споделянето е грижовно!

Дял

Туит

Дял

Често хората се женят и обикновено смятат, че любовта е достатъчна. Ще ги види през трудните времена. Никой наистина не очаква да има проблеми или сериозни аргументи. Но когато реалностите на живота се появяват, парите се притесняват или работата подчертава, проблемите със законите или опасенията за здравето, това е, когато истинската стойност на бракът и отношенията на близко споделяне може да влезе в себе си.

– Комуникациите са най -важният ключ към успешната връзка. Говорейки как се чувствате и двамата, дори когато е неприятно да чуе един човек. Поддържането на отворен без преценка канал за комуникация гарантира, че сте едновременно уверени и способни да говорите и споделяте открито всякакви проблеми: стресове, притеснения, страхове, трудни тайни. Когато човек се почувства подкрепен и безопасен, тогава връзката може да премине от сила към сила.

– прекарваме време заедно. Важно е да споделяте време, забавление и преживявания заедно. Дори компрометирането и правенето на нещо, което няма особен интерес за вас по повод, но е специален за партньора ви, е добър, защото демонстрира, че ви интересува и искате да бъдете подкрепящи. Този жест ще бъде оценен. Споделеният опит ви дава съвместни спомени и теми, за които да говорите заедно. Те изграждат важна връзка между вас и двамата в брака ви.

– Прекарвайте време разделно. Не е нужно да живеете в джобовете на друг и това може да се почувства контролиращо, ако един човек постоянно иска да направи всичко заедно. Наличието на отделни интереси ви дава по -широк спектър от неща, които да обсъждате, когато се срещнете. Той ви държи едновременно свежи, индивидуални и независими.

Свързани съвети за здравословно хранене, които да ви отведат в 2021 г.

– Въздушни оплаквания. Ако нещо се превърне в проблем, изведете го на открито и го обсъдете. Говорете го без злоба или обвинения и поемете отговорност за начина, по който се чувствате. По -добре е да обсъждате оплакванията в началото или те могат да растат и да наберат скорост във времето и да започнат да влияят върху брака ви.

– Смейте се заедно и се наслаждавайте на компанията един на друг. Бъдете в състояние да се смеете на себе си. Хуморът, когато се използва с обич, е положителен инструмент за изцеление и близост. Той помага да се предотвратят ситуациите да станат твърде сериозни и понякога може да отмени необходимостта от дълъг задълбочен анализ на проблем, като приведе свеж въздух и по-леко докосване.

– Лакомствата са прекрасен начин да обърнете внимание на брака ви. Купуването на партньора си нещо без друга причина, освен че сте го видяли и мислите за тях е вкусно. Малка книга, на която биха се радвали, компактдиск, който споменаха, билети за филми, куп цветя, дори безплатна листовка за нещо, което се интересуват от шоута, които ви интересуват достатъчно, за да го забележите и да ги донесете за тях.

– Бъдете чувствени. Това не е същото като сексуалното. Чувствителен е масаж на краката или разтриване на рамо, докато гледате телевизия заедно или пускате ароматизирана баня, която и двамата можете да споделите, тя осветява свещи и чете любимите си стихотворения помежду си.

Като мислите един за друг, вие и двамата изграждате силно мощно приятелство, както и любовно партньорство и това е важна връзка в живота ви.

Сюзън Лий, съветник и hypnotherapistww.lifestyleterapy.net

Свързани с бизнеса в среда и автоимунитет на Covid-19

Обсъдете това в нашия форум

Връзка към тази публикация: как да извлечете максимума от брака си

0/5

(0 отзиви)

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Дял

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *