Неочаквано домашно раждане: Мразя го, когато това се случи!

домашното раждане може да бъде очарователна опция, ако го изберете и имате идеалния екип за поддръжка – и тапицерия на място – но това не е това, което искам за себе си. След първия ми труд и доставка, не мисля, че така или иначе съм добър кандидат. Осъзнавам, че никога не съм ти разказвал за моето първо раждане с моето новобранец, Холдън. Искам да ви кажа някой ден – или поне да го запиша, за да не забравя – но е толкова по -малко забавно, отколкото да избърса нечий туши, който е залогът на този сайт, не знам дали ще Някога да го заобиколите.

Поради много скорошния ми труд, който беше дълъг четири часа (включително чакането и ритането назад, свързани с епидурален), очаквам този следващ малък човек да дойде бързо.

В този момент знам шепа (да пет!) Жени, които са имали непланирани деца в дома и всичко, което мога да кажа, е, че съм ужасен. Техните истории са завладяващи; Освен ако, разбира се, не сте бременна, в този случай те са ужасяващи.

На четворки в душ кабината, докато фелдшерите работят с няколко минути закъснение и малкото ви дете спи. Еха.

В хола стол, докато съпругът ви зарежда автомобила за здравното заведение и той се връща, за да ви накара да намерите коронясването на бебето … Данг.

Ако не ви давам достатъчно сочни подробности, вижте историята за раждането на дома на Кристен.

Нека само да кажа, че усещането на главата на бебето ми се появи, докато все още съм вкъщи, само на 3 мили от болницата, е нещо, което бих искал да избегна.

И така, как трябва да се подготвя за най -лошия сценарий?

Една любезна душа в нашата колона BabyCenter предложи да взема авариен наръчник за раждане, за всеки случай. Някъде близо до входната врата мога да запася чисти кърпи, обувки и каквото и да е друго, което искам да имам (вряща вода?!). Ще се уверя, че нашите брезенти са на разположение, а не погребани в навеса някъде, когато наближава големият ден.

Тази конкретна книга е силно препоръчителна, но не намирам хартиен носител. Може би моят съпруг трябва да изтегли електронната книга на Google.

И така, аз съм отворен за всички идеи и съвети, но моля, няма много повече истории за ужас в домашни условия.

23 Костюма за Хелоуин за плешиви бебета

Хелоуин е толкова забавно да облече цялото семейство, особено малки бебета. Имах три плешиви бебета и тон идеи за костюми. Ако на вашето бебе липсва коса, можете да изпълните на един от тези много сладки плешиви бебешки костюми за Хелоуин (за да бъдем честни, Уитни смята, че много от тези костюми също са сладки с коса).

Charlie Brownwe Love това лесно облекло за балди. Добавете добре познатия модел на Шеврон Чарли Браун към жълт връх с лепкаво подкрепено филц и дайте на бебето си кукла Snoopy, която да държи. Отидохме за допълнителен реализъм, като направихме косата извиване от същото усещане. Не искате ли да си направим сам? Намерихме този Чарли Браун onesie на Etsy.

Други измислени творения на характера са:

Mace Windu – Добавете кафявите и белите одежди на джедай към мъничка лека сабя. Вижте мънички джедаи на Pinterest. Други любими костюми на Междузвездни войни тук!

Татко Warbucks – Поставете бебето си в риза с смокинг или костюм за бебешка компания и му дайте кукла на Ани. (Надявам се, че можете да намерите по -достъпна или много по -модерна кукла. Гълп!)

Г -н Monopoly – Tuxedo, Top Hat, мустаци и настолна игра! Не е точно уютно, но забавна снимка Opp. (Вижте по-долу за костюм чрез костюми)

Майк Вазовски от Monsters Inc – Тази удобна онези и шапка правят бебешки костюм на Майк Вазовски.

Lex Luthor – Сдвоете бизнес костюм с кукла Superman Superman или някакъв криптонит (удвоява се като светеща пръчка!).

Миньон от Despicable Me. Закупете костюм на Amazon или използвайте инструкциите на Уитни за костюм на DIY Minion.

Д -р Evil and Tiny Me – идеален за плешивия родител и дете комбо. Всичко, от което се нуждаете за мъничките, е сивата пижама, лесна за намиране на primary.com. Вижте този добре изпълнен костюм на Pinterest.

Г-н Magoo-моите новородени, които са приличали на г-н Magoo, без допълнително костюмиране. Започнете с черен Питър Пан и гамаши. Реквизитите включват бастун, зелено палто и червена шапка.

Blue Man (както в Blue Man Group)-След роклята ви в синьо до пети, това все още е много напреднало, защото кой иска да рисува бебето си синьо?

Ballshaving имаше само кльощави бебета, мисля, че тези костюми за топка работят най -добре на някой с някой малко по -кръгъл, но всъщност няма значение. Лесен и отличен бейзболен костюм може да бъде направен от бял onesie с червено шевово, изтеглено (или да го закупите за $ 14 в Etsy).

Други топки:

Тенис топка – Облечете се като тенисист и поставете бебе в ярко жълт боди. (Или закупете този.)

Боулинг топка – Използвайте всеки цветен боди с три остри кръга за отвори за пръсти.

Баскетбол-украсете оранжев боди с тъмни полукръгове, подобно на бейзбола отгоре. (Plain Orange Onesie от нашия партньорски първичен.com.)

Magic 8 Ball Toy – Залепете модел на кръга 8 върху черен боди. Незадължително: Добавете отговори като „определено е така“.

Disco Ball – Кой има пайети?

Билярдна топка-На моята снимка тук Сойер спортува някои джамии с голям брой, за да бъде 5-топка.

Известен плешив Peoplenot Всички тези справки са актуални; Вашето бамбино е малко вероятно да познава някой от тези мъже.

Dalai Lama-Използвайте телени очила с тел, молитвени мъниста (тези бебешки дъвчащи се идват в шоколадово кафяво) и шафрански одежди (снимката по-горе е чрез thefw.com)

Стив Джобс – За да отпразнувате iOS7, обличайте бебето си в черна костенурка с Apple Decal и дънки. Обичаме това подаване от Никълър Пендърграффт, което се появи в нашата Зала на славата на костюма преди няколко години.

Тели Савалас – Като Коджак добавете федора и фалшив близалка (нищо не се задушава)

Mahatma Gandhi – Облечете бебето в телени очила с тел и бели одежди

Andre Agassi – Използвайте спортни дрехи и тенис ракета

Mike Tyson – Боксови ръкавици с къси панталони или пълна боксьорска роба и {Advanced} Използвайте хипоалергенна течна очна линия за татуировки за лице [вижте бебето в този костюм на ava7.com]

Моля, споделете вашите идеи за други плешиви костюми за Хелоуин в коментарите. Имах идеи за Гаджилион, когато за последно натисках бебе на топка на реплика наоколо в бебешка карета, обзалагам се, че и вие го правите. Можете ли да ми помогнете да закръгля списъка?

[Фото кредити: Чарли Браун: новобранец майки; Minion: Minion Nation; Г-н Monopoly: костюми; Dalai Lama: Imgur Through thefw.com; Стив Джобс: Nicholle Pendergraft; Други снимки на Хедър Флет Всички права запазени]

Безграничен списък: Грешки, за които не бива да се смущавате, тъй като всяка мама ги е направила

, която имам – от различни анонимни източници – този списък на грешки, които родителите са се пребили ненужно. Както и честно казано, също като Хедър, когато се призна, че се смущава, че се смущава от общественото кърмене, някои от тези събития са толкова тривиални, че е премахната малко издръжливост е в ред.

Изискваме да можем да отскочим назад, да не се удавим в жалко спирала над пропуснати закуски.

Други простими грешки във вашето минало или бъдеще:

Предоставяне на Evite на тържеството за рожден ден на вашето дете, тъй като сте поставили грешна дата в него. както и след това да останете още веднъж, тъй като не успяхте да запомните още един подробности.

Изчерпват се от памперси, както и трябва да се откажат от непознат.

Наричайки една от мамите на Ема Дана, когато се казва Тара, както и съпругът й е Дана.

Ентусиазирано посочване на сградата или куче за домашни любимци или пожар на група възрастни, които са загубили интерес по тази тема след седмия си рожден ден.

Седенето на земята, тъй като не сте разбрали шезлонги или одеяло за пикник, беше нещо, което трябва да донесете. Освен че е също плах да поиска да седне на ъгъла на нечия друга одеяла.

Когато вашето дете възкликва: „Не разбрах, че ресторантите имат десерт!“ Тъй като никога не сте им позволили да го купят.

Изчерпано мляко или друга важна храна, която мама трябва да бъде отгоре.

Осъзнавайки десет минути, преди да сте предназначени да донесете закуска, че е ваш ред, както и да пречистите кухненската зона за всичко, което може да премине за закуска. Банани, стари крекери на Риц … хмм, младежите ядат ли консервиран ананас или нахут?

Използване на думата „гърне“ на още един възрастен. На работа.

Като последният, който ще вземе детето си отвсякъде. Всички се чувстват ужасно от това, но някой трябва да бъде последен, нали?

Наричайки бит Хейдън „Холдън“ или „Ейдън“. Много.

Ако нямате подарък за рожден ден, когато е време да се отправите към тържество, както и да пренасочите нещо от Коледа, което не се отвори.

Наличието на миниван пълен или боклук/закуски/трохи/опаковки, когато е ваш ред да вземете възрастни за тренировки за нощта на мами/PTA (нещо за възрастни)

Четене на Evite за още един празник на младежите, както и да не разберете кой е младежът, кои са родителите или кои от децата ви са поканени.

Забравяйки кутията за обяд.

Изпращане на кутията за обяд, но оставяйки решаващи компоненти, тъй като вярвахте, че партньорът ви го прави.

Забравяйки да донесете къпане на клас за плуване, както и да говорите четиригодишния си младеж да използва памперс за плуване на Jumbo Size, който предлагат на басейна, както и да го наричате европейски.

Това време вашето малко дете има издухване, както и нямате резервни панталони, така че да сложите собствената си тениска на краката му, както и да я завържете, така че да не е есен.

Повтаряйки история на отделен приятел, тъй като едва можете да се съсредоточите върху всякакъв вид разговор, има толкова много гласове, както и напомняния в главата си, че не сте сигурни, ако наистина сте изговорили думите на глас.

Каква „фатална“ грешка ви кара да трепнете всеки път, когато имате предвид преживяването?

Упс! Ето защо сме извън млякото.

Задължително четене: Tinkerlab, практическо ръководство за битови изобретатели

Харесва ми да спазвам приятеля си Рейчъл в Instagram, тъй като тя винаги прави прости, но блестящи неща с децата си. Миналата година тя започна да маркира снимките си в Instagram с хештега #creativetable, за да предложи метод за поставяне на няколко убедителни материали на празна маса като покана за дъщерите й на „Tinker“. Няколко от вас мъже също го правят (виждам те там), но предполагам, че голяма част от вас не разбират за това.

Ето един фантастичен пример: Една мама постави пинекони, както и тестени изделия в кифла, както и предостави на предучилищна си възраст някои щипки.

Проверете го: Няма идеален завършек за материалите, които това дете използва – той просто се занимава. Може би ще направи модел или може би не. Концепцията е да се насърчава любопитството, както и изследването.

Рейчъл, иновативният гуру на маса, публикува книга „Тинкърлаб: Ръководство за бит за изобретатели“, фантастичен приятел към нея в интернет квартала, чийто хъб е на tinkerlab.com. Тя ми изпрати копие за преглед.

Ето обобщение на книгата Моите собствени думи:

Направете зона в живота на децата си за креативност

Представете им шансове да експериментират, както и да се опитате да не се намесват и много

Въведете инструменти, както и материали, които могат да тестват, както и да играят с

Приемете, че скуката е точка за отскачане, а не проблем, който родителите да решат

Използването на тези принципи, плюс няколко допълнителни за бъркотии, както и грешки (те са добре!), Учител по изкуство, както и майка Рейчъл осигурява 55 работни места, за да влияе на родителите, както и на младежи, като правене на хартиени къщи; произвеждащи висящи конструкции; превръщането на CD в въртящ се връх, както и обща подкана „Разделете нещата“. (Забележка към себе си: Предоставете на моите младежи старата ни цифрова видеокамера, както и отвертка, за да видите какво ще се случи.)

Вдъхновен от духа на нейната книга, както и се занимава с три поредни дни в къщата с моите младежи, преди да се отправим към първото си пътуване през лятото, аз предоставих на моите 6, както и 9-годишни деца „вие, мъжете, можете да фигурирате Проект за това “за първия час от тяхната лятна ваканция. Според предложението на Рейчъл, аз поставих децата, както и работата им в незабравено пространство.

Показах им ролка от хартия за рисуване, както и нейния държач за настолни плота, който купих в IKEA. Предоставих им ножици да отворят пакетите, както и да оставя пространството за малко време.

Поканата, както Рейчъл Телефон нарича метода за предлагане на деца с подкани за проучване, беше успешна. Други, които измислих, бяха по -малко успешни. Не искате да чувате за тях; Сигурен съм, че сте запознати с хленченето, както и с прокламацията „Скучно“, ако имате деца над четири.

Друга успешна #CreativeTable покана от моя дом беше чипс за боядисване (откраднат, ER, закупен, от магазина за боя), както и удар с отвор във формата на сърце. Детето ми се обърка с тези материали за доста време, въпреки че трябваше да бъда нейният оператор на дупките. Тя постави изрязването на сърцето в покупка по сянка, залепи ги на дълга струна, както и я окачи на стената. Детето ми се отклони в задния двор. 50% успеваемост, предполагам.

Ако се интересувате от интегрирането на този тип дейност в вашето домакинство, аз от все сърце предлагам книгата Tinkerlab. Ще продължа да се отнасям към него за нови идеи.

Материалът на книгата е приблизително 25% точно как да се вярва като тинкер-ер, както и 75% рецепти за конкретни проекти. Всяка работа разполага с списък на доставките, както и много предлагат указания за настройване на поканата за вашето дете – както и някои експерименти, за да подпомогнат удължаването на дейността. (Никой не обича да се настройва, както и да почиства художествена работа, която продължава четири минути!)

Прекрасната зона за книгата е на възраст 3-6, но концепциите са приложими за всяка възраст. Искам да кажа, кой не би се зарадвал на изграждането на сламена ракета! (Вижте страница 106 от Tinkerlab!)

И сега, наградната част на публикацията. Моля, бъдете клиент, докато джаджата за раздаване се зарежда.

Рафлекоптер раздаване

Свързани:

Нашата партньорска връзка за книгата Tinkerlab

Обичате тези концепции, колкото и бебето да е също младо? Проверете домашната игра.

По -голямо дете? Опитайте книгата на татко с невероятни проекти

Как да запазите връзката, която наистина искате

споделянето е грижовно!

Дял

Туит

Дял

Силната връзка развива основата на нашата мрежа за поддръжка. Да имаш някой близък до нас, който ни харесва безусловно, разбира ни, има ли ни, помага да се чувстваме силни, както и непобедими. Това, което наистина искаме на 18, е точно същото като това, което искаме на 28 или несъмнено дори 38?

Реалността е, че нашето изискване за връзки преглежда, променящи се, както и предоговаряме от време на време. Променяме се. Нашите лични приоритети, както и модификация на програмите, когато остареем, се фокусираме върху установяването на кариерата си, имаме деца. През годините влизаме във връзка с различни хора, се запознават с нови идеи, в крайна сметка се влияят от обстоятелствата, както и от опита. Поддържане на връзката, която наистина искаме, се нуждае от усилия, както и ангажираност.

Нека разгледаме някои методи, за да запазим връзката, която наистина искате:

– Комуникацията е решаващото изискване. Разкрийте точно как се чувствате, прегледайте това, което се случва в живота ви, различните натоварвания, които изпитвате, методите, при които нещата ви влияят. Поемането на задължение за вашето собствено щастие е решаваща част от изграждането на солидна, всеотдайна връзка. Доверие, информация, както и изискване за разбиране, за да бъдат редовно инвестирани в покупка, за да се установи силна, трайна, развиваща се връзка.

– Поддържайте самоличността си. Имайте предвид кой сте били, когато и двамата се срещнахте. Да, модификация на приоритетите Въпреки това, запазвайки вашата индивидуалност, вашето вътрешно ядро ​​е важно. Запазете вашето специално чувство за себе си, като запазите няколко от вашите хобита, добри приятели, както и интереси.

– Споделете време заедно. Прекарвайте време, подхранвайки отношенията си. Обикновено минават години, тъй като хората в крайна сметка бяха потопени в кариерата си, отглеждат деца, целят да плащат сметките си. Тогава децата напускат къщата или пенсионните станчета, както и може да има неочакваното осъзнаване, че живеете с непознат. Разпределете време всеки ден, за да говорите, както и да слушате всеки друг. Дори и да се справите само с случайна вечер заедно или през уикенда, да се премахнете за запазване на силно партньорство. Подкрепете решенията си, представете обединен фронт, както и полагайте усилия да продължите да обичате, както и да се наслаждавате на компанията на другия.

Свързани индикации, както и симптоми на TMJ

– Поискайте какво искате. В крайна сметка не бихте отишли ​​в ресторант, както и очаквате те да разберат какво сте искали да ядете. Дори и да е бил ресторант, вие редовно посещавате, може да има моменти, когато бихте искали модификация или да въведете някакво разнообразие. По същия начин във вашата специална връзка може да сте се насочили към удобна рутина или партньорът ви може да почувства, че те разбират доста достатъчно, за да предположите, че се случва с вас. Поддържайте връзката си свежа, както и оживена, като гарантирате, че общувате, преминете и споделяйте рутинно.

– Бъдете наясно с нуждите на партньора си. Гай, както и жените обикновено имат различни нужди, различни изисквания, които са от решаващо значение за тях. Човекът обикновено се счита за сексуално изпълнение, общение за отдих, домашна подкрепа, привлекателен партньор, както и възхищение, както и техните решаващи желания, както и нужди. Жените са много по -склонни да ценят привързаността, разговора, честността, както и отвореността, паричната подкрепа, както и ангажираността на домакинството като най -важна за техните нужди.

Възможно е да има някаква връзка между нуждите на другия, но осъзнаването, че нещо, което ценим, може да не е толкова решаващо за нашия партньор, е от решаващо значение за запазването на страхотни отношения. Признайте собствените си чувства, както и бъдете отговорни за взаимодействието на вашите нужди открито. След това слушайте с чувствителност, както и подпомагайте връзката да расте заедно. Тези основни методи могат да ви помогнат да се уверите, че сте в състояние да запазите връзката, която наистина искате.

Сюзън Лий е дълъг добре утвърден съветник, както и хипнотерапевт, с опит от над двадесет години. Тя е член на редица експертни организации, както и е посветена на програма за постоянно развитие на експертите.

Тя стартира метода през 1988 г. с другата си половина Фредерик, както и след като беше овдовяла на 39 -годишна възраст, пое метода на пълен работен ден.
Преди да работи като съветник, Сюзън помагаше на много години с бизнес с син чип, както и изпита стреса от балансиране на бизнес, както и личен живот. сега sТой балансира редовно съставянето на много организации, е рутинно принос към радиото на BBC, както и има процъфтяващо консултиране, както и практика на хипнотерапия. Тя работи с хора, като им помага да се справят много по -добре с натиска на ежедневието, работи с двойки за предоставяне на консултации за връзка, както и за подобряване на комуникациите, както и в услуга за предоставяне на подкрепа на членовете на персонала, както и на екипи. Тя има голям успех в работата с клиенти с необяснимо безплодие при жени, както и също с управление на болката в раждането. Много от клиентите й ефективно продължиха да очакват, както и да имат положителен опит в осигуряването на раждане. За много повече информация вижте www.lifestyleterapy.net

Връзка към тази публикация: как да запазите връзката, която наистина искате
Свързани индикации, че изпитвате изключителна умора

0/5

(0 отзиви)

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Дял

Магическият буркан, известен още като вашият собствен личен инструктор по фитнес

С удоволствие представя тази публикация на гост от нашия страхотен приятел, както и от новобранец, Карън, който създаде свой собствен метод, за да влезе във форма с бебе в къщата:

След като миналата година предоставих раждане миналата година, загубих голяма част от теглото си за бебета доста бързо без големи усилия. Направих много ходене, както и туризъм с бебе, както и продължих да приемам пилатес няколко пъти седмично, плюс аз се кърмях денонощно- всички те помогнаха много. Въпреки това все още не съм по -скоро толкова подрязан, както и тонизиран, колкото искам да бъда. Детето ми достигна огромен крайъгълен камък през изминалия уикенд: той се обърна. Избрах, че една година отдавна е достатъчна, за да изчакам, без да стана малко по -основна за нападение на бебето си. Въпреки това като доста всички по света, аз съм истински зает, нямам много време за упражняване, както и да открия, че е трудно да се мотивира.

Моето решение? Изненадващото упражнение за бинго буркан! Първо, прекарах малко време, като Googling страхотни упражнения, за да се насоча както към корема след бременността, така и на другия ми Bete Noire, че мазнините на подмишниците (или „пилешки самородки“ като моите инструктор по пилатес цветно ги обажда.) Избрах 12 упражнения като както и ги съставих върху битови фишове хартия. Поставям целевия брой набори, както и повторения на всеки приплъзване. След това сложих битните хартии в буркан в кухнята си. Ежедневно трябва да извадя пет фишове, както и да правя каквото кажат. Това го прави забавно, тъй като никога не разбирам какво ще получа, както и отнема само около 15 минути, за да се сдобия с всичките пет упражнения. Плюс това, не е нужно да правя най -мразените упражнения ежедневно – най -рядката дъска, гледам ви – или се уморявам, като правя точно същата рутина, както и над.

Избрах само упражнения, които не се нуждаят от устройства или устройства, които вече притежавам (което е един набор от тежести, както и един магически кръг) По същия начин аз избрах само упражнения, които можете да изпълнявате във вашия PJS, защото планирам да ги правя на живите Космически килим най -добре, след като ставам всяка сутрин. Не очаквам резултати от Джесика Алба, но се чувствам фантастично, че измислих услуга, която изглежда изпълнима, както и насочена … както и може би дори малко забавно. Както и аз наистина бих искал да целуна тези домашни птици сбогом, преди метеорологичното състояние да се загрее достатъчно за върховете на резервоара за съхранение.

Примерни упражнения за вашия буркан от изненади (копиране/поставяне/печат или ръчно композиране, както направи Карън):

Редуване на ръката, както и повдигания на краката: 8 броя / 2 комплекта

Велосипедни хрупки: 30 броя / 2 комплекта

Планински алпинист: 10 повторения / 3 комплекта

Ножица ритници: 10 всеки крак / 3 комплекта

Кръгове с един крак: 10 повторения / 3 комплекта

Magic Circle (оо, къде го поставяте, както и за точно колко дълго?)

Планка: Задръжте за 15 секунди / 3 комплекта

Странична дъска 10 секунди / 3 комплекта от всяка страна

Дълбоци Plies 16 повторения

Постоянни ритници (отпред след това отзад) 10 бройте всеки крак / 2 комплекта

Cherry Pickers (достигнете високо, след това ги поставете в кошницата): 20 броя / 3 комплекта

Ефери на пода: 20 броя / 2 комплекта

Бокс за 2 минути с джаби, както и горнички

Предложете много повече в коментарите, дами, това е екипното усилие!

Свързани: идеи за тренировка на Naptime, просто добавете технология
[Снимки на Карън Мерзенич]

Утвърждения за младежи-Основни идеи за развитие на самочувствието на вашето дете!

Утвържденията могат да променят вашите перспективи за живота, както и за себе си. Разбирам, тъй като те промениха моите, както и ги използвам за промяна на други хора. Да, аз вярвам в утвържденията толкова много, че разработих услугата си около тях, както и затова вече представям едногодишната си, както и на тригодишна възраст. По някакъв начин в живота ние се програмираме да вярваме, че не сме достатъчни, сравняваме се с другите през цялото време, както и поставяме под въпрос способностите си, както и мечтите. Не искам това за моите младежи, както съм сигурен, че и вие не. По този начин, тук има няколко фантастични идеи, за да започнете да използвате утвърждения за децата.

Утвърждения за младежи-Основни идеи за развитие на самочувствието на вашето дете!

Какво е потвърждение?

Обикновено това е мощно изявление за телефонно обаждане в това, което искате да видите в себе си. Обикновено започва с думите „Аз съм“, че да усилва всичко, което следва.

Речникът казва:

afâ · фирма · aâ щата

действието или процеса на утвърждаване на нещо или потвърдено.

емоционална подкрепа или насърчение.

Ако ден след ден ги повтаряте, тогава започнете да вярвате наистина на това, което казвате! Те могат да започнат като о, това е страхотно изречение, както и след това да се превърне в Yeeeess! Аз съм този! Използването им може да развие увереност, внимателност, както и толкова много повече при възрастни, както и деца! Започнете ги млади! Без значение колко точно са млади. (Но наистина ги започнете на всякакъв вид възраст, дори на 43 години млад можете да промените перспективите си за живота си).

Използвам утвърждения от повече от десетилетие, както и те имаха толкова голям ефект върху мен, че в крайна сметка създадох собствена тесте за утвърждаване на карти, продуктова линия, базирана на утвърждаване, както и мобилно приложение за потвърждение на вашия телефон! И така, наистина харесвам утвърждения, проповядвам техните правомощия, както и наскоро започнах метод за утвърждаване с моето малко дете, както и това е най -специално нещо някога!

Как да използваме утвърждения за децата.

Моят личен предпочитан метод за метод на утвърждавания е също така вярвам, че най -забавният метод да ги методира с децата си. Заявявайки ги на глас, докато гледат в огледалото! Като възрастни, този метод може да се почувства неспокоен (обаче го направи, дискомфортът ще се изплъзне, както и наистина ще започнете да вярвате на това, което казвате) Въпреки това за децата, това е невероятно забавно! Те не изглеждат в огледалото толкова, както и когато го правят, всичко е забавно, както и игри. Така че досега да ги накарате да повтарят мощни фрази за себе си, вие им казвате, че да обичате себе си, както и да вярвате в себе си, е забавно! Което е!

Огледалната игра е фантастична за всички възрасти на децата! Онези, които все още не могат да съставят, като моето малко дете, на младежи с високи институции, както и отвъд. Както казах, че това е моята предпочитана техника, тъй като тя е наистина най -мощната, както и защо го предлагам на всички мои клиенти.

Другият много мощен метод за използване на утвърждения е чрез съставянето им!

Ако имате младежи, които тепърва започват да откриват, за да съставят, може да създадете някои проследими утвърждения за тях! Знаете, вземете хартия, както и молив (или химикалка), както и съставете някои основни утвърждения с тях, използвайки само пунктирани линии за буквите. Този метод те работят върху съставянето на писмата си, като същевременно повтарят утвърждения към себе си! Дори и да не могат да проверят какво те съставят, като им казвате какво гласи, както и да ги накарате да бъдат в екстаз, за ​​да направят думите, които ще използват утвържденията! Можете дори да залепите завършените на стената или хладилника като събитие на тяхното проследяване, както и съвет, че са умни, мили, силни, смели и т.н.!

За младежите, които вече разбират как точно да съставят това, е толкова страхотно упражнение за тях да започнат млади, както и да поддържат живота, докато остареят. Накарайте ги да съставят няколко утвърждения всяка вечер или да изберете такова, че те наистина са в екстаз по отношение на него, които го съставят няколко пъти. Повтарящият се композит наистина подпомага думите, които да потънат, за да гарантираме, че ние ще започнем наистина да им вярваме, както и да бъдем в екстаз към тях.

Други забавни методи за използване на утвърждения за децата.

Освен че имате утвърждения на метода на младите си, можете да ги оставите малко бележки на утвърждения наоколо като изненади! Ръчно съставете или ги отпечатайте, както и ги поставете в чантите си за обяд, както и раници. както и много значително имайте предвид, за да ги потвърдите! Напомнете им за всичко, на което са способни, като им казвате често.

Вие сте умни.

Ти си смел.

Ти си силен.

Вие сте обичани.

Каквото и да искате да видят в себе си, потвърдете това в тях!

И не забравяйте да ги хванете, когато се свалят (същото за себе си). Когато ги чуете да посочват „не мога“ по какъвто и да е вид метод или да се ядосате или да се разочароватесебе си, потвърдете ги! Вие сте умни! Ти си силен! Любопитен си! както и да желаят да се присъединят към вас, за да вярват на великото вместо лошото.

Нека започнем себе си като Journey Young!

Ето няколко забавни утвърждения за младежите, които да използват с вашите битови!

И имайте предвид, за да поддържате и самолюбивата работа сами! За да го направя невероятно просто за вас, аз създадох приложение за ежедневна мотивация с многобройни мощни мисли, както и утвърждения, за да ви напомня за невероятния човек, който истински сте, както и всичко, на което сте способни!

Изтеглете приложението за iPhone или Android.

Може да се насладите и на вас:

8 забавни гъделички игри, които вашето малко дете, както и предучилищна възраст, ще харесат!

11 Удивителни самостоятелни книги, които да ви влияят, за да бъдете много по -добра мама!

8 неща, които изисквате да разберете за детето с волята

Flashback петък: 10 години назад днес

преди десет години, Уитни, както и аз управлявах полумаратона на Сан Франциско с още един приятел. В онези дни бяхме сравнително във форма между бягането, както и колоезденето, но правенето на полумаратон не беше прост подвиг.

Вижте точно колко зърнести снимки бяха преди десет години. Това съм аз, Уит, както и Ан

В този съдбовен ден задоволих човека, който в крайна сметка щеше да бъде новобранец Алек. Споделен добър приятел ни представи скоро след направата на тази снимка. Тъй като бях някак в средата на нещо (хм, причини, аз съм забързан тук! Кой се интересува от твоя приятел?!), Не съм платил много интерес на този очарователен човек. Официално се задоволихме няколко дни по -късно.

Напълно ще носите това отново: Cowgirl Costume

Моят супер специален гост днес е Dottie от Contemporary Kiddo! Поисках концепции за костюми за Хелоуин, които се основаваха на продукти, които могат да бъдат използвани отново, както и отново. Доти ми каза, че е повлияна от някои очарователни Ливи, както и от Лука Уестърн ботуши, както и виждам защо.

Източници за тези очарователни находки, всички от които изглеждат като допълнения за добре дошли в гардероб, както и игрална стая:

шапка на каубойка, Amazon

денимна пола/панталони от целта

Ботуши, Ливи, както и Лука

Западна риза, etsy или eBay

Конски кон, Амазонка

Благодаря, Dottie, за вашата идея за костюми за суперфунк!

Хареса ми йогибаби, но не и за йога {Rookie Mommies Trushice#7}

Предизвикателството: Отидете в клас за детски йога

Едно от най -големите притеснения, които имам като нова мама, е да вкара Уестън във висшия свят. Малко се притеснявам от хората, които отговарят на него; Ако той плаче или гладен или трябва да бъде променен, все още не разбирам точно целия протокол, както и това може да бъде обезсърчително. Но, както открих, докато завърших трудност на новобранец мама №7, отидете на клас по йога с бебето, в този свят има места, направени само за бебета, както и за новите родители трябва да се възползват от тези локали.

След като направих йога, всички с гимназията, бях заинтригуван, както и малко тревожен, за това да заведа Уестън в клас за бебета. Взехме решение да отидем на клас по йогибаби в абсолютна йога; Моят добър приятел, както и нейната четиримесечна жена на бебето, дойдоха с нас, както и не бяхме истински сигурни какво да очакваме.

Йога време!

Класът беше малък, както и много от бебетата бяха около възрастта на Уестън. Това беше първият път, когато той беше наоколо толкова много бебета, както и аз бях развълнуван да го видя как се оглежда, гледа, както и дори да накара окото да се свърже с останалите.

Започнахме класа, като затопляхме бебетата, както и ги карахме да се чувстват комфортно. Уестън беше игра, както и ми харесваше да ме кара да играя с ръце, както и с крака. Когато се почувстваха безрискови, както и сигурни, мамите направиха слънчево поздравяване, както и разтягане. Беше забавно да има Уестън там с мен! За съжаление, точно както в ежедневието, съжалявам, че заявих, че не съм платил голям интерес за собственото си тяло, бях толкова забързан, виждайки какво гледа, както и се чудех какво мисли.

Класът имаше страхотен ритъм на мама-време, както и за бебето. Пеехме няколко песни, направихме няколко тренировки с ръце с бебетата в огледалото (той получи ритник от това!), Както и дори някои AB работи, интегрирайки битните. Бях невероятно доволен от поведението на Уестън. Той дори разчита да види какво заявява инструкторът, когато тя говори (син на учител, какво мога да кажа?!).

Но ето тайната ”¦

Но най -добрата част от класа беше гъвкавостта, която трябваше просто да сме майки. Ако бебето плачеше, ние ги нахранихме. Ако бебето се нуждае от промяна, ние се променихме. Ако бебето просто трябваше да спре, както и да се проведе, той беше държан. Никой не съди. Никой не се взираше. Усмихнахме се един на друг, комплиментирахме се. Нямаше войни или битки на мама. Около четиридесет и пет минути в класа, пространството се получи силно с обща вика в унисон от всички бебета. Всички ние изтръгнахме играчки, бутилки, гърди, памперси, както и нашите мами. Никой дори не се хвърли око един на друг. В тази стая бяхме безрискови да сме глупави мами.

Дори и да не сте почитател на йога, изключително предлагам да отидете в клас по детски йога, тъй като нека ви кажа тайна: изобщо не става въпрос за йога. Става въпрос за спокойното чувство да бъдеш мама, която си у дома, в отличния огромен свят. Сега, ако това не е духовно, както и освобождаването, не разбирам какво е!

Ps. Някой беше малко йога!

Опитвали ли сте още мама, както и детска йога?

[Фото кредит: Оливия Хоуъл – Всички права запазени]

Намерете много повече детски дейности с 52 -те редовни предизвикателства за новобранец.

Ако вече участвате, използвайте hashtag #RookieMoms в Instagram или Twitter, за да можем да се аплодираме взаимно.