Има три неща, които са наистина трудни за балансиране като майка; Едно на едно време за свързване с вашия бит, упражнявайки се в метод, който осигурява самообслужване, както и да се мотае с други мами в точно същата фаза на живота. Е, има един метод, за да се направят всички тези неща наведнъж. Насочете се към мама, както и към мен йога! Повярвайте ми, не е нужно да сте йоги, за да отидете в един от тези класове. Те са сериозно забавни, както и още по -добри, толкова полезни както за вас, така и за вашето бебе.

Какво да очаквам при мама, както и за мен йога

Не се сплашвайте! Мама, както и аз йога ще бъде различна от всеки тип йога клас, в който сте били. Освен това, разбира се, вашето бебе не трябва да се държи напълно във форма. Никой няма да ви съди за хранене или промяна на вашето бебе в средата на класа. Тези класове обикновено се фокусират главно върху разтягането, както и са тематични със забавна, оптимистична музика. Малко бебе ще прекара йога сесията в ръцете ви, но обикновено, когато могат да ходят или пълзят, ще ги оставите до вас. Що се отнася до времевата рамка, можете да очаквате да сте там от 30 до 60 минути, както повечето типични йога класове.

Предпазни мерки

Йога треньорите, които управляват мама, както и класовете ми, са обучени експерти (стига да откриете доверено студио). Те разбират какво е безрисково за вас, както и за вашето бебе, както и точно как точно да направите преживяването полезно и за двамата. Въпреки това, започнете внимателно, както и не се чувствате като изискване да се натискате толкова силно. Не се предлага да започнете, докато вашето бебе не може да вдигне главата си без помощ, но всяко студио има различни насоки. Можете също така да искате да стартирате концепцията покрай Вашия лекар.

Намиране на мама, както и аз йога клас

Тези класове са доста типични в наши дни, както и откриването на студио може да е толкова просто, колкото Googling „Мама, както и аз йога близо до мен“. YMCA обикновено предлага на мама, както и опции за мен, така че можете също да започнете с проверка там!

5 причини мама, както и мен йога е полезна

Физическа, както и емоционална връзка

Абсолютното най -добро нещо за мама, както и за мен, е точно как се свързвате с бебето си. Това е време, посветено само на вас двамата. Йога е дейност, която е както здрава, така и оживена, която е перфектният тип неща, които трябва да се свържат.

Фото кредит; Йога Джай Ма в Сан Диего

Научете участъци, както и придобиване на издръжливост, особено за майките

Телата ни наистина се поставят с крилото по време на бременност. Както и да, всичко си заслужава обаче, това не означава, че не се опитваме да открием методи, за да върнем тялото, което сме имали или да открием нов типичен, от който да сме доволни. Йога е невероятен метод за много жени да сключват мир с телата си, както и да признаят чудесата, които е извършила. На един от тези класове ще откриете, че позите са насочени особено към лекуване на мами. Ще спечелите основна издръжливост в допълнение, за да работите на мускулите на тазовото дъно. Плюс това, много общи пози ви помагат да спечелите издръжливост в ръцете, раменете, както и гърдите. Всички неща, които изисквате за подскачане, както и разтърсване на вашето бебе! Така че, вземете надолу, за да се справите с кучето!

Помогнете на вашето бебе да установи моторни, както и сензорни умения

Насочването към мама, както и аз йога с вашето бебе, не е само полезно за вас. Те наистина ще получат много и от това. Много професионалисти са в договор, че придвижването на вашето бебе малко ще им помогне в дългосрочен план. Също така е полезно за тях да изживеят нова атмосфера като йога студиото.

Оставете с по -щастливо бебе (което спи и се храни по -добре!)

Бебешката йога може да ви помогне при храносмилането, както и да заспите бита си. Когато методите на всякакъв вид колене за поза на гърдите, вие помагате да елиминирате всякакъв вид запек или газ. Що се отнася до по -лесния сън, няма истинско доказателство, но изваждането на бебето си, както и отгоре на върха на движението, обикновено помага.

Запознайте се с други нови майки в мама, както и аз йога

Ако вие, както и вашите добри приятели, всички сте имали бебета в точно същото време, помислете за себе си един от късметлиите. Много майки откриват себе си, които търсят други добри приятели, които могат да се свържат с тях, както и да споделят опит. Очевидно този йога клас ще бъде пълен с други майки, както и бъдещи нови приятели! Бъдете поемани, както и да се поставите на разположение преди, както и след часовете, както и възможности, ще поверите на някои отлични нови приятели на мама.

Търсите още приятели на мама? Имаме цяла група майки, които споделят, както и поискат съвет. Проверете нашата група за новобранец във Facebook!

Може и да харесвате:

Fenugreek, както и кърмене: Работи ли и безопасно ли е?

Кърмене на тандем [всичко, което MAMAS изискване да се знае!]

Най-добрите детски превозвачи за туризъм- [Направете поход с бебе!]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *