С удоволствие представя тази публикация на гост от нашия страхотен приятел, както и от новобранец, Карън, който създаде свой собствен метод, за да влезе във форма с бебе в къщата:

След като миналата година предоставих раждане миналата година, загубих голяма част от теглото си за бебета доста бързо без големи усилия. Направих много ходене, както и туризъм с бебе, както и продължих да приемам пилатес няколко пъти седмично, плюс аз се кърмях денонощно- всички те помогнаха много. Въпреки това все още не съм по -скоро толкова подрязан, както и тонизиран, колкото искам да бъда. Детето ми достигна огромен крайъгълен камък през изминалия уикенд: той се обърна. Избрах, че една година отдавна е достатъчна, за да изчакам, без да стана малко по -основна за нападение на бебето си. Въпреки това като доста всички по света, аз съм истински зает, нямам много време за упражняване, както и да открия, че е трудно да се мотивира.

Моето решение? Изненадващото упражнение за бинго буркан! Първо, прекарах малко време, като Googling страхотни упражнения, за да се насоча както към корема след бременността, така и на другия ми Bete Noire, че мазнините на подмишниците (или „пилешки самородки“ като моите инструктор по пилатес цветно ги обажда.) Избрах 12 упражнения като както и ги съставих върху битови фишове хартия. Поставям целевия брой набори, както и повторения на всеки приплъзване. След това сложих битните хартии в буркан в кухнята си. Ежедневно трябва да извадя пет фишове, както и да правя каквото кажат. Това го прави забавно, тъй като никога не разбирам какво ще получа, както и отнема само около 15 минути, за да се сдобия с всичките пет упражнения. Плюс това, не е нужно да правя най -мразените упражнения ежедневно – най -рядката дъска, гледам ви – или се уморявам, като правя точно същата рутина, както и над.

Избрах само упражнения, които не се нуждаят от устройства или устройства, които вече притежавам (което е един набор от тежести, както и един магически кръг) По същия начин аз избрах само упражнения, които можете да изпълнявате във вашия PJS, защото планирам да ги правя на живите Космически килим най -добре, след като ставам всяка сутрин. Не очаквам резултати от Джесика Алба, но се чувствам фантастично, че измислих услуга, която изглежда изпълнима, както и насочена … както и може би дори малко забавно. Както и аз наистина бих искал да целуна тези домашни птици сбогом, преди метеорологичното състояние да се загрее достатъчно за върховете на резервоара за съхранение.

Примерни упражнения за вашия буркан от изненади (копиране/поставяне/печат или ръчно композиране, както направи Карън):

Редуване на ръката, както и повдигания на краката: 8 броя / 2 комплекта

Велосипедни хрупки: 30 броя / 2 комплекта

Планински алпинист: 10 повторения / 3 комплекта

Ножица ритници: 10 всеки крак / 3 комплекта

Кръгове с един крак: 10 повторения / 3 комплекта

Magic Circle (оо, къде го поставяте, както и за точно колко дълго?)

Планка: Задръжте за 15 секунди / 3 комплекта

Странична дъска 10 секунди / 3 комплекта от всяка страна

Дълбоци Plies 16 повторения

Постоянни ритници (отпред след това отзад) 10 бройте всеки крак / 2 комплекта

Cherry Pickers (достигнете високо, след това ги поставете в кошницата): 20 броя / 3 комплекта

Ефери на пода: 20 броя / 2 комплекта

Бокс за 2 минути с джаби, както и горнички

Предложете много повече в коментарите, дами, това е екипното усилие!

Свързани: идеи за тренировка на Naptime, просто добавете технология
[Снимки на Карън Мерзенич]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *