, ще призная. Бях една от тези майки. Аз бях типът майка, за която чувате, колкото и да предполагате, че е мит … този, който забранява телевизия от дома (по време на будните часове на бебето така или иначе). Да.

Но тогава имах втори младеж по -малко от две години по -късно. както и всичко, което се промени.

Започна достатъчно бавно: оставих Холдън (22 месеца) да преглежда 12 минути въпросителни или да подписва време около 3 пъти седмично. Реших, че той едва се брои в големия план на нещата.

На програмата това е хлъзгав наклон. Както се страхувах, ще бъде.

След това се появяват въпроси за животните всеки ден! За щастие ценното бебе беше незаинтересована. Потупах се на гърба. Чувствах се кокетна, че моите младежи не бяха на път да бъдат онези бебета на зомбита на Айнщайн, които няколко от моите добри приятели имат (и ако четете … вашите младежи така или иначе се оказаха отлични.

Бързо напред около 18 месеца, както и ние разглеждаме около 24 минути телевизия всеки делничен ден. Рационализирах, че младежите (на 22 месеца, както и 3 1/2) са толкова заети, социални, както и ангажирани през цялото време в предучилищното училище, че те наистина изискват да се отпуснат. Плюс това, трябва да готвя! И така, всеки ден в 5:30 сега разглеждаме едно от нашите предавания.

Показва, че сега ни харесва най -добре:

SID The Science Younger – Любопитният младеж изследва своя свят. пеене, както и наука с велика Джим Хенсън вибрация. (Подходящ за 4, както и за нищо с нищо лошо за по -младите хора)

Word World – животните пеят, както и правят думи от букви. (Оценен за 3+ с някакъв нефтен материал за по -млади.

Върви, Диего, върви – не ме изискваш да ти кажа какво е Диего, ако вече гледаш, че трябва да провериш типичната оценка на смисъл, както и да видиш дали сте съгласни. Холдън се плаши от вулканите, както и от злите магьосници напоследък, както и е на почивка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *