Snapfish наскоро ме предизвика да поискам предложения за читатели и да направя готина фото книга. И така, не само идеите трябваше да са интересни, но и трябваше да са достатъчно лесни, за да се изпълня. Въз основа на вашите страхотни идеи избрах най -лесния: един забавен ден.

Алиса коментира: Направихте ли нещо забавно като цяло семейство тази година? Дори само еднодневно нещо вкъщи, като нахлуване на листа? Направих газилион снимки на това, което играем в листата тази есен, и ако имах gumpions, това би направило абсолютно забавна фотокнига „„ Всички ние играем и се забавляваме в един основен ден в предния ни двор. Направих няколко снимки от листа и есенни цветове, така че бих ги използвал като фон (не знам, ако Snapfish ви позволява да го направите, но е наистина готино, ако го направят) и да сложа снимки отгоре. Може би малко проза, за да опише забавлението, което всички сте имали, и сте готови! Забавен начин да запомните страхотен ден от семейството.

Използвайки основен шаблон, аз качих снимки, които моят приятел Ерик направи на скорошно парти за декориране на бисквитки. Ерик винаги прави толкова красиви откровени снимки, реших, че книгата ще бъде очарователна и проста.

Ето корицата, показваща предната част на идеала като снимка с пълна сила на твърда корица и отзад вляво.

Ето няколко интериорни страници:

Успях лесно да добавя изображения от компютъра си. От експериментирането с други концепции, аз също бих могъл да импортирам изображения от албумите на моите приятели Snapfish и директно от Facebook. Създаването на моята снимка беше просто, след като избрах и качих всичките си изображения. Създаването и поръчката на цялата книга на 20 страници отне само един час. Бих могъл да ги влача и да ги заобиколя около всякакъв брой оформления. За тази концепция избрах само една снимка на страница.

Аз съм в екстаз да получа книгата и съм сигурен, че децата ми ще се насладят на проверката си! Благодаря на Creative Rookiemoms читатели и благодаря Snapfish.

Разкриване:

Тази публикация беше спонсорирана от Snapfish като част от кампанията „Твоят творчески обектив на живота“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *