, че сте родител, е свързано с адаптирането към модификации, както и към преходите. Основните етапи, както обикновено се споменават, са значителни модификации в когнитивното, развитие на вашето бебе, както и двигателните умения. От спането с нощта до седенето, основните етапи са интересни смени както за бебе, така и за родители. Значителен крайъгълен камък за кърмените бебета е преминаването към хранене с бутилки. Има много причини, поради които бебето, което се кърми единствено, може да изисква да се прехвърли в хранене с бутилки. Храненето на бутилки е метод, който улеснява тази модификация както за бебето, така и за мама.

Какво е хранене с бутилка?

Храненето на бутилки е техника, използвана за подпомагане на смени от кърмачета от кърмене до хранене с бутилка. Този метод имитира потока на мляко, подобно на кърменето, както и може да помогне да се осигури плавен преход. Както знаят кърмещите мами, потокът от мляко с гърда е изключително различен от този на бутилка. Има много бутилки, предлагани да подпомогнат удобно смяна на бебето ви. Използването на метода за хранене на бутилки обаче може да помогне на промяната на вашето бебе на този нов метод на хранене.

Тази техника позволява на вашето бебе да пие, докато не бъде пълна, изключително подобна на кърменето. Използвайки този метод, вашето бебе може да не на повърхността си веднага бутилката. Въпреки това, както вие, както и вашето бебе, установявате последователна рутина за хранене, ще разберете как точно да промените количеството мляко, което обслужвате правилно.

Как да въведете крачка за хранене на бутилка на бебето

Първата стъпка към началото на бутилка, хранеща с бебето си, е да откриете правилната бутилка. Има много различни марки, които предлагат на пазара „естествено“ усещане или зърно към бебета да се изместват от гърдата към бутилка. Казва се реалността, тъй като всяко бебе е различно, откриването на правилната бутилка може да бъде с опит, както и грешка. Налични са толкова много бутилки, както и това може да е преобладаващо да се опитва да открие правилния. Подобно на всеки нов процес, както и крайъгълен камък, търпението е необходимост. За моето бебе, както и за мен, Tommee Tippee по -добре към бутилката на природата работи най -добре за нас. Не само, че имаше зърно, което наподобяваше, както и се почувства като моя, но има и анти-цвят клапан. Също така беше супер просто за почистване, което е важен плюс!

Следвайки сигналите на вашето бебе

След като изберете бутилката си, е време да започнете! Плащането на интерес към гладните сигнали на вашето бебе е изключително важно, когато се хранят с бутилки. Вашето бебе ще покаже индикации за глад, като удари устните им, обръща глава към гърдите ви (също се разбира като вкореняване) или като директно плаче! Храненето на бутилки е съсредоточено около храненето на вашето бебе, когато те са гладни, а не по график с време.

Когато бебето е готово да яде, дръжте ги в изправено положение, с лек наклон, както и предлагайте бутилката на вашето бебе. Това може да помогне за предотвратяване на колики. Можете да опитате леко да докоснете бутилката на устните на бебето. Вашето бебе може да намалее, колкото и обикновено, ако са гладни, те ще отворят устата си, както и „закопчават“ върху бутилката.

След като бебето се привърже, ето къде влиза в игра техниката за хранене на бутилки. Като държи бутилката в хоризонтално положение, бебето контролира потока от мляко. Опитайте да редувате потока, като не оставите млякото да достигне до зърното, подобно на потока от кърма. Опитайте се да имитирате сесия за кърмене колкото е възможно повече, като смените бебето на друга страна, както и ги оставяте да спрат за почивка. Това не само подпомага преминаването от гърдата към бутилката, но методът за хранене на бутилки ще помогне на вашето бебе да признае, когато те са пълни, за което те ще покажат индикации, като може би ще отворят затворен юмрук, заспиват или осигуряват изцяло бутилката .

Търпението е ключово

Подобно на кърменето, не очаквайте бебето ви да поглъща бутилка на едно заседание. Търпението е жизненоважно, когато с този метод, тъй като не само е нов процес, но целта е да имитираме кърменето колкото е възможно повече, особено ако преминавате само от кърмене към хранене с бутилки. Може да е разочароващо, когато бебето ви не се отправи веднага към бутилката. Може да се изисква да помислите за опит за друга бутилка или да чакате на бебето, за да осигурите тези сигнали, че те наистина са гладни. Ако някога имате притеснения или притеснения, че вашето бебе не се храни правилно или достатъчно, предлагаме да се консултирате с вашия педиатър или консултант по лактация.

Предимствата на храненето на бутилки

Има много причини, поради които мама трябва да помисли за използването на техниката за хранене на бутилки, за да измести бебето си, за да използва бутилки. За майка, която трябва да се върне на работа, след като е била в отпуск за бременност, както и е била единствено кърмеща, тя може да помисли за изпомпване на кърма, за да се разработиИдея бебето си, докато тя е далеч, както и да премине към бутилка, е необходимо, когато бебето е оставено в грижите на някой друг.

Не пропилявайте ценно мляко

Храненето на бутилки също е отлично за бебета, хранени с формула. Тъй като това е по-скоро техника, ръководена от бебета, тази техника подпомага предотвратяването на над или подхранването на бебето. Както формулата, така и кърмата са изключително ценни. Не само искате да сте сигурни, че бебето получава достатъчно хранителни вещества, за да гарантира, че те могат да процъфтяват, както и да растат, но крачките за хранене с бутилки също подпомагат, че не губите какъвто Бебе. Може да имате някои случаи, в които в началото сте над или под сервиране на мляко, но едно от многото предимства на храненето с бутилки е, че установявате рутинно хранене, което е обичайно за вашето бебе, както и в крайна сметка можете да разберете точно колко точно те Изискване, преди да се напълнят.

Разбиране на вашата кърма

Храненето на бутилки може също да ви помогне да разберете доставката на мляко, ако кърмите. Ако прехранвате бебето си, може да е трудно да се опитате да изпомпвате да се състои от допълнителното мляко. Въпреки това, като позволите на вашето бебе да ръководи процеса, можете да имате много по -добре да разберете точно колко мляко се нуждаят. Това ще ви помогне да изпомпвате нужната сума, тъй като създавате кърма на доставка, както и на базата на търсене.

Храненето на бутилки помага за предотвратяване на колики

Разбрахте ли, че използването на метода за хранене на бутилки може също да помогне за предотвратяване на колики? Да, проверихте това право! Използвайки подходящо позициониране, вашето бебе ще погълне по -малко въздух по време на хранене. Следователно произвеждате по -малко газ, както и дискомфорт за вашето бебе (и повече сън за мама!).

Ползата от свързването

Както всички знаем, кърменето е интимно, както и уникално изживяване между мама, както и нейното бебе. Татковците, бабите и дядовците, както и други болногледачи може да искат да се свържат също с бебето, както и храненето на бутилки е отличен метод за това. Тъй като крачките за хранене на бутилки имитират кърменето, други полагащи грижи могат да използват това време за хранене като техен метод за производство на връзка с бебето.

Един от многото бъдещи етапи

Бутилката за крачка е процес, който измества вашето бебе към постигане на един от многото бъдещи етапи. Разбирането на сигналите на вашето бебе, както и търпението е умение, което си струва да се научи, резултатите, както и ползите, напълно си заслужават. Асистенции за хранене на бутилки за активиране установяват здравословни хранителни навици за бъдещето, както и могат също така да помогнат на другите да се свързват с бебето също (но не точно) с метода на мама, както и за бебета, докато кърмите. Страхотен късмет, както и да се насладите на това, както и всички останали етапи, които ще покажете на бебето си!

Имате ли някои притеснения относно храненето? Чувствайте се свободни да ги изброите в коментарите! Освен това, проверете нашата Facebook група за новобранец, това е отлична група от майки, където можете да споделите опита си, да поискате съвети, както и дори да помогнете на още една мама!

Други статии, които може да харесате:

Най -добра формула за газови бебета [5 варианта за успокояване на корема!]

Нощно отбиване; Точно как да имате плавен преход

Най -добрите детски превозвачи за татко ”„ 10 опции със стил, както и комфорт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *