Това семейство обича Ливърпул, почти изучавах английски в университета там, преди да избера ярките светлини на Лондон и Голдсмитс, Лондонския университет- но сега живеем в Лийдс, обичаме да проверяваме Извън много култура, пазаруване, страхотна храна и семейни забавления.

Бръмченето на Ливърпул е като никой друг град в света, местните жители са толкова дружелюбни, приветливи и топли, архитектурата поразително зашеметяваща с над 2500 сгради, изброени на едно място, описани от английското наследство като най -добрия викториански град в Англия …

Това е толкова щастлив създател на град, призовавам ви да проверите дали още не сте го направили!

… Миналия уикенд ни видяхме да се срещнем с базираните в Лондон Палс Рут и Пол и техните деца Роза-Мария и Антонио (заедно с някои от роднините на Пол), в родния му град Ливърпул за перфектен семеен ден, изпълнен с храна, култура и Много смях.

… Срещнах Рут, когато и двамата имахме бебета в подобни моменти, най-големи Те се свързват отново като малки хора.

Рут и аз се обвързахме бързо с нашите деца, културен произход и споделихме интереси-i, гръцки кипърски, тя, колумбийската и ние циментирахме приятелството си в даден момент в живота ни, когато всичко се чувстваше толкова ново и малко сюрреалистично с нови бебета в теглене и нови живее!

Никога няма да забравя колко много ми означаваше да имам Рут само на двадесет минути Разходки в югозападния Лондон, обикновено от The Pretty River в Ричмънд и Twickenham или до Richmond Park, за да хранят патиците, да вземете слънцето и да се насладите на пикници под дърветата.

Най -важното е, че успяхме да се подкрепим един друг в толкова важен момент от нашия живот, където новите приятелства са толкова важни да се чувстваме нормални, когато не се прави много друго.

Сега с по две деца, това беше първият път, когато успяхме да се съберем, за да се срещнем с новите попълнения един на друг (разбирахме се в Лондон в Лондон)-и това беше толкова забавна ден-вятър, но ярка с италианска храна на италианската храна (Благодаря Zizzi и за вашата страхотна услуга), прекрасна компания със сладкото и забавно семейство на Пол, неговата мама, сестра и нейният годеник също се присъединиха към нас … и разбира се, идеалната възможност да видите Ливърпул с нашия собствен личен екскурзовод: Пол .

След дълъг обяд взехме зашеметяващата гледка, преди да се отправим към Музея на Ливърпул, безплатен задължителен музей за цялото семейство …

… С бърза спирка навън, за да оцените първо тези красавици!

Тези живи суперламбанани са крайно завладяващи- с тегло почти осем тона и стоящи на 17 фута висок, те са кръстоска между банан и агнешко, проектирано от японския художник на Манхатън Таро Чиезо и със сигурност озари деня ни!

Chiezo всъщност създаде само четири-инчов модел; Репликата в пълен размер беше направена от четирима местни художници: Анди Малък, Джулиан Тейлър, Томи причина и Рей Стоукс и се развива за изложбата Arttranspennine от 1998 г.

Парчетата са едновременно коментар за опасностите от генното инженерство, а също и значители на Ливърпул: Исторически и овцете, и бананите са били обикновени карго в градските докове. И не са ли великолепни? Обичам и рокля в този отпечатък?! Някакви мисли за това чиезо?!

… Вътре размислихме върху историята, географията и глобалното значение на този приповдигащ град, научавайки повече за известните драматурзи, творци, творци и лидери на Ливърпул (намерих филм от вокс шайби от добре познати Ливърпудли и местни жители, които наистина се докосват) и децата бяха заети за това, че децата бяха заети за това, че децата бяха заети за това, че децата бяха заети за това, че децата бяха заети за това, че децата бяха заети за това, че децата бяха заети за това, че децата бяха заети за това, че децата бяха заети за това, че децата бяха заети за това, че децата бяха заети за това, че децата бяха заети часа…

В Ливърпул ще се върнем отново толкова много, това ще се върнем отново, това е сигурно …

Бил ли си?

Купете моята книга за бестселъри в меки корици или аудио

Дебютната ми книга е моето ръководство за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома и предлага представа как да създам дигитален бизнес или да се върне на работа с увереност.

Mumboss: Ръководството на честната мама за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома (2 -ро издание във Великобритания)

Предлага се на Amazon или Audible

Работещата майка: Вашето ръководство за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома (издание на САЩ/Канада)

Наличен на 8 септември 2020 г. Поръчайте сега в Amazon

Като това, което сте чели? Тогава защо да не следвате Вики във Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest и Instagram

Никога не пропускай пост!

Абонирайте се за Honestmum за моя седмичен имейл бюлетин, където споделям новите си публикации в блога, съвети за блогове, покани за събития, състезания и новини за новата ми книга. Никога не споделям вашите лични данни с трети страни.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *