не бях най-лошият родител в света вчера, както и заявявам, че в моя полза.

Децата ми бяха нахранени, безопасни, получиха както и вниманието, упражнявани, както и четене, както и като цяло, те – както и аз – нямат какво да се промърморят. Обаче аз мърморех вчера, както и те направиха и те.

Валеше през целия ден, много повече сантиметри от нашия квартал се използва, както и в исторически ход, държавните училища се затвориха за деня.

Ние родителите бяхме уведомени за закриването на институцията около 17:00 предишния ден. Случайно бях на тържество с много родители на деца в училищна възраст, както и всички се спогледахме с широко отворени очи, докато новината се разпространи със стаята. „Училището е затворено утре.“ Всички вярваха в точно същото нещо, както и не беше ура!

Харесва ми доста иновативен родител. Изритах задника на болен ден при събитие с правене на слуз, геокеширане, игра на костюми, както и още.

Но вчера не направих нищо, от което да съм доволен.

Предложих артисти за изкуство, LEGOS, настолни игри, кукли, настолни игри, артикули за изкуство, както и LEGOS. Децата ми отхвърлиха предложенията ми, както и тогава се включихме в повтарящ се цикъл от тях, откривайки неща, които да вършат за кратко, възхитено притискане на времето; Активността се влошава в пребиваване; Както и след това отегчени тела, които идват при мен за интерес, както и одобрение, спазени от мен, като лаем от същият списък на дейностите, „Играйте игра! Извадете вашите Calico Cretters! Какво точно ще кажете за Lite Brite? Начертайте снимка за подобни на Бога! ”

Другата ми половина беше извън града на служба, както и не споделяше щастието на нашия специален ден за дъжд.

След няколко часа чудене дали е безрисково да шофира, както и да решим, че не е, ние се насочихме около блока, за да проверим локвите. Имаше някакво хленчене. Те направиха милион видеоклипове на iPad. Направихме заедно 19-минутно видео за упражнения при поискване. Опитах се да съставя публикация за майки за цял живот, докато те търсиха мини-фигури онлайн. Часовете, подложени на.

Не направихме невероятна крепост на одеялото, създадохме всякакъв тип ръчно изработени празнични орнаменти или измисляме нов аромат на оризови Krispie лакомства, като солена карамелна тиква подправка или бекон, смокиня, както и синьо сирене. Не поддържам Marshmallows на ръка в ситуационната институция е отменена.

На всеки час изпращах съобщение на другата си половина или Хедър или Уенди, за да изпусна дразненето си, както и скуката.

Към 16:00 имах нужда от извинение, за да купя вечеря, доставена до вратата ми. Поканих лелите, съквартирантът ми в колежа, както и другата й половина, които са бездетни, да се присъединят към нас за индийско изнасяне. (Да, децата ми ще ядат индийска храна. Не, те няма да ядат типични американски млади неща като хамбургери или лазаня. Да, районът на залива е интересен по този начин.)

Лелите трябваше да работят от къщата за деня, както и онлайн само на няколко пресечки. По време на Dinnertime моите добри приятели се появиха с масовото си куче за домашни любимци, както и децата ми откриха нова публика за тяхната пентона енергия. Чувствах се много по -добре с добрите си приятели наоколо, както и се наслаждавах на нашия празник на птиците Tikka Masala.

Когато лелята си тръгнаха, както и децата, облечени в своите джами, седяхме в леглото ми, за да четем. Нямаше много повече часове за отброяване. Последният участък беше напълно приятен.

Не бях ядосан на децата, но бях недоволен от себе си, че не съм създал вълшебен, запомнящ се ден.

Способен съм на страхотна мама. Нали?

Другата ми половина се появи къща от Ню Йорк около полунощ. Усетих го да се изкачи в леглото, както и ми хвърли ръката над средната си част, преди да заспи много по -дълбоко.

Тази сутрин имахме допълнително време, преди децата да трябва да заминат за училище. (Днес е отворено!) Седнах в нашата игрална зала, както и започнах да сортирам с някои играчки, задържайки нещата, питайки децата дали все още искат да притежават този пъзел или този. Всеки продукт, чиято стойност, която разпитах, в крайна сметка беше незабавно от интерес, както и десет минути по-късно, двамата бяха щастливо ангажирани с неелектронни играчки от собствените си колекции, осигурявайки другата ми половина схващането, че точно така прекарахме вчера, Тинкера на пода на игралната зала, материал с компанията един на друг.

Чувствах се натъпкана. Защо не повярвах в това вчера, зачудих се. Разбирам, че най -добрият метод да ги накарате да мислят за работа е да слязат на пода, както и просто да започнете да го правите.

Казвайки: „Искате ли хората да нарисувате карта на нашата общност на този плакат?“ Винаги получава „Не.“ Въпреки това, ако начертая значителна линия в цялата хартия, както и казвам: „Прибирам улица„ Сакраменто “, те могат да дойдат да кажат:„ Вие изисквате много повече дървета “.

Започването на огромен пъзел гарантира, че те ще се присъединят към мен.

Изграждането на мраморна песен ги кани да отидат да открият всички мрамори в дома по метод, който пита: „Какво ще кажете за огромна мраморна писта?“ не.

Поставям психически щифт в that. Най -вероятно ще го изисквам отново.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *