Actionaid UK: Помогнете за възстановяването на невинен живот, раздут от спор

, публикуване на гост от Нина Кели, ActionAid.

Моят много обичан спомен да бъда дете е повтарящ се: идвам в дома на моя Гран в Манчестър за Коледа. Тя имаше всичко, което винаги исках да имахме в къщата в Лондон: кучешко кучето, небесна телевизия, както и ястия от варени сладки, разпръснати около топлата й, уютна къща.

Независимо дали включваше Коледа или не, сигурен съм, че няма да ви отнеме много, за да си припомните много обичаната памет, че сте дете.

Може би почивка с домакинство или игра с приятели? Това са най -вероятните, които мога да ви кажа с авторитета, тъй като в Actionaid, където работя, изследвахме спомените на нацията от младежта, както и резултатите бяха пълни със семейство, приятели, както и забавление.

Повече от една трета (36%) от възрастните в Обединеното кралство съкровиха спомените си за младежко приятелство – назовавайки го най -важната младежка памет. Междувременно играта навън беше определена като най -забавния спомен за израстването (36%), внимателно спасен от празниците с много повече от четвърт от анкетираните (27%).

Ние създадохме подобни притеснения на известните личности, няколко от които –Yvette Fielding, Heidi Range, Jodie Whittaker, Ben Miles, както и Olivia Colman-взеха участие в снимка, която възобновява своите много обичани спомени от детството. Насладете се на двуминутно задкулисно видео тук:

Но докато резултатите от проучването, както и снимките на картини, бяха забавни, както и носталгични, мотивацията ни за споделяне на много обичани младежки спомени беше и сериозна, както и от решаващо значение.

Много съвременни конфликти продължават продължителността на цялото детство. Децата от разкъсани от войната страни могат да бъдат психологически травмирани; Много са виждали членове на домакинството им да умират, както и вярвали, че и те ще умрат.

Накратко, спорните деца губят младостта си на война, както и неговите последващи ефекти.

Кампанията #ReBuild на ActionAid, както и по-широката програма за спонсорство на KID, ни позволяват да вършим решаваща работа в засегнатите от войната страни, предоставяйки на децата основите, които изискват, като вода, храна, както и образование.

По-специално през цялата кампания #Rebuild, която продължава до Коледа, ние възнамеряваме да осигурим много повече от 2200 нови спонсори на деца във Великобритания за деца в засегнати от войната страни, включително Афганистан, Демократична република Конго, Либерия, както и Сиера Леоне.

Вярваме, че всеки има идеала за безрисково, както и за възхитено детство.

Ако сте съгласни, моля, отидете на (и споделете тази връзка, за да откриете какво можете да направите, за да помогнете на #Rebuild The Shattered Lives of Kids in Conflict: www.actionaid.org.uk/child

Купете моята книга за бестселъри в меки корици или аудио

Дебютната ми книга е моето ръководство за оцеляване, както и за процъфтяване на работа, както и в House, както и използва представа за това как да произвежда цифрова услуга или да се върне на работа с увереност.

Мумбос: Ръководството на искрената мама за оцеляване, както и за процъфтяване на работа, както и в къщата (2 -ро издание на Обединеното кралство)

Предлага се на Amazon или Audible

Работещата майка: Вашето ръководство за оцеляване, както и за процъфтяване на работа, както и в House (US/Canada Edition)

На разположение на 8 септември 2020 г. Купете сега в Amazon

Като това, което сте чели? Тогава защо да не се съобразим с Вики във Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest, както и Instagram

Никога не пропускай пост!

Абонирайте се за Honestmum за моя редовен бюлетин по имейл, където споделям новите си публикации в блога, съвети за блогове, покани за събития, състезания, както и новини за новата ми книга. Никога не споделям вашите лични данни с трети страни.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare