да работиш извън дома е съвсем различна история след отпуск за бременност, отколкото преди. Да бъдеш далеч от бебето може да бъде приятно и стимулиращо, колкото и да е стресиращо. Както и аз не говоря за вина, чийто ефект наистина варира от майка на мама. Говоря за логистиката, която прави задача, както и за родителството трудно балансиране.

От подготвянето си за работа сутрин, докато малко човек изисква интерес да се уверя, че имам адекватна храна в дома, за да ни храня, ми беше трудно. И когато бавачката ми се отмени в покупката, за да се стреми към собственото си дете, което, което, което Имате нужда от нея? Трябваше да остана къща от работа. както и нека дори да не говорим за изпомпване. Сега разбирам, че има различни техники, които работещите майки овладеят по метода (здравей, услуги за доставка на хранителни стоки), но още на първия ден? Първият месец? Първата година? Има стръмна крива на откриване. Моята добра приятелка Мери, родителка на семейството й, както и майка на двама, ме мотивираха, „дайте си съгласие да откриете работата.“

Никой не разбира точно как да свърши новата си задача напълно в първия работен ден, тя ми напомни, така че точно как би разбрала как точно да бъдеш работеща майка още първия ден, който се превръща в новото ви заглавие?

След известна практика става по -добре. (Така че приятели, не спирайте задачата си само тъй като първата седмица назад е толкова ужасна.)

Мери дори ми предостави бутилка шампанско, когато имах второто си дете, както и ми каза да го спася за деня, в който Райън, както и се чувствах като: „Добре, ние разбрахме това. Имаме двама младежи, както и той работи. ”

И вие разбирате точно колко обичам да получа златна звезда, когато правя нещо трудно.

Златните звезди, които правим като работещи майки, все още могат да бъдат груби около краищата. Методът не предполага съвършенство. Това означава, че когато се покажете, за да намалите детето си в детските градини, както и да признаете, че той е извън памперсите, както и не сте донесли никакви, разбирате, че молбата да вземете назаем не ви прави провал. Това предполага рамене на грешки, както и да разбере как точно да работи около тях.

Предоставям значки за заслуги за решаване на проблеми.

Когато бях в първия си отпуск за бременност, се насочих да се върна на работа, като се държах така, както имах работа. един вид.

Миналата година младежите в дома ме интервюираха за всички неща, които новобранецът майки, ето какво заявих как точно да „практикувам“ за работещи майки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *