в края на този тридневен уикенд Скарлет, нашият фойерверк, ще навърши четири. Тя ще заспи в понеделник вечер, сгушена с четирите си любовници, както и с биберон в устата си, а одеяло за кексчета се изтегли толкова, колкото брадичката. На нощното й шкафче куп допълнителни PACI.

Спазването на деня, ние ще изгоним бибероните от дома си, както и преместването на живота си, както и все още не разбираме точно колко дълъг ще бъде периодът на лечение. (Нито сме избрали техника или мит, с който да се справим с това преживяване. Изпратете ги на „друго бебе“? Нека бинката феята ги превърне в специална играчка?)

Сега ето къде защитавам опцията си (и Кейти Холмс), за да оставя жена толкова огромна да смуче синтетично зърно.

Отнехме на третия му рожден ден на първородния си. Той никога повече не дрямка.

Всеки ден в продължение на месеци тригодишният Джулиан се изтощаваше около 14 часа. Към три часа той беше извън ума си и се търкаляше на пода. Въпреки това той може да не е заспал. До 17:00 той щеше да се превърне обратно в типичното си аз, ако има такова нещо за деца в предучилищна възраст. Въпреки това наистина изглеждаше, че той се нуждае от тази дрямка, както и просто не можеше да го направи без надеждния си биберон.

Така че, когато Скарлет, навърши три години, все още дрямка вярно, както и с нетърпение всеки ден, избрахме, че ще й предоставим още една година. Чувствахме се, че ползите от дрямката са много по -важни от контролирането на ситуацията с биберон.

Този търсен предмет от бебета, както и малки деца, все още е невероятен за мен. Моята добра приятелка Джули Телефон го нарича „чаша вино“ за бебета. И двете ми деца демонстрираха премахване на видими трансформации, когато затвориха устните си около това зърно. незабавна релаксация, както и удовлетворение.

Скарлет наистина ми каза миналата седмица, че нейните любовници не се чувстват меки, когато Паси не е в устата й; Те се чувстват „изтъркани“. Поставете PACI и – Voila – Rubbalicious Safety и Security Faderals. Тази информация ми беше предоставена в защита, когато предположих, че следващия месец тя ще осигури ценните си бинки, но може да запази меките си нощни спътници. На практика беше така, сякаш тя заяви, че „не се занимавайте с утешителните награди“.

Разбрах, че може да загубим дрямките следващата седмица, но тя вече не го изисква толкова много, както и изхвърлянето на съня през деня вероятно ще направи лягане да работи много по -гладко. (Плюс това четири-, както и шестгодишните все още дрямка, както и не са имали подкрепата на бибероните от години, така че разбирам, че не винаги е свързано.)

Пожелай ми късмет! Как точно отбихте детето си от биберон?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *