#Indadsshoes благотворителна кампания с мастилни карти

с Деня на бащата не далеч, в неделя, 21 юни, започвам да планирам как ще разваля 2 -те основни (пораснали) мъже в живота си: съпругът ми на 10 години, Питър и, разбира се, единственият Papa G.

Баща ми, Джордж е награден ресторантьор, така че винаги е възхитен от всичко, свързано с гурме храна (знам, Списъкът му с желания на Amazon, когато се отнася до настоящето му и без съмнение, свързано с камерата.

Повече от подаръците обаче са настроението и съм благодарен, че зад тази жена стоят 2 страхотни мъже, подкрепящи и обичам ме и това, което правя. Те, заедно с майка ми, разбира се, са моите скали.

Страхотно е, че има ден, посветен на татковците и празнуването на всичко, което са и правят, така че двамата ми млади сина, Оливър и Александър и аз, могат да покажат нашата признателност и да направят страхотна стара суматоха на големите момчета.

Подобно на Деня на майката и големия Vday, хората често обвиняват Деня на бащата, че е просто още един търговски празник, но трябва да бъда честен, аз наистина не съм съгласен с това.

Къде е равенството в това?

Бащите са решаваща и равна част от семейната единица и трябва да имат шампион.

И има толкова много начини, че вие и аз можете да направите Деня на бащата смислен.

Ето защо обичам новото благотворително състезание от приложението за поздравителни картички, което насърчава родителите да споделят снимка в социалните медии на дете £ 200.

 Целта на кампанията е да подчертае вечната любов между татко и децата му този Ден на бащата, моят личен много обичан е, когато Оливър, 5 гледа в очите на баща си и казва: „Ти си най-добрият ми приятел, Татко ‘.

Никой татко не може да поиска много повече от това, нали?!

Най -важното е, че постъпленията от всяка карта на бащата на напълно цената, закупена в приложението Inkly, ще бъдат дарени за среща с отчаяние, решаваща благотворителна организация, която предоставя подкрепа на деца, пострадали.

Опустошителен факт е, че около 23 600 деца ще загубят родител тази година, но благодарение на срещата на отчаянието те винаги ще имат достъп до качествена поддръжка, за да им помогнат през трудни времена.

За тазгодишните картички за Деня на бащата ще публикувам тези невероятни снимки на 5, 5 и Александър, 2, носещи треньори на баща си, които създадох чрез новата функция „Моменти“ в приложението Inkly.

Направихме и този сладък филм по-долу, който трябва да видите, той е един от много много обичаните си семейни филми, които някога сме снимали!

… Inkly е толкова напълно готин и уникален, тъй като заедно с персонализирането на вашите карти със собствени снимки, можете да напишете съобщението си, като използвате обикновен лист хартия и писалка, след като след като направите снимка, можете да използвате The Приложението с мастилни карти, което премахва хартията и оставя съобщението ви вътре в картата.

Можете дори да напишете ръчно плика си и да изпращате в световен мащаб, но картите се отпечатват на местно ниво.

Екологично чист, лесен за използване, съотношение цена -качество, лична, причудлива и готина услуга за карти като никой друг. Обичаме ги.

Сега се върнете към състезанието. Колко очарователно изглеждат децата? Не мога дори!

Има нещо толкова сладко за малките деца в големи обувки. Моите деца, подобни на клоун, тук наистина ме карат да се усмихвам.

Единственият ми проблем сега е да избера коя картина да използвам в предната част на картата! Сега е ваш ред да се зарадваш.

За да участвате в състезанието, просто направете снимка на вашето дете, което носи обувките на баща си (всичко преминава от Wellies до чехли до Brogues и извън много по -креативни, толкова по -добре!) И след това публикувайте в социалните медии, използвайки безплатните моменти на App на Inkly App на App на Inkly App ‘ особеност.

Това е напълно безплатно за изтегляне както на iOS, така и на Android и можете да разберете много повече

Facebook страницата на I NKLY.

Участниците ще бъдат включени в състезание, за да спечелят семеен ден от избора си, до стойността от 200,00 паунда и победителят ще бъде избран на случаен принцип.

Състезанието ще приключи на 22/06/15.

Само Великобритания.

Късмет!

Популяризиран на награда, Britmums и Loquax.

Купете моята книга за бестселъри в меки корици или аудио

Дебютната ми книга е моето ръководство за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома и използва поглед върху това как да създаде цифрова услуга или да се върне на работа с увереност.

Мумбос: Ръководството на искрената мама за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома (2 -ро издание на Обединеното кралство)

Предлага се на Amazon или Audible

Работещата майка: Вашето ръководство за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома (издание на САЩ/Канада)

На разположение на 8 септември 2020 г. Купете сега в Amazon

Като това, което сте чели? Тогава защо да не следвате Вики във Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest и Instagram

Никога не пропускай пост!

Абонирайте се за Honestmum за моя седмичен имейл бюлетин, където споделям новите си публикации в блога, съвети за блогове, покани за събития, състезания и новини за новата ми книга. Никога не споделям вашите лични данни с трети страни.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

Прекрасен ден в Ливърпул

Това семейство обича Ливърпул, почти изучавах английски в университета там, преди да избера ярките светлини на Лондон и Голдсмитс, Лондонския университет- но сега живеем в Лийдс, обичаме да проверяваме Извън много култура, пазаруване, страхотна храна и семейни забавления.

Бръмченето на Ливърпул е като никой друг град в света, местните жители са толкова дружелюбни, приветливи и топли, архитектурата поразително зашеметяваща с над 2500 сгради, изброени на едно място, описани от английското наследство като най -добрия викториански град в Англия …

Това е толкова щастлив създател на град, призовавам ви да проверите дали още не сте го направили!

… Миналия уикенд ни видяхме да се срещнем с базираните в Лондон Палс Рут и Пол и техните деца Роза-Мария и Антонио (заедно с някои от роднините на Пол), в родния му град Ливърпул за перфектен семеен ден, изпълнен с храна, култура и Много смях.

… Срещнах Рут, когато и двамата имахме бебета в подобни моменти, най-големи Те се свързват отново като малки хора.

Рут и аз се обвързахме бързо с нашите деца, културен произход и споделихме интереси-i, гръцки кипърски, тя, колумбийската и ние циментирахме приятелството си в даден момент в живота ни, когато всичко се чувстваше толкова ново и малко сюрреалистично с нови бебета в теглене и нови живее!

Никога няма да забравя колко много ми означаваше да имам Рут само на двадесет минути Разходки в югозападния Лондон, обикновено от The Pretty River в Ричмънд и Twickenham или до Richmond Park, за да хранят патиците, да вземете слънцето и да се насладите на пикници под дърветата.

Най -важното е, че успяхме да се подкрепим един друг в толкова важен момент от нашия живот, където новите приятелства са толкова важни да се чувстваме нормални, когато не се прави много друго.

Сега с по две деца, това беше първият път, когато успяхме да се съберем, за да се срещнем с новите попълнения един на друг (разбирахме се в Лондон в Лондон)-и това беше толкова забавна ден-вятър, но ярка с италианска храна на италианската храна (Благодаря Zizzi и за вашата страхотна услуга), прекрасна компания със сладкото и забавно семейство на Пол, неговата мама, сестра и нейният годеник също се присъединиха към нас … и разбира се, идеалната възможност да видите Ливърпул с нашия собствен личен екскурзовод: Пол .

След дълъг обяд взехме зашеметяващата гледка, преди да се отправим към Музея на Ливърпул, безплатен задължителен музей за цялото семейство …

… С бърза спирка навън, за да оцените първо тези красавици!

Тези живи суперламбанани са крайно завладяващи- с тегло почти осем тона и стоящи на 17 фута висок, те са кръстоска между банан и агнешко, проектирано от японския художник на Манхатън Таро Чиезо и със сигурност озари деня ни!

Chiezo всъщност създаде само четири-инчов модел; Репликата в пълен размер беше направена от четирима местни художници: Анди Малък, Джулиан Тейлър, Томи причина и Рей Стоукс и се развива за изложбата Arttranspennine от 1998 г.

Парчетата са едновременно коментар за опасностите от генното инженерство, а също и значители на Ливърпул: Исторически и овцете, и бананите са били обикновени карго в градските докове. И не са ли великолепни? Обичам и рокля в този отпечатък?! Някакви мисли за това чиезо?!

… Вътре размислихме върху историята, географията и глобалното значение на този приповдигащ град, научавайки повече за известните драматурзи, творци, творци и лидери на Ливърпул (намерих филм от вокс шайби от добре познати Ливърпудли и местни жители, които наистина се докосват) и децата бяха заети за това, че децата бяха заети за това, че децата бяха заети за това, че децата бяха заети за това, че децата бяха заети за това, че децата бяха заети за това, че децата бяха заети за това, че децата бяха заети за това, че децата бяха заети за това, че децата бяха заети за това, че децата бяха заети за това, че децата бяха заети часа…

В Ливърпул ще се върнем отново толкова много, това ще се върнем отново, това е сигурно …

Бил ли си?

Купете моята книга за бестселъри в меки корици или аудио

Дебютната ми книга е моето ръководство за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома и предлага представа как да създам дигитален бизнес или да се върне на работа с увереност.

Mumboss: Ръководството на честната мама за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома (2 -ро издание във Великобритания)

Предлага се на Amazon или Audible

Работещата майка: Вашето ръководство за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома (издание на САЩ/Канада)

Наличен на 8 септември 2020 г. Поръчайте сега в Amazon

Като това, което сте чели? Тогава защо да не следвате Вики във Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest и Instagram

Никога не пропускай пост!

Абонирайте се за Honestmum за моя седмичен имейл бюлетин, където споделям новите си публикации в блога, съвети за блогове, покани за събития, състезания и новини за новата ми книга. Никога не споделям вашите лични данни с трети страни.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

В похвала на табуретката за душове: Една малка стъпка за малко дете

имахме столче пред всяка от нашите мивки за душове толкова дълго, че трудно си спомням живота без тях. Редовно ги плъзгам от пътя си с крака си, чуках пръстите на краката си по тях много повече от веднъж и отброявам дните, докато по -малкото ми дете не е достатъчно възрастно, за да стигне до мивката без стъпка столче.

Скарлет е дребно малко нещо, плюс тя гърнето тренира преди да навърши две години, което показва, че когато за първи път започна да се нуждае от измиване на ръцете си „от Мах Сеф“, тя дори не можеше да стигне до мивката с основното ви столче за малко дете. Така че около две години имахме този очарователен сгъваем апарат пред мивката както в нашата душ кабина, така и в детската баня.

Синът ми, по-възрастен с две и три четвърти, можеше да получи работата с само малко подобряване от едно от тези бебета.

Без табуретка, без независимост в банята, която е един от основните етапи на родителите, които наистина оценявам. Вие, родителите на малки, вероятно можете само да си представите деня, в който детето ви казва: „Ще бъда идеален гръб“ и след това се връща мигове по -късно с празен пикочен мехур, чист отзад и измити ръце. Истински магически е.

В ресторанти, летища и магазини за търговия на дребно използването на душове включва неудобно повдигане на дете, което да потъне. (Обикновено последвани от оплаквания от: „Вие ме разбивате на тезгяха!“) И така, когато отидем да посетим родителите ми, много оценявам, че табуретката за душ кабина е предоставена от тях. Хедър дори пътува с един, когато отиват с кола, разбира се, защото баните в хотелската стая обикновено не предлагат столче. (Ето защо тя харесва това малко столче, което се сгъва.)

Какви основни инструменти намирате за полезни всеки ден? Снабдявали ли сте къщите на родителите си с тях?

Свързано: Когато рисувах индивидуализирана столче или може би го „не изпитах“