индивидуализирана столче или може би го „не изпитах“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *