, когато ви попитахме, момчета: „Какъв е един бебешки продукт, който бихте посъветвали нова мама, която да заеме, вместо да купувате?“ Имаше един победител за премахване: Swing.

Имах люлеещо се бебе, тъй като обичам да й се обаждам на телефон, както и тя спяше за една нощ, размазана, в люлката много пъти. О, наистина го направи. Въпреки това мога да предвидя, че ако купя чисто нов суинг, както и след това открих, че моето бебе го мрази, бих искал да го върна. Заемането на добър приятел, който е между бебетата или е направен с приготвянето на бебета, е най-простият метод за откриване на евтината, ако механичният люлка ще бъде чудотворно лекарство за вашето дете.

Други продукти с кратък рафт живот, наречени от новобранците като страхотни кандидати за заемане (или списък на Крейг):

Snap N Go количка

Бебешки фитнес

Подскачащ стол с елегантни функции

Бумбо

Детска вложка за носача ERGO

Възглавница за кърмене

Двойна количка в зависимост от разстоянието на вашите деца

Корицата за пазаруване на колички (Хедър намери прост метод, за да направи достъпен от руно, както и няколко стратегически ножици.)

Exersaucer или развлекатели в стил джъмперо

Мойсей кошница/Базинет/Устройство за сън за сън

Детска вана

Бебешките превозвачи са още една история. Ако можете да вземете назаем за няколко седмици, за да видите дали ви харесва, това е чудесно. Увиването на Moby е прекрасно да имате в изключително ранните дни, както и добър приятел с двугодишен, няма да го пропусне. Но превозвачът на Ergo или подобно стилизирано устройство може да се използва с бебе, както и с малко дете, така че може да искате да се разпръснете – особено ако сте вкарали много от тези други продукти от добър приятел или магазин за пратки.

Какво ще кажете за пътуване с пътувания? Много от вас ги извикаха като краткотрайни, но моята получи тонове употреба. Вярвам, че това зависи от това дали пътувате или не (ние го правите!), Както и ако притежавате дял на бавачка (ние го направихме- както и нашият гост на бебето спа в нашия пакет n игра всеки ден.) Вярвам, че това е задължително- Имайте списък с регистрационни регистрации, но това не означава, че не бих приел ръка за сваляне от приятел!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *