Ааа, уроци по плуване за бебета. Едно от първите неща, които бях толкова развълнуван с първото си дете, беше да го вкарам във водата, за да можем да се забавляваме през онези топли летни дни. Намирането на оптималните уроци по плуване на бебето за вашето бебе зависи от вашето бебе (и бебето!) Темперамент и планирайте повече от всичко. Освен това е важно да зададете очаквания за това, което ще постигне вашето бебе в уроците по плуване. Имах късмета да бъда Nieve и всяко малко постижение от Son направи беше невероятно, но също видях майки, които бяха разочаровани от това, което детето им учи. Така че, нека ви спестим, че болката и обобщете какво да очаквате във всеки възрастов диапазон за уроци по плуване за бебета.

(На възраст от 6 до 18 месеца) Уроци по плуване за бебета

Ето какво можете да очаквате, дете, да научите и постигнете

Първо, е удобно с водата. Честно казано, това е толкова голяма стъпка в научаването на плуване.

Те също ще научат някои основни движения на рита и ръката.

Издухването на мехурчета ще бъде друга стъпка в кривата на обучение на вашето бебе, за да ги свикне, за да поставят лицето си във водата.

И накрая, най -голямата стъпка е, че вашето бебе ще започне да може да плава и да се плъзга.

Други неща, които трябва да знаете:

Бебето трябва да е в малки класове. Няма причина да губите парите си, седнали в група от 15-20 родители.

Опаковайте памперси за плуване или гумени панталони (актуализирайте новите пелени за плуване, които са много по -добри от тези за еднократна употреба)

Очаквайте да се намокри! Класовете за вода на родителите означават, че ще ви е необходим костюм за плуване и готовност да се намокрите.

Класовете преди Swim просто могат да ви позволят да гледате от басейна.

Класовете за плуване на родител-дете започват за бебета на 3 или 6 месеца. Казвам, че се придържайте към 6 месеца, вашето бебе ще бъде по -готово за водата.

Намиране на подходящия клас както за вас, така и за вашето бебе:

За мен обикновен клас по плуване с Perky Teenagers, водещ „Моторна лодка за моторни моторни моторни лодки, върви толкова бързо“ беше идеално; Бих могъл да присъствам или не въз основа на графиците за дрямка и глада. Често се натъквах на майки, които познавах от работа или детската площадка, така че не само се възползвах от уроците по плуване на детето си, но беше и забавна социална атмосфера.

18 месеца до 3 години плуват уроци за бебета на малки деца

Ето какво можете да очаквате, дете, да научите и постигнете

Детето ви ще се научи да влиза и излиза от водата самостоятелно.

Потапяйте главата под вода и задръжте дъх.

Скочи от страната на басейна до вас.

Подобряват способността им да плават и да стигнат до страната на басейна

Неща, които трябва да знаете:

В рамките на Arms Reach – Останете близо до вашето малко дете, дори ако те изглеждат силен плувец. Малките деца се уморяват бързо и винаги трябва да сте в рамките на ръцете

Все пак ще се намокрите. Класовете трябва да са родители и мен. Индивидуалните класове трябва да се вземат на възраст около 4 години.

Опаковайте плувни памперси или гумени панталони и очила, ако вашето малко дете ще ги носи, за да отидат под вода.

Дръскачите на локви са страхотно устройство за плаване, което да използвате, когато не практикувате плуване. Дърпачите на локвата позволяват на детето ви да използва естествени движения за плуване, но поддържайте малкото си малко над водата (винаги все още останете в рамките на ръцете))

На 3 и 4 години уроци по плуване

Добре, предполагам, че вече не са бебета, но все още имат тези сладки пухкави лица, така че ще ги включа в тази статия. Ето какво да очаквате от вашия 3-4 годишен.

Ето какво можете да очаквате, дете, да научите и постигнете

Детето ви трябва да може да започне да използва използването на ръцете и краката си, за да се движи напред през водата.

Да могат да плуват по гърба им.

Плувайте към стена и се издърпайте от басейна сами.

Неща, които да знаете

Това е възрастта, в която частният или по -индивидуализираният урок ще се изплати. Детето ви е много по -готово за индивидуализираното внимание.

За групови уроци изберете клас с не повече от 5 студенти на инструктор.

Насладете се на малко слънце: Сега, не е нужно да се притеснявате да скачате във водата по време на урока, но не забравяйте да сте близо, когато детето ви не взема избран клас, който има не повече от шест деца на инструктор.

Бъдете внимателни към свръх увереността – научете детето си да не се приближава до басейна, освен ако възрастен не ръководи.

Също така научете децата си за общ басейн безопасно, като например да не бягате в басейна, като се уверите, че ще намерите безопасен начин за излизане от басейна и как безопасно да се движите, ако се забиете под нещо в басейна.

Моля, разгледайте нашите съвети за безопасност на басейна за деца и малки деца, толкова е важно да сте безопасни около всяка вода.
Пин за по -късно – уроци по плуване за бебета – какво да очаквате за всеки възрастов диапазон.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *