Неохотно признах, че наех помощник на майката и ми хареса!

Позволете ми просто да избягвам към удара: Харесвам помощника на майка ми, както и желанието, което бях открил за този хибриден човек на страховито по-рано. Не искам да се шума като звезда с флот от бавачки, но добре поставен асистент напълно рита задника. Добре, сега, когато виждам в писмена форма, сигурен съм, че не съм опитвал това по -рано, откакто се плаших от това изключително възприятие. За да създам впечатлението, въпреки това точно, че не мога да го направя сам, се чувствах като провал. Въздишайте.

Неохотно признах, че наех помощник на майката и ми хареса!

Процесът, който ме доведе до помощник на майката:

След като Алек се върна на работа, както и с мен се занимавах с часа на вещиците, както и с три малки деца, имах нужда от помощ. Вие, скъпи читатели, ми предоставихте куп страхотни концепции за подготовка за хранене. Но може да стигна само дотук с намаляването на стандартите си. Истински, имах нужда от поне три ръце. Или може би четири: по едно за всяко дете, както и още едно приготвяне на храна.

Избрах, че моят подходящ помощник ще бъде висока институция или стажант в колежа в късните следобеди за около два часа, когато бях вкъщи. След като никога не съм наел някой подобен, не бях изключително премахнат от останалите си изисквания, тъй като започнах търсенето си. Вероятно тя ще държи бебето, докато аз готвях или може би може да извърши институцията (едночасов цикъл, който доведе до това, че половината от нас плачеха). Не, не можех да разчитам на нов шофьор в моя мега микробус с децата си. Както казах, подробностите бяха размити, както и хормоните бяха високи.

Как открих идеалния мач

Тогава имах късмет. Защо винаги откриваме нещо последното място, което гледаме? Тъй като спираме да търсим! В ситуацията на моя феноменално изключителен помощник на майката, погледнах към нея. Опитах приятели, моята предучилищна мрежа, Бъркли родители мрежа, Facebook, Bananas, Care.com, както и Metropolitan Sitter. Наистина бях предоставил надежда, когато профилът на Лорна попадна на екрана ми (Urban Sitter, ако се чудите).

Обадих се на всички нейни препратки – която я харесваше – но все пак се чудех дали наистина може да разчитам на напълно непознат с моето бебе. Избрах, че най -вероятно ще направя всички неща за бебета, както и да делегирам помощните задачи, които ще поддържат къщата ми да работи: вечеря, обеди, пране. Наистина се надявах като по дяволите, тя може да се съобрази с рецепта.

Предишният ми помощник беше отличен с огромните деца, но тя беше склонна да играе игри само за да остави парчетата, разпръснати около пода. Разбрах, че трябва да бъда конкретен с моите нужди, както и желания, ако това щеше да работи. Трябваше да открия метод, за да получа пълен непознат да направя това, което бих направил сам, ако имах много повече от мен да обикалям.

Поуки:

Отидете на всякакъв вид драма. Определете проблеми с горещите бутони, преди да се появят. Оставих я да разбере отпред, че съм орех за промиването на ръцете, както и ако тя иска да ме доволни, че ще изисква да го направи като изключително първото нещо всеки път. Дилема се отклонява.

Запишете всичко. Всеки ден описах приоритетите: вечеря, кутии за обяд, пране. Ако имаше някакъв вид специални проекти, аз ги добавих към списъка, както и го забих в поставена покупка, за да може тя да остави в 18:00, като разбере, че основните неща са покрити.

Вземете го бавен, както и тренирайте работа. Отначало я оставих да се запознае с моята кухненска зона, както и с приготвяне на храна. След като тя спаси здравия ми разум в тази стая, тя разработи връзки с огромните ми млади момчета, както и последно откри подробностите за грижите на Сойер. През първите седмици имах всички грижи за бебето, но с течение на времето й се доверих много повече да поеме.

Резултатите:

След четири седмици ми асистира вкъщи, оставих Лорна сама и с трите деца. За 10 минути. Тя предложи грижа за мост, докато автобусът на Алек се появи, за да отида на празничното парти на Blogher.

С течение на времето тя премина от помощта на майката до нашата детегледачка. Кредитен рейтинг на комфорта си с нейните възможности да се хранят, както и да си легна, три битови мъже до времето, което прекарахме заедно с тези луди следобеди, когато бях толкова суров, както и просто се нуждаех от много повече ръце.

Използвали ли сте помощник на майката? Имате ли някакъв вид предложения за някой друг, който мисли за тази връзка?

Може да се насладите и на вас:

Най -добрите детски колички за 2018 г.! Поглед към най -сладките, както и най -безопасните детски колички

Умора на бременността – Ръководство за мърморещо момиче за изчерпване на първия триместър

Най -добри бутилки за газ, точно как да опростяваме корема на бебето си!

Една смущаващо неактивен, непокорен ден

не бях най-лошият родител в света вчера, както и заявявам, че в моя полза.

Децата ми бяха нахранени, безопасни, получиха както и вниманието, упражнявани, както и четене, както и като цяло, те – както и аз – нямат какво да се промърморят. Обаче аз мърморех вчера, както и те направиха и те.

Валеше през целия ден, много повече сантиметри от нашия квартал се използва, както и в исторически ход, държавните училища се затвориха за деня.

Ние родителите бяхме уведомени за закриването на институцията около 17:00 предишния ден. Случайно бях на тържество с много родители на деца в училищна възраст, както и всички се спогледахме с широко отворени очи, докато новината се разпространи със стаята. „Училището е затворено утре.“ Всички вярваха в точно същото нещо, както и не беше ура!

Харесва ми доста иновативен родител. Изритах задника на болен ден при събитие с правене на слуз, геокеширане, игра на костюми, както и още.

Но вчера не направих нищо, от което да съм доволен.

Предложих артисти за изкуство, LEGOS, настолни игри, кукли, настолни игри, артикули за изкуство, както и LEGOS. Децата ми отхвърлиха предложенията ми, както и тогава се включихме в повтарящ се цикъл от тях, откривайки неща, които да вършат за кратко, възхитено притискане на времето; Активността се влошава в пребиваване; Както и след това отегчени тела, които идват при мен за интерес, както и одобрение, спазени от мен, като лаем от същият списък на дейностите, „Играйте игра! Извадете вашите Calico Cretters! Какво точно ще кажете за Lite Brite? Начертайте снимка за подобни на Бога! ”

Другата ми половина беше извън града на служба, както и не споделяше щастието на нашия специален ден за дъжд.

След няколко часа чудене дали е безрисково да шофира, както и да решим, че не е, ние се насочихме около блока, за да проверим локвите. Имаше някакво хленчене. Те направиха милион видеоклипове на iPad. Направихме заедно 19-минутно видео за упражнения при поискване. Опитах се да съставя публикация за майки за цял живот, докато те търсиха мини-фигури онлайн. Часовете, подложени на.

Не направихме невероятна крепост на одеялото, създадохме всякакъв тип ръчно изработени празнични орнаменти или измисляме нов аромат на оризови Krispie лакомства, като солена карамелна тиква подправка или бекон, смокиня, както и синьо сирене. Не поддържам Marshmallows на ръка в ситуационната институция е отменена.

На всеки час изпращах съобщение на другата си половина или Хедър или Уенди, за да изпусна дразненето си, както и скуката.

Към 16:00 имах нужда от извинение, за да купя вечеря, доставена до вратата ми. Поканих лелите, съквартирантът ми в колежа, както и другата й половина, които са бездетни, да се присъединят към нас за индийско изнасяне. (Да, децата ми ще ядат индийска храна. Не, те няма да ядат типични американски млади неща като хамбургери или лазаня. Да, районът на залива е интересен по този начин.)

Лелите трябваше да работят от къщата за деня, както и онлайн само на няколко пресечки. По време на Dinnertime моите добри приятели се появиха с масовото си куче за домашни любимци, както и децата ми откриха нова публика за тяхната пентона енергия. Чувствах се много по -добре с добрите си приятели наоколо, както и се наслаждавах на нашия празник на птиците Tikka Masala.

Когато лелята си тръгнаха, както и децата, облечени в своите джами, седяхме в леглото ми, за да четем. Нямаше много повече часове за отброяване. Последният участък беше напълно приятен.

Не бях ядосан на децата, но бях недоволен от себе си, че не съм създал вълшебен, запомнящ се ден.

Способен съм на страхотна мама. Нали?

Другата ми половина се появи къща от Ню Йорк около полунощ. Усетих го да се изкачи в леглото, както и ми хвърли ръката над средната си част, преди да заспи много по -дълбоко.

Тази сутрин имахме допълнително време, преди децата да трябва да заминат за училище. (Днес е отворено!) Седнах в нашата игрална зала, както и започнах да сортирам с някои играчки, задържайки нещата, питайки децата дали все още искат да притежават този пъзел или този. Всеки продукт, чиято стойност, която разпитах, в крайна сметка беше незабавно от интерес, както и десет минути по-късно, двамата бяха щастливо ангажирани с неелектронни играчки от собствените си колекции, осигурявайки другата ми половина схващането, че точно така прекарахме вчера, Тинкера на пода на игралната зала, материал с компанията един на друг.

Чувствах се натъпкана. Защо не повярвах в това вчера, зачудих се. Разбирам, че най -добрият метод да ги накарате да мислят за работа е да слязат на пода, както и просто да започнете да го правите.

Казвайки: „Искате ли хората да нарисувате карта на нашата общност на този плакат?“ Винаги получава „Не.“ Въпреки това, ако начертая значителна линия в цялата хартия, както и казвам: „Прибирам улица„ Сакраменто “, те могат да дойдат да кажат:„ Вие изисквате много повече дървета “.

Започването на огромен пъзел гарантира, че те ще се присъединят към мен.

Изграждането на мраморна песен ги кани да отидат да открият всички мрамори в дома по метод, който пита: „Какво ще кажете за огромна мраморна писта?“ не.

Поставям психически щифт в that. Най -вероятно ще го изисквам отново.

Неща, които да се представят в Барселона с малки деца, както и с малко младежи

след разходи за седмица в Барселона с почти 3-годишен, с удоволствие съобщавам, че е наистина семейно градски град, който да посетите . Точно ето някои концепции за това как да прекарате точно в Барселона с деца.

Понеделник ”” Museu de la Xocolata (Шоколадов музей)
Какъв по -добър метод да започнете бягството си, отколкото с отиване в музея на шоколада? Само с 5 евро за влизане този музей е сделка. Както и мирише толкова фантастично отвътре! Младежите могат да открият за шоколад, боя с шоколад, вкус на шоколад, както и така нататък.

Ако това не е достатъчен шоколад за един ден, направете почивка в La Nena, прекрасна и удобна Cafà © в Грация, която има игри за възрастни младежи, както и за възрастни плюс малко зона за игра на малки деца с блокове, книги също като пъзели. Техният горещ шоколад е извън този свят!

Вторник ”” L’Aquarium
Аквариумът на Барселона е първокласен. Той е огромен, доста нов, както и най -добър по крайбрежната линия. Те застраховат претендират, че имат „най-големия аквариум с тематични средизерни в света“, както и предлагат един от онези невероятни прозрачни рибни тунели, през които можете да преминете.

Сряда ”” Park Guell
Trippy Gaudi-Designed Park Guell е забавен за младежите, както и за възрастни, които да проверят заедно. Определен сайт за световно наследство на ЮНЕСКО, има тонове, които да се види, пътеки, както и стълби за роумиране, както и дори страхотна сграда, която прилича на изключително много като къща на натруфен.

Забележете, вие изисквате билети за влизане в някои райони на парка; Предлагам ги да ги постигнете онлайн. Без билети няма да имате достъп до така наречената монументална зона, която е частта с всички красиви мозайки.

Четвъртък “” Дата вечер
Барселона също е много забавен град за възрастни, така че ви предлагам да се почерпите с вечер само за възрастни. Можете да наемете англоезична детегледачка с добре установената седнала служба, обичаща Canguros, която е стартирана от „2 английски дами“, както и предлага на Barcelona, ​​както и от околността. (Нашето дете толкова много харесваше неговия гледач, че я взехме два пъти за една седмица!)

Ако изберете Date Night с децата, това също не е проблем! Просто изберете площад, който има детска площадка, както и да получите външна маса наблизо. Например, можете да отпиете Mojito, както и да имате закуски в Bar Oviso в Plaã§a George Orwell на Barri GÃtertic или да опитате пица Muccis в Plaã§a del Sol. И двата ресторанта пред малки, защитени детски площадки за бит.

Петък ”” Плажният ден, както и Ла Барселонета
Това на практика няма описание: Кой не харесва ден на плажа? Не пропускайте възможността да отделите време на един от великолепните плажове на Барселона. Дори през зимата метеорологичното състояние може да бъде умерено достатъчно, за да се зарадва дълго време в пясъка, както и на слънце.

Ако огладнявате, можете да влезете в общността на Барселонета на очарователния рибар за хапка. На основния квадрат ще откриете място за наемане на велосипед, детска площадка, както и пазара на Barceloneta, който е отворен до 14:00 всеки ден, ако искате да получите плодове, както и закуски. Или можете да изберете един от редица семейни рибни ресторанти в района. Можете също така да направите своя метод на забързания пассег Дон Джоан Борба Конт за вкусен конус за сладолед от Виоко.

Събота ”” Museu Blau, както и Bosc Urba
Форумът, огромен отворен район, пред северните плажове на Барселона, е къща на две фантастични смети за домакинство: Bosc Urba, както и Museu Blau. Museu Blau е изключителен музей на природата с експонати, които цялото домакинство ще обича. Музеят се помещава в красива (макар и противоречива) космическа епоха Herzog & de Meuron сграда, както и вярвам, че на практика си струва да отидете само за да видите сградата.

BOSC Urba е опит за предизвикателство с големи оферти от дейности, предизвикващи адреналин за редица възрасти, включително цип линии, скокове на бънджи, както и въжени люлки. Между Bosc Urba има добра детска площадка, както и Museu Blau за по -малки или по -малко приключенски деца.

Ако огладнявате, наблизо има голям търговски център, който има редица бързи възможности за избор в корта за храна вътре. От задната страна на мола, зад Хилтън, ще откриете колекция от по-хубави (но все още подходящи за семейството) ресторанти около външен двор, който осигурява още една фантастична детска площадка.

Неделя ”” Тибидабо
Тибидабо е парк за наслада, кацнал на върха на най -големия връх на Барселона, което го прави фантастично място за младежи, както и родители, които да се наслаждават заедно. Родителите ще харесат огромните гледки от върха на Magic Mountain, както и историческите съкровища, открити по време на разходката на небето, докато младежите ще се развихрят за влаковите разходки, Ferris Wheel, Carousel, както и Roller Coasters. Има много екологична зона около парка.

Проверете календара на Tibidabo за време за отварянеS, както и дати. Той е отворен по-рядко, както и за по-кратки часове в извън сезона, но е отворен многоброен уикенд, както и дати за ваканция по време на тези дати.

Бонус през нощта дейност: Магика в стил шрифт
Всяка вечер през уикенда, Magica в стил шрифт („Magic Fountain“) в Montjuic Delights, както и впечатлява с продължителна вода, както и светлинни предавания, започващи на всеки половин час. Фонтанът първоначално е разработен през 1929 г. за Световния панаир, както и е модернизиран преди Олимпиадата през 1992 г., за да произведе този зашеметяващ спектакъл. Вземете местоположение на стъпките над фонтана, както и наслада в шоуто. Проверете рутината за времена на шоуто.

Свързано: Всичко, което изисквате да разберете за пътуването с бебета, както и с малки деца: къде да отидете, както и как точно да го направите правилно!

WHAT ROOKIE mommies need TO know about NANNIES

thanks to Oakland, CA mommy of three Chantal Laurie below for this guest essay about discovering what really matters in a nanny.

(Photo by I’m Priscilla) What amazing nannies can do

As first-time parents, we hired a nanny with no understanding of what we needed. Sure, we wanted someone loving and CPR-certified; the ability to drive was a plus. But, we’d been parents for a whopping three months.

Our inexperience, combined with sustained sleep deprivation, indicated we were under-qualified to choose diaper rash ointments let alone make an crucial hiring decision. So, we put complete faith and depend on in references we’d never met and hired Alia.

My last day of maternity leave, I cried. The tears represented loss; the loss of uninterrupted time with my daughter (most satisfying after my recovery from mastitis), the camaraderie of an artificially created (and fairly random but supportive nonetheless) mom’s group, and mid-day walks through the neighborhood (frequently cut short by blowouts). The tears also represented guilt and confusion.

Having been raised by a stay-at-home mom, I couldn’t shake the notion that hiring someone to enjoy my infant felt incongruous with my understanding of how one “should” parent. But, the taunting voice of mortgage payments and my need for a strong professional identity lured me into an office and lured Alia into our home.

Слава Богу.

It’s now my last day of maternity leave with baby #3. As I hand my third baby over to Alia’s care, I now know what we need.

We need a coach. As parents, we’re only vaguely sure of what we’re doing. Alia’s cared for children for over twenty years and is raising her own mature and respectful adolescents. We depend on the loving and direct recommendations she uses about how to curb a hitting routine or wean a baby from a bottle, and we envy her endless patience. Alia is our nanny deity who we turn to, in those frequent moments of parenting paralysis, and ask: “WWAD, What would Alia Do?”

We need a sports enthusiast — and an equipment manager. We’ve got a two-year old kid who pulls his socks up high to look like hunter Pence and who’s still lamenting Panda’s trade to the Sox. Alia indulges his passion by pitching enough balls to induce carpel tunnel and never leaving home without his batting helmet and gloves. She doesn’t bore of his baseball obsession but instead revels in his happiness and seizes on the chance to build connection with a toddler she loves.

We need a role model. Alia embraces a culture that isn’t her own (and revels in the trashiness of fine American shows like Nashville). And, she fights to make sure her children value and know their native language and cultural identity. When Alia proudly illuminates for my children the gifts of Mexico (by making a indicate pozole and joyfully singing Dale, Dale, Dale at the many park birthday parties that sport a piñata), she shows our kids the confidence that comes from defending your traditions and values, especially when a dominant culture denies their import.

We need a party animal. When my daughter turned one, I didn’t invite Alia “after work hours” to her birthday party; I wanted to respect Alia’s personal time. The Monday after the event, Alia let me know of her disappointment. What I checked out as respectful, she experienced as exclusionary. Alia has never defined her role as caring for our children during a 40-hour work week. She’s defined her role as being a important part of their lives; she wants and should have to celebrate the milestones that shape who our kids are.

We need an advocate. Alia engaged in a hard negotiation when we hired her; she stuck to her guns about her needs and got them. She helps our children do the same. When my kid turns to a playmate at the park who is twice his age and informs his peer that grabbing his shovel is, “Not okay,” I credit scores Alia. When my daughter, in a calm and commanding voice tells her brother, “I don’t like that,” when he’s screaming in her face, I thank Alia. Alia has equipped our children with the tools they need to have confidence and agency over their needs.

We need a brave outdoorswoman. Alia’s an adventurer. She won’t shy away from carting two kids in a double Bob Stroller on two buses and BART to get to the zoo. She’s also an organizer. A few years ago, she convinced multiple families to pool money together and get a parachute so she could create a Gymboree-like class at the park. Then, she distributed Mexican children’s song lyrics among parents and caretakers so the whole park gang could sing together. Alia’s actions show our kids that being a passive bystander in life isn’t nearly as fulfilling as rolling up your sleeves and engaging fully.

We need a comedian. and a teddy bear. few interruptions do I welcome a lot more in my home office than the uninhibited stomach laugh I hear from Alia when my son, with fierce abandon, pretends to ”˜run the bases’ after hitting anВъображаемо домашно бягане. Малко забележителности правя много повече, отколкото в редките му моменти на тишина, като видях моето дете и Алия да се притискат на дивана. И в края на деня няколко съчетания оценявам много повече от „Обичам те“, Алия използва всяко от децата ми, преди да се отправи към дома.

Преди пет години мислех, че бавачка е втори вариант на мен, за да бъда вкъщи с малкото си. Сега виждам присъствието на Алия в живота ни много различно. Тя информира и изясни нашите родителски ценности и изплува за цялото ни семейство, което е най -важно: да бъдем страстни, смели и любящи. Виждам, че децата ми са по -щастливи и много по -уверени заради нейното влияние. Виждам, че съм много по -индивидуална и умишлена мама заради нея.

Преди пет години не можах да формулирам това, което ни трябва от болногледач. Сега признавам, че Алия ни показа това, от което се нуждаем, като сме това, от което се нуждаем.

Няколко години след това най -малкото ми дете ще отиде в предучилищна възраст. По това време вероятно ще бъда неизвестната, но надеждна справка, която ще формулира подаръка, който е Алия на семейство, което се опитва да намери грижи за деца. Ще се надявам, че семейството, което тя е избрала, оценява, че е много повече, отколкото се нуждаят и всичко, което искат. И в прехода, когато Алия напусне семейството ни, без съмнение ще плача над загубата.

Благодаря, Шантал, че сподели любовта си към Алия в нашето пространство днес. Наемането на бавачка само с два месеца родителство под колана ми е едно от най -трудните предизвикателства, с които се сблъсквах.

Свързани:

Какво е да имаш банание, че е работеща майка: Практиката прави несъвършено добре, че да вземе бебето, което да вземе бутилка

Любовта прави домакинство

Тази публикация щеше да бъде бърза – само за да ви разбере, че има ново видео на Ragu, където говоря с Ким Трейси Принс (от славата за шофиране на памперс) Като Рене Рос за точно как вечерята е различна „когато татко е в кухнята“. Но сега имам чувството, че трябва да се справя с по -голям проблем, който е дали таткото, който е в кухненската зона, е огромна сделка или специално събитие, което си струва да коментирате.

Кой готви в това домакинство?

Тъй като видеото беше публикувано, някои татковци изразиха раздразнението си в интернет, като бяха изобразени като по -малко от практични около къщата, малко вероятно готвене или неравномерни родители. Сигурен съм, че ако моят пол някога се предполагаше, че е по -малко способен във всякакъв вид поле, ще се разсърдя и аз.

(Това е шега, хора.)

Разбрах защо те са чувствителни към концепцията, че човек не е част от разговора за домакински вечери, но на камера, аз говорех само за моя собствен опит. В моята къща функциите на половете са малко типични, тъй като избрах по-универсална, както и по-малко бърза кариера, за да бъда около младежите колкото е възможно повече, докато те са малки. Другата ми половина работи в традиционна офис атмосфера, както и получава къща точно навреме за вечеря. Следователно обикновено планирам вечеря. освен когато го помоля да предложи с него.

Другите ми половин ман на някои традиционни домейни като поемане на задължения за деня на боклука, поддържане на всички аудио/видео устройства в дома, колкото дата, както и да поправя повредени неща. Той също така изпълнява някои задачи, които карат живота ни да работи по -гладко, онази есен в стереотипната категория „мама“, като запазване Обедителен час, както и да се занимава, както и да пее повечето нощи. Когато имаме гости, той прави лазаня. Предполагам, че всеки дом разделя задълженията си малко по различен начин въз основа на силните страни, слабостите, както и интересите на възрастните партньори. както и не разбирам как точно да правя лазаня.

Не съм кооптирал лозунга, използван на стикери на броня, поддържащи гей родителите като заглавие на тази публикация без причина. Направих го, тъй като съм заобиколен в ежедневието си с различни семейства. Самотни родители, еднополови родители, както и женени хетеросексуални родители. Някои татковци правят повече готвене, други правят повече градинарство, както и някои са футболни треньори. Някои домакинства нямат татковци, докато някои имат две. В първия клас на Джулиан мъжки родител е „мама на стаята“. Шегувам се; Ние не му се обаждаме на телефон. На лицето му.

Единственият метод, който всички можем да го направим, е чрез споделяне на дела, разделяне, както и завладяващи, аутсорсинг, както и използване на екипна работа. Правим го, тъй като се харесваме. като прави семейство, който и да готви. Не вярвам, че да бъдеш „в кухнята“ или извън кухнята е знак за това колко точно е посветен на родител. (Дръжте се, поръчвам пица.)

Така че ето видеото, което не е предназначено да обижда татковци, но само да попитам как точно работи във вашето семейство.

Видеото е част от спонсорирана поредица за разговори, наречена Mom’s The Word on Dinner. Осъществявам се за участието си с него, с което от време на време ще се кача по телефона с други писатели на блогове, за да подпомогна създаването на тези видеоклипове.

REMEMBERING THE feeling OF NEWSCHOOLPHOBIA

Today as I was walking house from dropping Julian off at preschool, I believed about what next institution year will look like. With Scarlett at Julian’s present preschool, as well as Julian moving on to a bridge Kindergarten, it will be a a lot more challenging morning routine. (But oh, the stuff that mommyblogs are made of.)

Julian has been at his institution for three years, so I am anxious about him starting a new school. What if I don’t make any type of friends? What if the other parents laugh at me? or my car? What if he has frightening institution dreams in anticipation? will he not be able to sleep for a week before institution starts? will he demonstration going?

This line of believing took me back to a memory that exemplifies to me exactly how totally as well as absolutely dedicated to me my mommy was when I was growing up. I altered institutions between 3rd as well as 4th grade. As the new institution year approached, I understood that I was going to a big public school, a location actually ten times the size of my small personal school. It was a K-12 school. Weird, I know, however it was a hippie, alternate (read: stoner) school, indicating that it would be full of youngsters old sufficient to drive, babysit as well as do other grown up things. I was terrified.

I keep in mind crying about it as well as wanting institution would never start, however I’m not sure if my mommy coaxed that out of me or if I pertained to her as well as revealed it. Anyhow, she called the primary of my new school, told him I was anxious, as well as asked if we might come visit. It was two days before institution started. We went to the institution as well as the primary walked me as well as my mommy around. We saw the elementary classrooms as well as odd murals on the walls (early 80s stuff: unicorns, Bob Marley, as well as bubble letters).

I believe we perhaps likewise went to the bus stop where I was to be chosen up every day – just to look at it. I felt somewhat better.

The very first week of institution was still intimidating, however at least the primary stated hey there to me whenever he saw me. (Благодаря, мамо!)

I have always believed this was an awfully great thing for her to have done for me. She was a single working mommy who had a youngster about to begin a new institution that week. I’m sure there were lots of things on her to-do list.

***I had just recently been believing that I would go to Julian’s new institution as well as take pictures of it to put into a book to ensure that we can evaluation the book together in the week before institution starts. I will take photos of the classrooms, the garden, the play structures, as well as of course, the murals. checking out photos in detail is extremely huge in our house. I believe he will be ecstatic to get to institution on the very first day to see all the things he will have memorized– in person. I’m sure the institution is prepared with summertime potlucks as well as other events to get the new households to understand each other. however I’ll do this anyway, since it’s my method of doing something for Julian that is similar to what my mommy did for me, however with my own spin on it.

P.S. I most likely would have been as well lazy to really do this blog publish which I had been composing in my mind this morning, however Kristen as well as Julie provided me a bit begin the pants with their Mother’s Day themed blog blast.

P.S.2. inspect out the star mommy auction. as well as no, Heather as well as I are not included in the star mommies whose stuff you can buy. as well as yes, Kristen as well as Julie suggested I tell you about it.

P.S.3. reason #398 that I like Facebook: I was able to discover a photo of my school’s wall from 1984 by browsing on the name of the school. I do not understand the women in the picture.

Игрите предучилищни деца играят

Когато бях малко момиче, нямах братя и сестри. На партита си за рожден ден често получавах настолни игри като подаръци, но те най -вече седяха на рафта в гардероба ми, докато не остаря твърде стари за тях. Сигурно моята мама и доведена татко и аз играх монопол от време на време; Играх съжалявам! с моя съсед/най-добър приятел; и Candyland с баба ми. Но тогава асортиментът беше много по -ограничен.

След неотдавнашното парти за рожден ден на Скарлет, по време на което тя събра доста настолни игри, аз разговарях с Хедър за кои деца наистина обичат да играят. After we collaboratively provided out a bunch of them, I realized that four companies stood out as exceptional designers of preschooler games: Blue Orange, think Fun, wonder Forge, and eeBoo are responsible for a lot of of the organized turn-taking fun we Имайте тук. Въпреки че все още оценявам Hasbro и другите марки в старата школа, мисля, че е готино, че има толкова много нови деца в игралния блок.

И разбира се, че има още. Ето пробиването на нашите любими игри, които лично притежаваме и се наслаждаваме на деца в предучилищна възраст:

Анджелина Балерина танцува с мен! Игра. Децата стават и правят ходовете на картите за игра. Бордът е диорама на сцена. Не само 4-годишният ми е омагьосан от тази игра, но и 6-годишното ми дете също обича да изпълнява. (Намерете танц с мен в Amazon за по -малко от 13 долара)

ZINGO. Обичаме тази игра в стил в бинго и парчетата от пластмасови игри са забавни за игра за тригодишни деца, дори когато не са ангажирани в действителна игра. {Намерете zingo онлайн в много аромати като двуезични и броене за по -малко от $ 20}

Медоносно пчелно дърво. Друга освежаващо неутрална играчка по пол, тази игра се удвоява като активност на пасианс, когато няма налични братя и сестри. {Вземете медено пчелно дърво за около $ 15}

Игра за пикник от eboo. Предлага се с кърпа за маса за пикник Gingham, за да настроите настроението. Играчите се въртят, за да напълнят чиниите си с основни ястия, десерти и напитки. Този идентичен формат „Spinner Game“ е достъпен в други теми: чаено парти, изграждане на робот и приказки. Отново материалите в играта могат да се използват и за отворени преструвки. {Намерете играта за пикник за около $ 17} Â

Любопитен плаж на Джордж Открий от I мога да го направя! Игрите разполагат с любопитни Джордж и тества паметта на децата. Тази игра е толкова забавна и пристрастяваща (и за родителите), но се опитайте да я намерите за по -достъпно от – Gulp – $ 50 {Find Discovery Beach на Amazon} Â Â Â Â

Pengoloo е добра малка игра на паметта от Blue Orange, където малките дървени пингвини крият яйца от различни цветове. Тригодишната Хедър обича да крие яйцата и да ги намери дори когато никой не играе с него. Резултат! Â

Coocoo, също от Blue Orange, е изцяло дървена игра, в която се редувате балансиращи топки на люлеещ се клоун. За децата, които не са готови да се състезават, това може да се обърне към много повече съвместна строителна дейност, отколкото игра. (Въздържайте се от крещене „В лицето ти!“ Когато твоят тригодишен чука клоун с наивното си разположение на топките.) Â

Никога не забравям, че лицето е памет и съвпадаща игра. Детските лица са от цял ​​свят и е очарователно да видите всички цветове на кожата и текстурите на косата заедно в една игра. Както казах, аз съм гадник за всичко eeboo.â

Заеттаун – настолната игра е половината забавление в натоварването, защото тя е по -дълга от тялото на вашия предучилищна възраст. Това е игра за търсене и намиране, където всички работят заедно. Децата ми го обичаха с месеци, но когато се опитах да потвърдя мнението им за тази публикация, те твърдяха, че не го правят. (Вижте рецензията на ThingAmababy за подробности относно тази игра.) Имаме още едно търсене и намиране на игра, наречена pictureka, която ги разсейваше. Мисля, че и двете са качествени игри и тъй като децата ми остаряват, дори само месец след месец, те получават много повече от тях.

Какви игри обичат децата ви да играят?

За детската градина и нагоре, вижте списъка на ALEC от 7 игри, които правят математиката забавна!

(Разкриване: Получих натоварен град и играта на Анджелина от моя приятел Кимбърли, новобранец, която прави връзки с обществеността за компанията, която ги прави. Кимбърли и аз работихме заедно в играчките на Leapfrog доста преди децата ни дори да са мигащи. Включени връзки)

Съвети за защита на децата от наранявания на очите

споделянето е грижовно!

Дял

Туит

Дял

Сега, когато пролетта е започнала, както и метеорологичното състояние е да се затоплят младежи, текат навън, както и участват в видни пролетни спортове като бейзбол, както и футбол. Родителите може да не признаят, че многобройни младежи преживяват от наранявания на очите от спорта. Точно как можете да запазите детето си без риск от опасни наранявания на очите? Списанието Healthy Mothers имаше възможността да открие някои фантастични предложения за сигурност на очите от VSP Optometrist, д -р Пол Берман, екипният оптометрист на Ню Джърси Дяволи на НХЛ, както и създателя, както и директор на Специалните олимпийски игри, които отварят очи, a a програма, обслужваща визуалните нужди на хората с интелектуални увреждания

Как родителите могат да поддържат очите на децата си безрискови, докато спортуват?

С пролетния спортен сезон, както и летни лагери точно зад ъгъла, младежите ще струва много повече време, играейки предпочитаните от тях спортове. За съжаление, по -голямата част от тези млади спортисти ще оставят очите си на риск.

Най-голямата опасност за зрението на детето е нараняване на очите, което в много ситуации се задейства от злополука, свързана със спорта. За да гарантират безопасността на очите, децата трябва да носят сертифицирано спортно защитно очно износване, направено особено, за да издържат, както и да предлагат UV защита. kids can wear sports eye wear for any type of indoor or outside activity, nevertheless it is many essential to utilize when playing higher danger sports in which kids are throwing kicking or hitting a sphere (i.e. soccer or basketball) or swinging devices (i.e. baseball or хокей).

Освен това е от съществено значение да се има предвид, че рутинните очила, както и слънчевите очила с безпроблемно лещи, могат да бъдат невероятно вредни, ако бъдат повредени по време на игра. Не забравяйте да доведете детето си на очен лекар, за да бъде правилно анализирано, както и да се снабдява със спортно сертифицирано защитно износване на очите-без значение дали вашето дете се нуждае от очила или има идеално виждане.

Какви видове спортни наранявания на очите могат да възникнат?

Според избягването на слепотата Америка 40 000 наранявания на очите, свързани със спорта, както и забавлението се случват всяка година, както и над 90% от тях могат да бъдат предотвратени с подходящото използване на спортното износване.

Спортните наранявания, свързани със спорта, могат да включват:

Абразия на роговицата (болезнено изстъргване или драскотина върху роговицата)

възпален ирис

фрактура на очното гнездо

тъпа травма

проникващо нараняване

травматична катаракта, задействаща кръвта да се разлее в предната камера на окото

подута или отделена ретина

слепота

Кои са най-типичните видове наранявания, свързани със спорта?

Множеството типични видове спортни наранявания, свързани с очите, са тъпи наранявания, ожулвания на роговицата, както и проникващи наранявания.

Тъпи наранявания се случват, когато окото се компресира чрез ефект от елемент (като лакрос пръчка, лакът и т.н.)

Обраците на роговицата са неприятни ожулвания от външната страна на окото или корената (обикновено задействани от противници пръсти)

Проникващите наранявания се задействат от чужд предмет, пронизващ окото, както и е изключително основен (причинено повредено стъкло от рамки на спортисти)

Кои спортове имат най-много наранявания, свързани с очите?

Спортът с прилепи и/или въздушни сфери на нивото на очите имат най-много наранявания, свързани с очите

Висок риск: баскетбол, бейзбол, лакрос, хокей на полето, тенис, футбол

Нисък риск: писта, както и поле, плуване

Спорт с най -голяма опасност от нараняване на очите:

Деца над 14 години: Баскетбол

Деца под 14 години: Бейзбол

На каква възраст децата могат да започнат да използват контакти вместо спортни очила? има ли някакви
Притесненията при свързване с използването, докато спортувате?

Лекарите обикновено са във форми на деца на седем години с контакти, но хлапето трябва да може да поеме задължение за почистване, както и да променя рутинни контакти. Родителите също трябва да проверяват по -малките деца, за да се уверят, че използват правилно контактите.

Не забравяйте, че контактите могат да помогнат да осигурят много по -добър периферен диапазон от лещите с рецепта, но те губят защитния елемент, който спортните очила предоставят. Предполага се, че дори ако дете използва контакти, той или тя също използва защитни спортни очила.

Ако детето ми се представя на терена, може ли да имат проблем с визията?

Има многобройни визуални умения, освен просто зрителна острота, коитоЕдно дете трябва да се отличава, както и да се наслаждава на спорта, като възприятие на дълбочината, периферно осъзнаване, както и координация на очите, за да назовем няколко. Ако вашето дете има проблем със спорта, които се нуждаят от точна координация на очите, то може да изисква коригиращи лещи или може да страда от основен проблем с зрението. Вкарайте детето си за обширен очен преглед, когато всяка година да проследи визуалното му развитие.

Имате ли някакъв вид други насоки или предложения за нашите читатели?

Защитата на очите на вашето дете сега със съответните устройства, както и гарантирането, че те получават годишни очни изпити, ще им помогне да останат на върха на играта си, както на терена, така и на изключване. Не позволявайте на нараняването на очите или визията да ограничат бъдещето на детето ви или да намалите способностите им, както и удоволствието от спорта.

За фантастично изброяване на защитното облекло за очи, предложено за различни спортове, моля, вижте важното ръководство на спортиста за Eye Wearon VSP.com.

Пол Берман, OD, FAAO, Методи в Focus Eye & Health and Wellness в Hackensack, Ню Джърси. Д -р Берман се консултира за Head Start, предучилищни съоръжения, експерт, както и олимпийски атлетически отбори, спортна сигурност, както и представяне, както и Специалната олимпиада. Той е председател на коалицията, за да избегне спортни наранявания на очите, както и се фокусира върху терапията с зрението, очния дискомфорт, както и защитата на спорта, в допълнение към проблемите на ефективността, свързани с четенето, компютрите, както и спорта. До него може да се стигне до FocuseyeHealth.com.

Връзка към тази публикация: съвети за защита на децата от наранявания на очите
Свързано вашето ръководство за пропускливи черва през празничния сезон

0/5

(0 отзиви)

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Дял

Да играете с нечии играчки

на седем месеца и вече отегчени? Нерва на някои хора.

Ако изглежда, че играчките на всички останали са много по -забавни, намерете друга майка, с която да търгувате. Съгласете се на търговски период като 2 седмици и след това търгувайте обратно. Ако се мотаете с по -голямо притежание, наречете го смяна на играчки. Всеки носи нещо, с което детето й се отегчава при следващия Playdate и се прибира вкъщи с нещо различно.

Приятелката ми Лори ми предложи да направим това най -добре преди празниците (и двамата летяхме), за да можем да извадим нова играчка в самолета и да държим детето заета за две допълнителни минути.

Почти толкова страхотна, колкото стена, пълна с бутони на асансьора: Отворен фитнес център

Фантазията: Външен органичен Popsicle Land Elevator Button World

Мога да разбера от груповите дискусионни съвети на моята регионална мама, че хората с малки деца са най-луд от всички хора. Разбирам това. Точно колко дълго можете да останете в дом с някой, който може във всеки тип момент да хвърли лъжица, пълна с храна към вас, както и да не почувства нито едно облизване на угризения?

Гледах как малко дете отвори чекмеджето на най -ниския ми скрин, бурно издърпа всички пижами от него в грамада от заплетено облекло на пода, както и след това хвърлих форма, тъй като нямаше много повече дрехи, които да издърпате.

„Къде можем да отидем, което има бездънно чекмедже от пижама?“ Мислех. Въпреки това няма такова място.

Ако бях кралицата на света, щеше да има закрито игра за малки деца, пълни с всички неща, които наистина искат да правят. Нито една от тези глупости за сфери за разсейване на ямата.

Какво ще кажете за пространството, където една от стените е напълно покрита с бутони на асансьора? Защо не са създали това в „зона за игра“?

Или точно какво ще кажете за магазин за влакове, където цялото местоположение е маси за влак от стена до стена, както и нито един от влаковете не е загубен или повреден-както и не се очаква да закупите нищо. както и има масажи за крачета за майките.

Тъй като много Duper Elevator Train Toddldlerland с масажи за майките не е нещо, нека се съсредоточим върху полезните услуги за излизане от дома до Naptime.

Нека ви открием място, което да отидете да използвате едно от спазването на стратегиите:

1. Съоръжение за съхранение на закрито, разработено за скокове. Потърсете тези Условия, за да откриете един близо до вас: „Trampoline Park (вашия град)“ или „House Open Jump Bounce“. Националните вериги включват изпомпване, както и Sky Zone. Докато няколко от тези стави са запазени само за тържества за рожден ден, многобройни имат отворени часове за скок, където плащате цена за вход. Обикновено има област, в която под петиците са обезпечени от всякакъв вид огромни младежи, които могат да ги тъпчат неволно или нарочно.

2. Учебно студио за обучение по гимнастика, където гимнастичките са в институция по цял ден. Въпреки че вашият младеж може да е толкова млад, за да открие рутина на баланса на лъча, тя най -вероятно би искала да се хвърли върху мат за гимнастика. Множество фитнес центрове печелят допълнителни пари през средата на деня, като държат „отворена фитнес зала“, което означава, че можете да платите, за да влезете, както и да пътека наоколо след вашето дете за час или два, докато тя изследва цялото оборудване. Google за гимнастика във вашия район, както и след това проверете сайтовете, за да видите дали рутините ще отговорят на вашите молитви.

3. „Център за семейни забавления“. Това ще отнеме малко. Това, което търсим, е място, където огромни младежи събират билети за милиони, играещи скейбол, както и ги включим след няколко часа за пластмасов мъж на парашут. Някои от тези места ще имат специално пространство или набор от дейности за битови деца. Отново те искат да печелят пари, докато огромни младежи са в училище, така че ако разберат какво е чудесно за тях, те създават кафе бар, както и малко детско пространство с разходки с деца. Какво е страхотно в това? Всички останали там са в същата лодка като вас. What’s horrible about it? Осветлението, микробите, както и електронните звуци. Ако сте човек на открито, минималистичен или по -скоро ще сте на туризъм или стъпващ в локви, разбирам, както и тази публикация не е за вас, така или иначе.

Need much more ideas? inspect out our listing of things to finish with a young child before s/he turns 2.

[Photos: Eric Fung at Pump it Up utilized with permission; Whitney’s fantasyland likewise utilized with permission]