, която имам – от различни анонимни източници – този списък на грешки, които родителите са се пребили ненужно. Както и честно казано, също като Хедър, когато се призна, че се смущава, че се смущава от общественото кърмене, някои от тези събития са толкова тривиални, че е премахната малко издръжливост е в ред.

Изискваме да можем да отскочим назад, да не се удавим в жалко спирала над пропуснати закуски.

Други простими грешки във вашето минало или бъдеще:

Предоставяне на Evite на тържеството за рожден ден на вашето дете, тъй като сте поставили грешна дата в него. както и след това да останете още веднъж, тъй като не успяхте да запомните още един подробности.

Изчерпват се от памперси, както и трябва да се откажат от непознат.

Наричайки една от мамите на Ема Дана, когато се казва Тара, както и съпругът й е Дана.

Ентусиазирано посочване на сградата или куче за домашни любимци или пожар на група възрастни, които са загубили интерес по тази тема след седмия си рожден ден.

Седенето на земята, тъй като не сте разбрали шезлонги или одеяло за пикник, беше нещо, което трябва да донесете. Освен че е също плах да поиска да седне на ъгъла на нечия друга одеяла.

Когато вашето дете възкликва: „Не разбрах, че ресторантите имат десерт!“ Тъй като никога не сте им позволили да го купят.

Изчерпано мляко или друга важна храна, която мама трябва да бъде отгоре.

Осъзнавайки десет минути, преди да сте предназначени да донесете закуска, че е ваш ред, както и да пречистите кухненската зона за всичко, което може да премине за закуска. Банани, стари крекери на Риц … хмм, младежите ядат ли консервиран ананас или нахут?

Използване на думата „гърне“ на още един възрастен. На работа.

Като последният, който ще вземе детето си отвсякъде. Всички се чувстват ужасно от това, но някой трябва да бъде последен, нали?

Наричайки бит Хейдън „Холдън“ или „Ейдън“. Много.

Ако нямате подарък за рожден ден, когато е време да се отправите към тържество, както и да пренасочите нещо от Коледа, което не се отвори.

Наличието на миниван пълен или боклук/закуски/трохи/опаковки, когато е ваш ред да вземете възрастни за тренировки за нощта на мами/PTA (нещо за възрастни)

Четене на Evite за още един празник на младежите, както и да не разберете кой е младежът, кои са родителите или кои от децата ви са поканени.

Забравяйки кутията за обяд.

Изпращане на кутията за обяд, но оставяйки решаващи компоненти, тъй като вярвахте, че партньорът ви го прави.

Забравяйки да донесете къпане на клас за плуване, както и да говорите четиригодишния си младеж да използва памперс за плуване на Jumbo Size, който предлагат на басейна, както и да го наричате европейски.

Това време вашето малко дете има издухване, както и нямате резервни панталони, така че да сложите собствената си тениска на краката му, както и да я завържете, така че да не е есен.

Повтаряйки история на отделен приятел, тъй като едва можете да се съсредоточите върху всякакъв вид разговор, има толкова много гласове, както и напомняния в главата си, че не сте сигурни, ако наистина сте изговорили думите на глас.

Каква „фатална“ грешка ви кара да трепнете всеки път, когато имате предвид преживяването?

Упс! Ето защо сме извън млякото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *