Изпълнение на майстора на спирането на лягане

тази вечер изпях мелодията на капитана Кука за Сойер преди лягане. О, не го разбираш? Това е, откакто го измислих. Както и снощи това беше стилната мелодия от STOP тази топка.

Сойер, на две години, както и половина, в крайна сметка беше майстор на спирането на лягане. Използвах, за да проверя само 1-2 книги, да прегърна, да пея песен, да потупа гърба си, както и да го оставя в The Детче, докато все още е будно (направено, както и готово). Тези дни са приключили в полза на низ от свежи диверсионни тактики, както и от моите пъргави бягства. Заедно сме изтъкали възмутителна, както и все по-дълга нощна рутина.

Опит за сергия: Сойер скочи за прегръдка, след като го сложих, както и потупваше гърба си с пеене.
Моят контра-движение: Ъ-ъ, сега, сега прегръщам много, както и превръщам всякакъв вид допълнителни заявки за прегръдка в ръчно притискане.

Опит за сергия: Той се отдръпва толкова, колкото ме избутва през вратата, маневра, заимствана от нашия ритуал за сбогом на детските градини.
Моят контра-движение: Аз активирам натискане от настройката на полагането с баровете на яслите (понякога със страната, както и от надземните/горните пръти). “

Опит за сергия: Вместо да поиска приспивна песен в моя изчерпателен репертоар, той моли създадена мелодия, свързана с книгата, която току -що завършихме, или нещо друго на ума му като нинджи или юфка.
Моят контра-движение: Да, да го крия. Съставям нови мелодии почти всяка вечер. Изискване Помощ за това? Изберете мелодия, която вече разбирате, както и изберете за нея. Повтарянето на думи е добре.

Опит за сергия: Â Един много повече мелодия pleeeeeeeease.
Моят контра-движение: Сигурен, ще го изпея, докато излизам. Чао засега.

Докато се стремя да запазя ритуала си за лягане предсказуем, както и непрекъснато калцинг, всяка вечер задушавам смях, тъй като той опитва нещо ново, както и аз произвеждам нов блок. Към най-доброто сега проверихме 1-2 книги, пеейки съставена песен, прегръщайте, пеем още една измислена песен, целувка с барове, улавяне на ръце, той ме бута с баровете, както и аз пея един Повече мелодия, докато излизам през вратата с огромна усмивка на лицето си. Той е изтощителен, колкото и да е толкова забавен!

Вярвам, че тези изменения са само за мен. Ако гледате дете, можете да направите своето нещо. Обещавам. Какво се случва в къщата ви?

Свързано: лягане в дома ми с 3 младежи, както и OMG, всички те споделят стая!

Техники за релаксация за 3 -годишен

ОК, ние забихме Paci!

За реални този път.

Дадохме му три точки обяснение всеки път, когато той поиска около двадесет пъти:

Ти си на три години

Зъболекарят каза „няма повече Paci“

Камионът за боклук го отне

О и P.S. Всички PACI, които все още са в къщата, са Мило, така че не ми позволявайте да ви хвана с тях.

И така, това, от което се нуждая сега, са някои идеи, които да му помогнат да намери сънливото си място сега, когато патерицата му (и моята, нека бъдем честни, понякога ми липсва щепселът. Много) няма. Досега измислих мита за пясъчния (въпреки че паметта ми беше размита, така че започнах да измислям някои луди детайли!), Говорим за неговия претендент (невидим) Паси, а Алек го води през някакви дълбоки вдишвания.

В училище той все още дрямка (с известна трудност), но има персонал от деца и пълен легион от връстници, които притискат малки деца, зарязващи щастливо до него.

Наистина съм супер могъщ отчаяно, като цялото си същество искам да запазя дрямка и да се върна в дните на лесен сън. Някакви съвети?

Да бъдеш работеща майка: Методът прави несъвършената добре

да работиш извън дома е съвсем различна история след отпуск за бременност, отколкото преди. Да бъдеш далеч от бебето може да бъде приятно и стимулиращо, колкото и да е стресиращо. Както и аз не говоря за вина, чийто ефект наистина варира от майка на мама. Говоря за логистиката, която прави задача, както и за родителството трудно балансиране.

От подготвянето си за работа сутрин, докато малко човек изисква интерес да се уверя, че имам адекватна храна в дома, за да ни храня, ми беше трудно. И когато бавачката ми се отмени в покупката, за да се стреми към собственото си дете, което, което, което Имате нужда от нея? Трябваше да остана къща от работа. както и нека дори да не говорим за изпомпване. Сега разбирам, че има различни техники, които работещите майки овладеят по метода (здравей, услуги за доставка на хранителни стоки), но още на първия ден? Първият месец? Първата година? Има стръмна крива на откриване. Моята добра приятелка Мери, родителка на семейството й, както и майка на двама, ме мотивираха, „дайте си съгласие да откриете работата.“

Никой не разбира точно как да свърши новата си задача напълно в първия работен ден, тя ми напомни, така че точно как би разбрала как точно да бъдеш работеща майка още първия ден, който се превръща в новото ви заглавие?

След известна практика става по -добре. (Така че приятели, не спирайте задачата си само тъй като първата седмица назад е толкова ужасна.)

Мери дори ми предостави бутилка шампанско, когато имах второто си дете, както и ми каза да го спася за деня, в който Райън, както и се чувствах като: „Добре, ние разбрахме това. Имаме двама младежи, както и той работи. ”

И вие разбирате точно колко обичам да получа златна звезда, когато правя нещо трудно.

Златните звезди, които правим като работещи майки, все още могат да бъдат груби около краищата. Методът не предполага съвършенство. Това означава, че когато се покажете, за да намалите детето си в детските градини, както и да признаете, че той е извън памперсите, както и не сте донесли никакви, разбирате, че молбата да вземете назаем не ви прави провал. Това предполага рамене на грешки, както и да разбере как точно да работи около тях.

Предоставям значки за заслуги за решаване на проблеми.

Когато бях в първия си отпуск за бременност, се насочих да се върна на работа, като се държах така, както имах работа. един вид.

Миналата година младежите в дома ме интервюираха за всички неща, които новобранецът майки, ето какво заявих как точно да „практикувам“ за работещи майки.

Моята снимка на снимката на Snapfish (спонсорирана)

Snapfish наскоро ме предизвика да поискам предложения за читатели и да направя готина фото книга. И така, не само идеите трябваше да са интересни, но и трябваше да са достатъчно лесни, за да се изпълня. Въз основа на вашите страхотни идеи избрах най -лесния: един забавен ден.

Алиса коментира: Направихте ли нещо забавно като цяло семейство тази година? Дори само еднодневно нещо вкъщи, като нахлуване на листа? Направих газилион снимки на това, което играем в листата тази есен, и ако имах gumpions, това би направило абсолютно забавна фотокнига „„ Всички ние играем и се забавляваме в един основен ден в предния ни двор. Направих няколко снимки от листа и есенни цветове, така че бих ги използвал като фон (не знам, ако Snapfish ви позволява да го направите, но е наистина готино, ако го направят) и да сложа снимки отгоре. Може би малко проза, за да опише забавлението, което всички сте имали, и сте готови! Забавен начин да запомните страхотен ден от семейството.

Използвайки основен шаблон, аз качих снимки, които моят приятел Ерик направи на скорошно парти за декориране на бисквитки. Ерик винаги прави толкова красиви откровени снимки, реших, че книгата ще бъде очарователна и проста.

Ето корицата, показваща предната част на идеала като снимка с пълна сила на твърда корица и отзад вляво.

Ето няколко интериорни страници:

Успях лесно да добавя изображения от компютъра си. От експериментирането с други концепции, аз също бих могъл да импортирам изображения от албумите на моите приятели Snapfish и директно от Facebook. Създаването на моята снимка беше просто, след като избрах и качих всичките си изображения. Създаването и поръчката на цялата книга на 20 страници отне само един час. Бих могъл да ги влача и да ги заобиколя около всякакъв брой оформления. За тази концепция избрах само една снимка на страница.

Аз съм в екстаз да получа книгата и съм сигурен, че децата ми ще се насладят на проверката си! Благодаря на Creative Rookiemoms читатели и благодаря Snapfish.

Разкриване:

Тази публикация беше спонсорирана от Snapfish като част от кампанията „Твоят творчески обектив на живота“.

Бебешки продукти, които трябва да вземете назаем, а не да купувате

, когато ви попитахме, момчета: „Какъв е един бебешки продукт, който бихте посъветвали нова мама, която да заеме, вместо да купувате?“ Имаше един победител за премахване: Swing.

Имах люлеещо се бебе, тъй като обичам да й се обаждам на телефон, както и тя спяше за една нощ, размазана, в люлката много пъти. О, наистина го направи. Въпреки това мога да предвидя, че ако купя чисто нов суинг, както и след това открих, че моето бебе го мрази, бих искал да го върна. Заемането на добър приятел, който е между бебетата или е направен с приготвянето на бебета, е най-простият метод за откриване на евтината, ако механичният люлка ще бъде чудотворно лекарство за вашето дете.

Други продукти с кратък рафт живот, наречени от новобранците като страхотни кандидати за заемане (или списък на Крейг):

Snap N Go количка

Бебешки фитнес

Подскачащ стол с елегантни функции

Бумбо

Детска вложка за носача ERGO

Възглавница за кърмене

Двойна количка в зависимост от разстоянието на вашите деца

Корицата за пазаруване на колички (Хедър намери прост метод, за да направи достъпен от руно, както и няколко стратегически ножици.)

Exersaucer или развлекатели в стил джъмперо

Мойсей кошница/Базинет/Устройство за сън за сън

Детска вана

Бебешките превозвачи са още една история. Ако можете да вземете назаем за няколко седмици, за да видите дали ви харесва, това е чудесно. Увиването на Moby е прекрасно да имате в изключително ранните дни, както и добър приятел с двугодишен, няма да го пропусне. Но превозвачът на Ergo или подобно стилизирано устройство може да се използва с бебе, както и с малко дете, така че може да искате да се разпръснете – особено ако сте вкарали много от тези други продукти от добър приятел или магазин за пратки.

Какво ще кажете за пътуване с пътувания? Много от вас ги извикаха като краткотрайни, но моята получи тонове употреба. Вярвам, че това зависи от това дали пътувате или не (ние го правите!), Както и ако притежавате дял на бавачка (ние го направихме- както и нашият гост на бебето спа в нашия пакет n игра всеки ден.) Вярвам, че това е задължително- Имайте списък с регистрационни регистрации, но това не означава, че не бих приел ръка за сваляне от приятел!

Обичайте тези връзки

Научете как да правите всичко на 5 стъпки с новото ръководство на Alphamom за всичко

Поправете тениска, която е прекалено стегната за вашето, хм, криво тяло с тази идея, която намерих на Craftster.

Вземете няколко съвета за кърмене в самолет.

Планирайте една от тези десет безплатни идеи за дата – или ги изпратете на партньора си като намек.

Изтеглете този модел на качулката, за да направите костюм за себе си или за вашето малко. Снимка и модел от Тереза Франко.

Ускорете сутрешната си рутина с деца с тези 15 фрази!

Знаете ли какво не харесвам най -много в това да бъда родител? Извеждане на всички сутринта на вратата. Има толкова много неща, които трябва да помислите за закуска, миене на зъби, обеди, получаване на всичко в раници, а в някои случаи дори и тройна проверка, че вашият 12-годишен всъщност е поставил чисто бельо днес. Разбира се, искаме децата ни да са чисти и да имат всичко необходимо, преди да ги изпратим през вратата, но аз също искам да внушат отговорност и силно чувство за самообслужване в моите деца. Започнах да повтарям тези 15 основни фрази на децата си, които ускоряват сутрешната ни рутина и им помагам да излязат през вратата. В крайна сметка мисля, че всички бихме могли да използваме малко допълнително насърчение сутрин.

Ускорете сутрешната си рутина с деца с тези 15 фрази!

„Давайте на всеки ден шанс да бъдете най -красивият ден в живота си.“ Марк Твен
„Денят ви е почти оформен от това как прекарвате първия си час. Проверете мислите, отношението и сърцето си. ”
„Една любезна дума може да промени целия си ден.“
„Загубийте един час сутрин и ще прекарате цял ден в търсене на това.“
„Добър ден е да прекарате добър ден!“
“Събудете се с цел.”
“Прекрасните дни не идват просто при вас, трябва да ходите до тях.”
„Започнете всеки ден с отношение на благодарност!“
„Поставете цел, която ви кара да искате да скочите от леглото сутрин.“ (Казваме това сутрин, но също така е чудесно да напомняте на вашите деца преди лягане)
„Всяка сутрин се раждаме отново. Това, което правим днес, е най -важното. ” Буда
„Бъдете най -добрата версия на себе си.“
“Само добри емоции.” (Супер просто, но това е моят начин да се натрошат всякакви прекъсвания или негативност, които забавят всичко)
„Всичко е възможно, ако имате достатъчно нерв.“ J.K. Роулинг
„Заобиколете се само с хора, които ще ви вдигнат по -високо.“ Опра Уинфри
„Защо да се впишете, когато сте родени да се откроявате?“ Д -р Сеус

Как разпознахме сутрешна рутина

По -горе обсъдих, че сутрините са едно от най -малко любимите ми неща за родителството. Наскоро обаче избрах всички, че трябва да излезем от вратата на по -добър крак. Разбира се, 15 -те фрази по -горе със сигурност помогнаха за ускоряване на сутрешната рутина, но аз започнах да прилагам някои реални насоки и за децата. По -долу ще намерите някои от нещата, които правим тук, за да имаме по -добра сутрин.

По -строги спални времена

Ами, кой би си помислил, че ще направи много повече сън за лесни сутрини? Знам, че толкова много от теб вероятно си мислят. Ето нещо, но преди това сме поставяли времена. Те просто варираха малко и се огънаха в зависимост от това как изглеждаше денят ни. Направихме цел да бъдем много по -съвместими със лягането и да внедрим нощен рутин, за да помогнем за това.

Това ново строго лягане се прилага и за майката и бащата. Вместо да останете до късно, опитайте се да се събудите малко по -рано. Може да се нуждаете от някои от 15 -те фрази по -горе, за да ускорите собствената си сутрешна рутина в началото, но в крайна сметка това ще стане навик. Открих, че не съм много продуктивен, когато стоя твърде дълго, след като децата си лягат така или иначе. Просто виждам телевизия или превърта през телефона си. Въпреки това, когато се събудя рано, всъщност мога да свърша някои неща, като например да хвърляте в прането или да почистите. Също така, можете да направите кафето си и може би дори да хапнете, преди децата да са будни. Това ще накара вашата сутрин да се почувства толкова по -малко хаотично.

Приготвяне на закуска

Трябваше да се откажа от идеята да бъда тази идеална майка, която всяка сутрин ставаше закуска за децата. За да бъда честен, всъщност не се разработвах как си го представях така или иначе и добавях много стрес. Сега предхранвам закуски като хапки от яйца и оставям децата да имат много повече свобода в това, което получават да ядат сутрин. Дори от време на време ще се запася с неща като ухапвания от поп-тарта, което е един от начините да се усмихне на всички лица на децата!

Отпечатах лист с опции за това, което могат да направят сами, неща като авокадо тост или микровълнова закуска бурито. За по -старите деца забелязах какво им е необходимо, за да направят определени смутита или купички с Acai и те се справиха чудесно с това, че ги правят за себе си!

Опаковане на обеди

Направете го предната вечер! Спрете да превъртате през Instagram и дайте си 30 минути, за да сложите обеди. Ще благодарите на себе си сутринта. Ето една кратка статия, която може просто да ви накара да се почувствате малко по -добре за обеди, които опаковате!

Ако имате деца на елементарна възраст, накарайте ги да ви помогнат и на вас. Хубаво е да ги инструктирате какво ще се осъществи в обяда си и можете да им помогнете да научат здравословни практики по пътя.

Избиране на тоалет

Кой знаеше, че 5-годишен може да бъде толкова придирчив към облеклото си? Независимо дали сте избрали дрехите или вашето малко избирате собственото си облекло, относно споразумението за това, което ще носят през нощта, преди да се справи толкова добре. След това можете да го изложите и готови да ги получат иПоставете сутрин без въпроси.

Контролни списъци

Родителството ме научи, че контролните списъци са необходимост. Оказва се, че наличието на контролни списъци за сутрешната рутина напълно промени начина, по който работим. Най -хубавото е, че не ми се струва, че вече се повтарям всеки ден, защото просто мога да им кажа да прочетат контролния списък. Отпечатах ги и ги сложих в тоалетната и до вратата като напомняния.

Пример за контролен списък за сутрешен рутин
Намалете зъбите
Измийте лицето
Оправи си косата
Облечете се в дрехите, изложени за вас
Яжте закуска (можете да си направите всичко от списъка за закуска)
Пригответе готови училищни пособия да тръгнете
Поставете обяда си в раницата си
Облечете обувки

Инвестирайте в някои кубчета

Те не трябва да са нещо, което остава в дома ви завинаги, но докато имате малки деца, наистина е добре да имате място за всички неща, свързани в училище. Дори и да не искате да правите кубчета, имайте определено място за всяко дете. Те могат да държат обувките, раницата, кутията за обяд и всичко друго, което им е необходимо за училище всеки ден на едно място.

Тези кубчета са чудесно място за публикуване на някои от 15 -те фрази, които сте избрали, за да ускорите сутрешната си рутина! Обичам тези кубчета от Kohl’s, защото те са лесни, но имат цялото пространство, от което се нуждае вашето дете.

Уикенд сутрешни рутинни процедури

Очевидно трябва да се отпуснете през почивните дни, но се опитайте да запазите подобна сутрешна рутина. Това ще помогне да се избегне понеделник сутринта да се почувства толкова трудно и да се премахне на необходимостта да се преназначава всяка седмица. Можете да премествате времето за събуждане назад и да превключите нещата, за да направите добра закуска, но се уверете, че всички все още завършват всичко в типичния контролен списък.

С тези 15 фрази, за да ускорите сутрешната си рутина и някои предложения за вашите наистина, надявам се, че сте в състояние да намерите идеалната си сутрешна рутина за децата си и да оставите къщата малко по -щастлива. Всяка мама е достойна да има спокойна, гладко бягаща сутрин.

Ако имате някакви предложения или трикове, които помагат на вашето семейство сутрин, моля, споделете ги в коментарите! Ще се радваме да чуем от вас.

Може да харесате още:

Детски раници; Моите много силни мнения за тях

Най -добри будилника за деца от малки деца до детска градина!

50 силни цитати на майка; Защото майките са лоши!