, избухнах от гордост за моя приятел Дебора Келсън, който току-що е публикувал очарователна детска книга, която не мога да предложа по-пълноценно за младежите, които са Старо достатъчно за а) яжте фъстъчено масло, както и желе, както и б) не поставяйте книги в устата си.

След като работи на пълен работен ден, както и родител на две малки деца в продължение на няколко години, Деб съвсем наскоро реши да си осигури почивка. Тя имаше няколко иновативни работни места, приготвящи се в съзнанието си, както и остави задачата си да работи за огромна компания в разглеждане на възобновяване на преживяването.

Тя прекара няколко месеца в работа върху книгата, както и го подготвяше за публикуване. Когато книгата беше свършена, тя получи нова работа на пълен работен ден. Не съм сигурен, че някога съм бил свидетел на толкова кокетна, както и чиста история за баланса между работата и живота.

Позволете ми да въведа фъстъчено масло или желе

От Дебора Келсън

Героите Деб създадоха, фъстъчено масло, солен тип, както и желе, прекрасен, но нахален приятел, оживяват на снимките, които тя оформя, използвайки истински хляб, двете се разпространяват очевидно, както и редица умни реквизити като фонове .

Историята ни кани да преосмислим справедливостта на фъстъченото масло, винаги приемайки най -добрите такси в предпочитания сандвич в Америка, както и предполага, че може би желето трябва да има завой.

Моите деца от оценката на училище бяха изцяло ангажирани от това предложение. Те го обсъждаха с интензивност.

Уебсайтът peanutbutterorjelly.com дава възможност на младежите да гласуват – чието име трябва да отиде първо? – както и моите бяха метод в него.

Гледайте този очарователен ремарке, както и помислете за закупуване на фъстъчено масло или желе в Amazon.com за предпочитания от вас любител на сандвича.

Свързани:

Дебора увеличи парите, за да публикува книгата си за Kickstarter, както и състави отлична публикация в блога за това как точно да успеете с Kickstarter.

Преди години Деб сподели тревогите си за това, че има второ бебе.

Ако сте нови тук, регистрирайте се за нашия имейл бюлетин. Това е редовен кръг на това, което сме публикували. Искате ли да опитате?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *