домашното раждане може да бъде очарователна опция, ако го изберете и имате идеалния екип за поддръжка – и тапицерия на място – но това не е това, което искам за себе си. След първия ми труд и доставка, не мисля, че така или иначе съм добър кандидат. Осъзнавам, че никога не съм ти разказвал за моето първо раждане с моето новобранец, Холдън. Искам да ви кажа някой ден – или поне да го запиша, за да не забравя – но е толкова по -малко забавно, отколкото да избърса нечий туши, който е залогът на този сайт, не знам дали ще Някога да го заобиколите.

Поради много скорошния ми труд, който беше дълъг четири часа (включително чакането и ритането назад, свързани с епидурален), очаквам този следващ малък човек да дойде бързо.

В този момент знам шепа (да пет!) Жени, които са имали непланирани деца в дома и всичко, което мога да кажа, е, че съм ужасен. Техните истории са завладяващи; Освен ако, разбира се, не сте бременна, в този случай те са ужасяващи.

На четворки в душ кабината, докато фелдшерите работят с няколко минути закъснение и малкото ви дете спи. Еха.

В хола стол, докато съпругът ви зарежда автомобила за здравното заведение и той се връща, за да ви накара да намерите коронясването на бебето … Данг.

Ако не ви давам достатъчно сочни подробности, вижте историята за раждането на дома на Кристен.

Нека само да кажа, че усещането на главата на бебето ми се появи, докато все още съм вкъщи, само на 3 мили от болницата, е нещо, което бих искал да избегна.

И така, как трябва да се подготвя за най -лошия сценарий?

Една любезна душа в нашата колона BabyCenter предложи да взема авариен наръчник за раждане, за всеки случай. Някъде близо до входната врата мога да запася чисти кърпи, обувки и каквото и да е друго, което искам да имам (вряща вода?!). Ще се уверя, че нашите брезенти са на разположение, а не погребани в навеса някъде, когато наближава големият ден.

Тази конкретна книга е силно препоръчителна, но не намирам хартиен носител. Може би моят съпруг трябва да изтегли електронната книга на Google.

И така, аз съм отворен за всички идеи и съвети, но моля, няма много повече истории за ужас в домашни условия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *