споделянето е грижовно!

Дял

Туит

Дял

Силната връзка развива основата на нашата мрежа за поддръжка. Да имаш някой близък до нас, който ни харесва безусловно, разбира ни, има ли ни, помага да се чувстваме силни, както и непобедими. Това, което наистина искаме на 18, е точно същото като това, което искаме на 28 или несъмнено дори 38?

Реалността е, че нашето изискване за връзки преглежда, променящи се, както и предоговаряме от време на време. Променяме се. Нашите лични приоритети, както и модификация на програмите, когато остареем, се фокусираме върху установяването на кариерата си, имаме деца. През годините влизаме във връзка с различни хора, се запознават с нови идеи, в крайна сметка се влияят от обстоятелствата, както и от опита. Поддържане на връзката, която наистина искаме, се нуждае от усилия, както и ангажираност.

Нека разгледаме някои методи, за да запазим връзката, която наистина искате:

– Комуникацията е решаващото изискване. Разкрийте точно как се чувствате, прегледайте това, което се случва в живота ви, различните натоварвания, които изпитвате, методите, при които нещата ви влияят. Поемането на задължение за вашето собствено щастие е решаваща част от изграждането на солидна, всеотдайна връзка. Доверие, информация, както и изискване за разбиране, за да бъдат редовно инвестирани в покупка, за да се установи силна, трайна, развиваща се връзка.

– Поддържайте самоличността си. Имайте предвид кой сте били, когато и двамата се срещнахте. Да, модификация на приоритетите Въпреки това, запазвайки вашата индивидуалност, вашето вътрешно ядро ​​е важно. Запазете вашето специално чувство за себе си, като запазите няколко от вашите хобита, добри приятели, както и интереси.

– Споделете време заедно. Прекарвайте време, подхранвайки отношенията си. Обикновено минават години, тъй като хората в крайна сметка бяха потопени в кариерата си, отглеждат деца, целят да плащат сметките си. Тогава децата напускат къщата или пенсионните станчета, както и може да има неочакваното осъзнаване, че живеете с непознат. Разпределете време всеки ден, за да говорите, както и да слушате всеки друг. Дори и да се справите само с случайна вечер заедно или през уикенда, да се премахнете за запазване на силно партньорство. Подкрепете решенията си, представете обединен фронт, както и полагайте усилия да продължите да обичате, както и да се наслаждавате на компанията на другия.

Свързани индикации, както и симптоми на TMJ

– Поискайте какво искате. В крайна сметка не бихте отишли ​​в ресторант, както и очаквате те да разберат какво сте искали да ядете. Дори и да е бил ресторант, вие редовно посещавате, може да има моменти, когато бихте искали модификация или да въведете някакво разнообразие. По същия начин във вашата специална връзка може да сте се насочили към удобна рутина или партньорът ви може да почувства, че те разбират доста достатъчно, за да предположите, че се случва с вас. Поддържайте връзката си свежа, както и оживена, като гарантирате, че общувате, преминете и споделяйте рутинно.

– Бъдете наясно с нуждите на партньора си. Гай, както и жените обикновено имат различни нужди, различни изисквания, които са от решаващо значение за тях. Човекът обикновено се счита за сексуално изпълнение, общение за отдих, домашна подкрепа, привлекателен партньор, както и възхищение, както и техните решаващи желания, както и нужди. Жените са много по -склонни да ценят привързаността, разговора, честността, както и отвореността, паричната подкрепа, както и ангажираността на домакинството като най -важна за техните нужди.

Възможно е да има някаква връзка между нуждите на другия, но осъзнаването, че нещо, което ценим, може да не е толкова решаващо за нашия партньор, е от решаващо значение за запазването на страхотни отношения. Признайте собствените си чувства, както и бъдете отговорни за взаимодействието на вашите нужди открито. След това слушайте с чувствителност, както и подпомагайте връзката да расте заедно. Тези основни методи могат да ви помогнат да се уверите, че сте в състояние да запазите връзката, която наистина искате.

Сюзън Лий е дълъг добре утвърден съветник, както и хипнотерапевт, с опит от над двадесет години. Тя е член на редица експертни организации, както и е посветена на програма за постоянно развитие на експертите.

Тя стартира метода през 1988 г. с другата си половина Фредерик, както и след като беше овдовяла на 39 -годишна възраст, пое метода на пълен работен ден.
Преди да работи като съветник, Сюзън помагаше на много години с бизнес с син чип, както и изпита стреса от балансиране на бизнес, както и личен живот. сега sТой балансира редовно съставянето на много организации, е рутинно принос към радиото на BBC, както и има процъфтяващо консултиране, както и практика на хипнотерапия. Тя работи с хора, като им помага да се справят много по -добре с натиска на ежедневието, работи с двойки за предоставяне на консултации за връзка, както и за подобряване на комуникациите, както и в услуга за предоставяне на подкрепа на членовете на персонала, както и на екипи. Тя има голям успех в работата с клиенти с необяснимо безплодие при жени, както и също с управление на болката в раждането. Много от клиентите й ефективно продължиха да очакват, както и да имат положителен опит в осигуряването на раждане. За много повече информация вижте www.lifestyleterapy.net

Връзка към тази публикация: как да запазите връзката, която наистина искате
Свързани индикации, че изпитвате изключителна умора

0/5

(0 отзиви)

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Дял

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *