Връзките новобранец трябва да разберат за {Spring Edition}

+ Имам oodles от комплименти на тази лилава рокля от ModCloth, така че вярвах, че ще публикувам {affiliate} връзката тук.

На снимката: Хедър в почти същата рокля; аз в моята лилава; Елан Морган от Schmutzie.com; както и Наташа, феминистката в дома.

+ Това е очарователно за сестринските мами: сухо изтриване на новороденото хранене. Поп в рамка, както и съставете върху стъклото.

+ Тъй като много бопи корици са грозни

+ Докато купуваме за дрехи за лятно време, аз невероятно сърце това домакинство на бански костюми, също и от ModCloth. Получих две вариации миналото лято, харесаха им и двете, но разбрах, че са толкова сходни, предоставих тъмносинята, която получих на Амазонка на Карън, която също изглеждаше очарователно в него.

+ Когато видях тези висулки за зъби за майки, в крайна сметка бях непосредствен фен на Modfresh, който ги предлага на Etsy.

+ Ако никога не сте разглеждали CoolMomtech, проверете го. Тонове истински полезни, както и привлекателни статии за технологиите.

+ Pea to Pumpkin, който има бременност, както и детски списания с малко чувство за хумор, както и на ръчно изтеглени илюстрации, има безплатни индикации за печат месец, които да използват за снимки. Сладко!

+ Изисквате ли помощ при положителното родителство? Създадохме безплатен уебинар от родителския инструктор Ейми Маккриди, както и можете да му се насладите във вашите Jammies. Не го пропускайте!

Това е за тази седмица!

xo,

Уитни

Тандемно кърмене [всичко, което мамите трябва да знаят!]

Искам да започна нещата, като казвам, че кърменето е различно пътуване за всяка майка. Няма сравняване на една ситуация с следващата! Надявам се, че всички мами получават шанса да имат дълго и доволно пътуване за кърмене, дори и да е трудно в началото. Една предизвикателна ситуация, в която може да се окажете, е тандемно кърмене. Тук сме, за да ви кажем всичко, което трябва да знаете за него и да се надяваме, че изглежда малко по -малко обезсърчително.

Какво е тандемно кърмене?

Кърменето на тандем е, когато кърмите две от бебетата си едновременно. Той е често срещан сред майките на множество, но може да се използва и от майки, които имат деца, затворени във възрастта. Когато кърменето на близнаци тандемно кърмене обикновено предполага по едно бебе на всяка гърда. Ако сте тандемни кърмещи две деца с различни възрастни хора, можете да използвате тандемно кърмене по няколко различни начина.

Сестринството обикновено е преобладаващият източник на хранителни вещества за вашето бебе през първата им година от живота. Ето защо, ако имате друго бебе, все пак може да искате да кърмите по -голямото си дете. Имайте предвид, че може първо да искате да кърмите по -малкото си бебе. Това ще гарантира, че те получават достатъчно количество мляко. Ако обаче произвеждате твърде много мляко, тандемната медицинска сестра всъщност може да ви е от полза. Можете да тандем да кърмите малкото си дете, за да намалите поглъщането, когато бебето ви се занимава с кърмене или между сесиите.

Друга причина за тандемно кърмене е, ако имате бързо проваляне. Някои бебета могат да се борят с бърз пропуск и да имат затруднения при закрепване. Малко дете може да може по -добре да се справи с спада, докато отшуми в този момент бебето може да бъде кърмено.

Ще ми хареса ли тандемната медицинска сестра?

Независимо дали ще ви хареса или не, сестра за тандем зависи най -вече от вашия начин на живот и личност. Сестринството на тандем може да бъде трудно, особено в началото. Вие се научавате да се приспособявате към ново бебе и все още ще се изисква да отговорите на изискванията за медицински сестри на вашето малко дете. Ако кърмите близнаци, ще трябва да управлявате графика и изискванията на две бебета. Сестринството на тандем може да бъде завладяващо и в двата сценария, но си струва борбата в крайна сметка!

Сестринството на тандем със сигурност има ползи. След определен период от време вероятно ще получите децата си по регулиран график и кърменето няма да отнеме изключително много време. Разбира се, има безброй здравни и емоционални ползи, свързани с кърменето. Има и положителни аспекти при кърмене на бебе и малко дете. Ще можете да се свържете както с децата си, така и с вашето малко дете и бебето ще може да се обвързва и чрез сестринството. В допълнение, продължаването на кърменето на вашето малко дете ще ви помогне да поддържате някаква прилика на рутинното ви предичество, утешавайки по-голямото ви дете.

Много жени откриват, че кърменето на малко дете може да се използва за успокояване на тях по време на предизвикателни ситуации и им предлага възможност да седят, почиват и да се свържат отново с двете си деца. Има плюсове и минуси за тандемната медицинска сестра, в крайна сметка ще трябва да решите сами дали ви харесва.

Някои неща, които трябва да се вземат предвид при кърменето на тандем

Сестринството на тандем може да има различни ползи отвъд поглъщането и контрола на провалите. Сестринството на тандем може да помогне за обвързване на по -голямото ви дете и новото бебе. По време, когато вашето малко дете може да страда от чувства на ревност и откъсване, сестринството може да бъде полезен начин за успокояване на тези тревоги.

В допълнение, проучванията показват, че децата все още получават ползи за здравето и хранителните вещества от кърменето след първата година. Кърменето на вашето малко дете ще продължи да ги предлага със здраве и емоционална подкрепа.

Осигуряване на достатъчно хранителни вещества за новороденото ви

При кърменето на тандем може да се притеснявате да предлагате достатъчно количество мляко на новороденото си. От съществено значение е вашето бебе да получи достатъчно количество кърма, за да поддържа храненето и наддаването на тегло. Един от начините, по които това може да бъде отстранено, е, като винаги кърмите първо вашето бебе, това ще гарантира, че те са в състояние да кърмят толкова дълго, колкото искат и да получат толкова мляко, колкото искат.

Можете също така да искате да кърмите по едно дете от всяка гърда. Това ще гарантира, че вашето бебе получава заден план и преден план. Ако обаче новороденото ви е в състояние да изпразне една пълна гърда, която трябва да ги поставите на другата гърда, за да продължите да кърмите.

Загриженост за производството на мляко

Друго съображение е производството на мляко и ако ще имате достатъчно мляко, за да кърмите две деца. В много случаи търсенето от двете деца ще стимулира производството. Сестринството се регулира от предлагането и предлагането. Когато кърмите много повече от едно дете, тялото ви трябва да отговаря на засилените искания.

Благополучието на мама

Окончателното внимание е уелнесът на мама. Кърменето може да доведе до напукани и сухи зърна, но тъй като непрекъснато кърмите на малко дете, гърдите ви трябва да бъдат обусловени. Вероятно няма да се притеснявате от болката или болезнеността на зърното. КърменеСъщо така изисква страхотна сделка от тялото на майката. Не забравяйте да получите много здравословни калории и много сън.

Винаги ли трябва да се кърми новороденото ми първо?

През първите няколко дни до седмици новороденото първо трябва да кърми първо. Кърменето на бебето първо ще ви помогне да зададете нивата на предлагане и ще гарантирате, че вашето бебе получава достатъчно хранене. След раждането ще произвеждате коластра, важен източник на хранителни вещества за новороденото ви, така че не забравяйте да им дадете първи диби.

След кратък период можете да кърмите и двете деца едновременно, едно на всяка гърда. Можете също така да искате да продължите да кърмите малкото дете след бебето си или да поддържате различни графици за медицинска сестра, в които те се кърмят в отделни моменти.

Какво да направите, ако „отбито“ дете отново поиска да кърми?

Кърменето на новородено може да възрое желанието за кърмене при отбито дете. Независимо дали решите да започнете да кърмите или не отново с отбитото си дете, е по ваша преценка. Също така е добре да утешавате малкото си дете по други начини, вместо да кърмите отново. Ако го направите, бъдете любезни, но твърди и не забравяйте да отделите периоди от време и внимание единствено на вашето малко дете, докато партньорът ви се грижи за бебето.

Като алтернатива можете да започнете отново да кърмите малкото си дете. Може да е по -просто да кърмите и двете деца едновременно, така че да не сте обременени с допълнителна сесия или сесии.

Кои позиции са най -подходящи за кърменето на тандем?

Източник; Родители

Можете да тандем медицинска сестра, като използвате същите позиции, които ви се струва удобно за кърмене на едно дете. Някои позиции, които може да искате да опитате, когато кърмите две деца включват:

Футбол, в който тялото на всяко дете е насочено под ръката и зад тялото ви.

Дръжката на люлката, в която бебето е разположено в скута на малкото дете.

Комбинация, в която едно дете е във футболен трюм, а другото е в трюмче.

Малкото дете се облегна на вас или коленичи, докато бебето е притиснато. Вероятно е вашето малко дете да е умело на кърмене на различни позиции и ще може да се приспособи към позицията на новороденото.

Сестринството на тандем може да бъде страхотно изживяване и да обвърже и вие, и вашите деца по начини, които никога не сте смятали за възможни. Ако обмисляте тандемно кърмене, може да е полезно да говорите с приятели, които са подчинили тандем или да търсят тези с опит от първа ръка, за да идентифицирате дали може да сте подходящи за тандем сестри. Вижте Facebook групата на новобранците, където ще намерите племе майки, които да поискат съвет!

Други статии, които може да харесате:

Защитен щит [плюсове и минуси за нови майки!]

7 страхотни варианта за сутиен за сестрински спортове

3 предложения за кърмене, които чух отново и отново- и 3 неща, които бих искал да чуя вместо това

Какво прави дом в дом?

Разопакиране за производство на нова къща с легендарна кутийна крепост по пътя

Онзи ден, когато един от нас крещеше на останалите от нас, ми се стори, че хвърлянето на интриги в новия ни дом развива споделени спомени, както и ни води по -добре да произвеждаме дома си. Започнах да вярвам за всички малко, както и огромни спомени, които влизат в производството на домакинска къща, така че направих списък за младежите да видят. На програма, която направих.

Малко е тромаво, откакто го направих от опаковъчни материали. Някой ден ще открием типичната хартия.

Щракнете върху моя списък, за да го видите по -голям

След като го залепих до стената на кухненската зона (и направих всички розово-свири да не са Шарпи на стената), аз вярвах в много повече, както и много повече концепции, които не бяха правилни да добавят по една или друга причина. Така че, ако мога просто да споделя няколко много повече с вас:

Да имаш Коледа тук (твърде далеч!)

Издържане на нощни събуждания + почистване на pee mishaps (не искате да ги мотивирате)

Разливане/счупване/повръщане на нещо (вижте по-горе)

Правене на списъци за случайни неща? – Проверете!

Какво бихте сложили в списъка си за превръщането на дом в дом?

Amazon Mommy не знае моя съпруг

Обичам Amazon, както и съпругът ми. Той е свързан с ефективността и настройва нещата, за да се грижи за себе си. Никога не ни липсва витамини, паста за зъби или продукт за коса, благодарение на всичко, което прави в Amazon.

Имам много по -гъвкав график, така че докато съм много по -вероятно да взема тоалетна хартия в магазин през деня, Райън се държи запасен в крем за бръснене с помощта на интернет. За комфорт, когато той прави поръчка, той използва мозъка си на компютърни науки, за да оптимизира покупката, като хвърля неща, от които в крайна сметка ще се нуждаем, като слънцезащитен крем.

Грижата за нашето семейство е едно от неговите умения.

Amazon Mom, абонаментна програма от Amazon.com, насърчава родителите да го „зададат и забравят“, когато се отнася за памперси. Или не насърчава родителите, а по -скоро майки, поради името на услугата?

Amazon включва това изречение в описанието на уебсайта им: Amazon Mommy е отворена за всеки, независимо дали сте майка, татко, баба и дядо или гледач.

И така, защо се нарича мама на Amazon?

Докато Хедър и аз създадохме този уебсайт за майки, защото бяхме фокусирани върху фаза на живот, която включваше следродилно изцеление и кърмене, имаме друг уеб сайт за родители на Bay Area, наречен 510Families.com. Мислехме дълго и трудно за името на този сайт и тъй като съдържанието се фокусира върху местните дейности за деца, не искахме да изключваме мъжете от името. Няма ли родител да се интересува да разбере какви семейни събития през уикенда се появяват? Ние мислим така.

Използвайки отстъпки и удобства за памперси и други бебешки доставки, Amazon предоставя страхотна услуга на семействата. Никой родител не иска да изтече в 7 часа сутринта, за да вземе памперси, за да напусне в детското си градина. Поради тази причина името Amazon използва във Великобритания и други страни, Amazon Family, за същата услуга, е по -добър избор.

Това има значение, момчета. Трябва да отворим предположението, че памперсите и пазаруването са проблеми на жените. Дори и да са във вашата къща, ние трябва да приветстваме участието и отчетността от родителите на двата пола. И татковците, които остават вкъщи или поемат много повече грижи за деца, пелене или пазаруване, не трябва да се правят да чувстват, че играят мама, когато правят тези неща.

Общността на блоговете на таткото се сдобива с този брой, като моли Amazon да направи промяната. Ако искате да видите Amazon да променя името, можете да подпишете тази петиция.

Моля, обърнете внимание, че не предлагам бойкот на Amazon, защото трябва да живея тук.

Свързани: Вярни ли са, тези татко стереотипи ли са честни или продуктивни?

Приятно е да имаш? Читателят на Rib Teithing Rail Protector

Каролин, новобранец мама в Клара, ни изпрати имейл, за да споделим ентусиазма си за защитник на яслите. Той предпазва бебето от яслите (и яслите от бебето!)

Какво каза Каролин:

Винаги бях уверен, оставяйки нашата 4 -месечна дъщеря Клара, в яслите си, за да отложи, докато един ден тя не блъсна зъби отстрани на парапета на яслите си и започна да крещи. Въпреки че не е чукала устата си достатъчно силно, за да причини контузия (за разлика от времето, когато паднах и блъснах собствените си зъби на маса ”„ Благодаря на Боже за светиите в нашия кабинет на козметичния зъболекар) и нямаше щети, нанесени й Зъби или уста, съпругът ми и аз се заклехме да намерим решение и започнахме да търсим продукт, който сестра ми ми разказа, че използвам за моя 8-месечен племенник, наречен железопътен карета.

Този продукт е наистина гениален. Железопътният протектор, който купих, беше от Trend-Lab и беше малко под 20 долара, но забелязах, че след това можех да закупя още една марка на корицата на тирянето на ясли на Amazon.com за около 15 долара).

Този, който закупихме плътно около релсата на повечето конвенционални бебешки колички. С дебелите си подложки за вата (тази, която купихме, измерена на четвърт инча), релсата на тирянето на тиймпета на яслите действа като защитник на бебето и яслите, като безопасно покрива дървесината върху релсата на яслите от зъбните щети на Клара; както и да предпазим нашата скъпоценна дъщеря да нанася някакви щети на устата си или поглъщане на всяко петно ​​от дърво, лак или чипс от боядисване от яслите. Плюс това, железопътният протектор, който закупихме, е покрит с супер плюшено руно шерпа (това беше мястото за продажба за мен), което, представям си, се чувства много по -мек от чувствителните зъби и венци на дъщеря ни в сравнение с твърда релса.

Защо обичаме нашето ясли за прореждане на ясли?

Това е меко, безопасно и лесно за използване ”” мога да се чувствам уверен, като сложих дъщеря си в леглото с нея на яслите си

Той предпазва нашата Клара от поглъщане на всякакви опасни части от яслите ”„ като дървени стърготини, петна или лак

Той предпазва покупката ни от яслите от грозни бебешки зъби и всъщност може да можем да използваме яслите за следващото ни бебе

Можем да прикрепим играчки за зъби на Клара точно към релсийния протектор на тиймпета на яслите с удобните велкро раздели, така че ако се разболее от него, тя може да смуче друга играчка за избор

Релсовата протекторка на яслите се увива лесно над релсата на яслите и връзките на място

Това е меко руно от шерпа от едната страна с водоустойчива поддръжка от противоположната страна ”„ предпазваща дървата ни ясли от страховити щети от дроула

За да го измия, просто хвърлям шайбата и сушилнята

Какво не харесваме в нашето ясли, зъби на релси?

Покритието на релсите, които поръчахме, беше достъпно само в бяло, така че докато съвпада с почти всякаква разсадник dà © cor, тя се оцветява лесно и е трудно да измие петна навън

Капакът за пробиване на зъби е проектиран да пасва на повечето кабриолетни колички, но аз закупих един за бебешкия душ на моя приятел Лиз, а връзките бяха малко прекалено къси, за да пасват на нейната релса на яслите, дори когато тя се дръпна наистина силно. Просто не забравяйте да измерите преди закупуване

Някои бебета, като моя кръстник, Лео, които наричаме младши MacGyver, успяха да разберат как да развържат и да премахнат корицата сам. Предполагам, че той предпочита да се гризе на по-твърда повърхност ”„ продуктът може да бъде по-добър за устойчивост на бебето.

Какво мислите? Този продукт е задължителен, приятна за притежание или не е необходимо?

10 марки, които правят живота малко по -прост за майките и майките!

Животът като майка е изпълнен с неограничен списък с неща, които трябва да направите и се притеснявате. От бременността до, доста през останалото време, има какво да се направи или да се притеснявате. Открихме тези 10 марки, които правят живота малко по -лесен, малко по -малко притеснителни и като цяло просто чудесни за майките и майките.

Направете лягане малко по -добре!

ЕЛУКУРНИ МАТРИЦИИ Подложки

Всички майки, които трябва да се нуждаят от сън, така че да е удобно е от изключително значение. Елдурийната линия от подложки за матраци може да поддържа майката удобна и когато бебето пристигне, те дори имат същата версия на матрака на мама за малката.

Подложките за матраци са разработени с шев на прегради с двойна игла, който не позволява да се измести или се движи наоколо, така че подложката за матрак остава постоянно удобно. В допълнение, те се правят с хипоалергенно влакно, за да се избегнат тези досадни алергии. Eluxury е продал над 1 милион подложки за матраци и е направен в Good Ole USA. Те имат седем различни стила! Можете да ги проверите тук.

Лесно решение за закуска за закуска

Смееш-у-отиване

Пътуването с мънички хора със сигурност не е разходка в парка. Смееш-у-го-а-и! Създадох услуга 5 в 1, която опростява храненето на малките ви в движение. Разработено с пътуване в ума, смейте-u-go! Сгъва се в единица за съхранение на храна, която запечатва херметично.

Той не само улавя храна, лигатикът поддържа дрехите чисти, лесно е да се избърше и с вградени разделители, храната не се докосва! Включен е и спор. Смееш-у-го-а-и! Безопасен ли е микровълновата и съдомиялната машина. Всички еднократни! Кажете сбогом на допълнителното пране и ястия! Вижте го тук!

Килим, който може да се справи с деца … и животни също

Ruggable

В нашето домакинство загубихме няколко добри килими на някои злополучни събития, предоставени от нашите малки. Ruggable Rugs помага да се избегне тази болка, тъй като те се развиват с майки (и домашни любимци) в ума.

Тези иновативни системи за килим от 2 части се отличават с подложка за килимче, която неплъзне и покривало за оцветяване, която лесно можете да почиствате, да промените или да измиете в пералнята си, което позволява да остане свеж и напълно свободен от алергени , разливи, кални отпечатъци от лапи, следи от пастел и дори случайни аварии.

И тъй като тези килими са леки и се предлагат в най -различни дизайни и цветове ”“, те са идеалният начин да озарите всяка стая във времето за лятото! Вижте най -продаваните им килими

Безопасност на автомобила, докато е бременна!

Безопасно каране 4 деца

Спомням си колко стресиран шофирах, когато бях бременна. Огромният ми корем толкова близо до волана, щях да карам толкова бавно в притеснение да вляза в инцидент. И накрая, има много по -удобна и по -безопасна услуга за шофиране по време на бременност с щит на корема. Това е важен продукт за безопасност за вашия списък за майчинство.

Щитът на корема прави шофирането отново удобно и безопасно за бременни майки.

Най-сигурният избор и само тествана за катастрофа услуга за повишаване на безопасността на предпазния колан. Използвайки достойни за катастрофата материали, щитът на корема безопасно пренасочва предпазния колан далеч от бременното коремче. Посетете TummyShield.com за много повече подробности

Намалете бебешкия обрив на бебето само за една употреба!

Balmex пелени от обрив

Знаете ли, че въвеждането на твърди храни може да увеличи обрива на памперсите? Ензимите, необходими за разграждане на твърди храни по време на храносмилането, преминават в бебешкото изпражнение, което, когато е в контакт с кожата на бебето, също могат да се разпаднат и да се дразнят. Това може да доведе до увеличаване на обрива на памперсите.

BALMEX Пълна защита от защитен обрив Кремът комбинира ефективни съставки за обрив на памперсите с естествена вечерна иглика, която е показана при тестове за инхибиране на ензимите от дразнещо дъното на бебето, така че може да избегне и лекува обрив на памперсите. Всъщност Balmex клинично е доказано, че намалява обривата на памперсите само при една употреба. Да, точно така, една употреба! Намерете продавач близо до вас днес.

Най -добрият продукт, който да ви помогне да забременеете

Ava Women Fertility Tracker

Пикането на пръчка за прогнозиране на овулацията е такава миналата година! Гривната Ava, носена, докато спите, открива петте ви много плодородни дни ”„ не след като са минали, а както се случват. Устройството проследява пет физиологични параметъра, включително температура, пулс и дишане до нула на вашия плодороден прозорец, всички докато проследявате менструалния си цикъл, нивата на напрежение и сън чрез лесно за използване приложение.

Те току -що пуснаха AVA 2.0. Тази лента е подобрената версия на тяхната клинично доказана гривна за проследяване на плодовитостта. Той се предлага с оптимизиран сензор POD за по -добър комфорт и вибрираща аларма. Можете да научите много повече за Ava Women Fertility Tracker тук!

Най -добрата бебешка марка за стил, стойност и комфорт!

Картър

Бях фен на Картър от първото ми дете през 5 -то ми дете. Дрехите им винаги са модерни и удобни за бебето. Картър има всичко необходимо за забавление на слънце това лято със 100 -те стилове на Sunshiney на страхотни цени. Carter’s предоставя всичките ви основни гардероби от боди до летни колекции и accessories. Вижте колекцията на този сезон тук!

Най -добрата марка, която да спаси гърба на мама!

Tushbaby

Всички ние мама знаем твърде добре усещането за този възпален долен гръб след дълъг ден на задържане на суетно бебе. Tushbaby е висококачествена, сертифицирана за безопасност бебешка тазобедрена седалка, която облекчава натиска от гърба, бедрата и ръцете си, като подкрепя вашето дете. Дори и да имате малко дете, което обича да се държи, Tushbaby може да поддържа дете до 44 фунта.

Създаден да улесни живота ви, с Tushbaby, можете да правите поръчки в щракане и да пътувате с лекота. Той дори има полезен джоб за мобилен телефон на Dandy Little Meash, така че да можете да получите телефона си, когато е необходимо. Ако използвате код: Musthave15, ще спестите 15% отстъпка от покупката си в Tushbaby на tushbaby.com

Най-добрата марка, която да върне майката към формата преди бременността

Габриал

Връщането отново във формата преди бременността никога не е лесно и аз съм твърдо за всичко, което може да помогне. Габриал е най -пълната колекция за майчинство, след раждане и шайби в САЩ. Не само по-рано помага на тялото ви да се върне във формата преди бременността, но и медицински подходящите дизайни помагат да се избегнат болки в долната част на гърба, стрии и подобряване на фигурата и стойката.

Те използват естествени и дишащи материали (млечни протеинови фибри и памук), което е идеално за тези горещи летни месеци. Вижте тяхната лятна колекция тук!

Най -добрата услуга, която бих искал да знам за много отдавна

Красота по дизайн

Винаги съм се опитвал да се грижа за кожата си. Като се има предвид, аз съм преминал през множество бутилки с пропилени продукти за грижа за кожата, защото те просто не са работили с кожата ми. Charm by Design е първата компания за грижа за кожата, предлагаща напреднали формули с неограничена помощ от вашия личен естетик.

Естетикът ще ви съпостави с един от 5 000+ възможни схеми. Можете да получите почистващи препарати, започващи от 25 долара. Серуми и лечения, започващи от 30 долара. Овлажнители, започващи от 30 долара. Вижте всички подробности тук!

Като цяло, американските майки се нуждаят от цялата подкрепа, която можем да преминем през цялото това отглеждане на мънички хора. В някои случаи идва от приятели и семейство с предложения и насоки или просто гледане на малкото си, когато имате нужда от почивка. А в някои случаи има някои страхотни продукти и услуги, които просто улесняват живота. Вземете един от тези елементи за себе си мама, вие сте достойни за това!

CustomGlam Вашето бебе

Добре, осъзнавам, че този пост не отговаря на никакви видове майки за новобранец. Не е евтино, безплатно или хитър. Това не ви извежда от къщата или не ви помага да общувате с приятели. Това не освобождава тялото ви от държане на бебе за част от времето, за да можете да правите това, което искате да направите. Това не ви помага да получите вечеря заедно с по -малко стрес. Както и определено не ви помага да разпалите живота си. Но, както ми харесва, както искам да споделя.

CustomGlamgirl.com (класен URL, не?) Продава персонализирани тениски, отпечатани от екрана, към които съм пристрастен. Закупих тениските, изобразени по-долу за Хедър, както и съпругът й, който да носи по време на техните ергенски/ергенски уикенди. Те четат „моето (сърце) принадлежи на Хедър“/”Моето (сърцето) принадлежи на Алек”.

Те също имат бебета, както и детски размери. Моят любим бебешки подарък за хора, които имат второ дете, е да поставят имената на двамата братя и сестри като името на камионния бизнес на тениската по-долу. Както в „Company Company на Ashley & Griffin“.

Казвам ви това, тъй като току-що получих имейл за промоция от тези хора, както и те имат някаква стока с тематика за Свети Валентин. (Ще призная, че си купих някои бойкони връзки с съобщение на гърба, както и ги носех преди няколко дни на Свети Валентин.) Купете големи, приятели. Дрехите са нарязани за тийнейджърски тела.

Май четвъртият: Денят на Междузвездни войни!

доволен ден на Междузвездни войни, всички! (Може ли четвъртата да бъде с теб, вземи го?) Къщата ми е доста усилена за всички неща Междузвездни войни. Още преди да покажем на нашите малки деца филмите – при правилната покупка на 4, 5, 6, 1, 2, {разширена пауза за възрастта} и 3 – ние ги накарахме да играят видео играта Lego Star Wars като по -малко Страшно въведение в канона.

Благодарение на детската площадка в предучилищна възраст, днешните малки знаят, че Йода е страхотна, Дарт Вейдър е татко на Лука, а принцеса Лея е най -готината принцеса някога (извинявай, Елза!), Преди някой от тях да седне пред филмовия екран, за да измисли своето собствени умове. И в зависимост от възрастта на родителите си, те растат, вярвайки, че Ewoks са страховити или сладки.

Моето фантастично парти за рожден ден вероятно включва костюм на принцеса Лея или поне лека сабя.

Бебетата също могат да влязат в действието. Видяхме няколко любими костюми за бебета на Междузвездни войни като тази малка принцеса Лея и R2D2 Onesie (Follow Link, OMG).

Говорейки за R2D2, направих този пяна мобилен телефон за децата си и те все още го обичат три години по -късно. Или поне го забелязват, когато го удрят с мръсното си пране от цялата стая.

Как ще отпразнувате Междузвездни войни?

Свързани:

Междузвездни войни: Епизод VII Формата Awakens излиза този зимен сезон на 18 декември, видяхте ли втория преглед? Толкова добър.

Знаеш ли, че сега можеш да получиш всички останали филми за Междузвездни войни цифрово, нали?

Lego Star Wars Droid Tales е напълно остроумното обобщение на по -ранните шест филма, идващи тази година на канал, който не разбирам. Уа.

Предложения на Star Wars Party за деца, които още не са виждали Star Wars.

Идеи за парти на Star Wars за бюджет.

MoMVERSATION: Facebook ви кара да ревнувате от приятелите си?

Животът ми е доста добър. Нямам iPhone или личен готвач, но дните ми са пълни със семейство, приятели, интересна работа, здрави деца и достатъчно пари, които да плащам за седмична среща през нощта. Така че е възможно да разбера малко какво е чувството да си болезнено ревнив към другите, защото обикновено мога да се върна на мястото да си напомня, че имам всичко необходимо.

Когато записах това видео, току -що прочетох няколко статии и коментари в блога на други места от хора, които описват чувството, че са толкова нещастни, когато четат за успехите и добрите времена на приятелите си във Facebook, че трябва да спрат да четат. Чувствах се несимпатичен към хората, които позволиха поток от ентусиазирани актуализации на състоянието, за да им кажа, че животът на всички останали е по -добър от техния.

Въпреки това, което казах по -горе, мога да се сетя за едно конкретно нещо, което може да ме отклони от постоянния поток от новини и снимки от моите приятели. И това би било безплодие.

Два пъти се борих да замисля точно, когато исках. Въпреки че успях да забременея около година по -късно във всеки случай, получих вкус на разочарованието и тъгата, с които някои жени се сблъскват с години. Като се има предвид, че една от основните теми на разговора в моята среда във Фейсбук са децата, техните раждания, основни етапи и глупави моменти, аз наистина бих разбрал, ако някой в ​​моя социален кръг, който иска да има деца, но не може да вземе решение, че Facebook е Давайки й много повече лоши чувства, отколкото добри и че е по -добре психичното й здраве да стои настрана.

Какво мислиш? Facebook ви прави зелени от завист? Дали ваканционните снимки на други хора ли ви избиват? Или има по -дълбоки проблеми, които не се появяват, които не съм обмислял?

Електронни карти за Деня на майката за лесбийски мами и много повече

, ако щракната шега за мама, която прави цялото пране, просто няма да го реже, за да изпратите любимата си мама бърза електронна картичка в деня на майката, вземете Поглед към прогресивните карти (макар и не много хумористични), че силните семейства с нестопанска цел са събрали на техния сайт mamasday.org.

За права жена в живота ми се оказах доста колекционер на лесбийки. Най -близкият ми братовчед; моят съквартирант в колежа; един от най -добрите ми приятели от детството; И три жени от групата на моята мама са всички жени, които си партнират с жени. Така че тези карти, подчертани за мен от една от групата на мама на лесбийките мами (Hi Isobel!), Резонираха с мен като сладък начин да призная семействата на две мама.

Другите карти в колекцията са приобщаващи, отразяват семействата на цвета, имигрантите, активистите и съобщенията, свързани с домашните раждания.

Те също са форматирали няколко изображения, специално за използване като изображения на Facebook Cover.