, ако вече сте започнали отпуска си по майчинство, но просто чакате пристигането на пакета на бебето си, имате златен прозорец от възможности, за да направите някои неща. но какво?

Когато беше мой ред, се настаних около къщата, като много се отегчих, преди добрият ми приятел Скот да избере, че иска да се научи да плува. Както и да е, той и аз ударихме всички басейни в района и аз проведох импровизирани уроци по плуване, докато зрителите предположиха, че е татко на корема ми. Това бяха доста няколко дни … но освен това, не знаех какво да завърша със себе си.

Най -добрите ми идеи:

Прегледайте нашия списък за регистър/пазаруване на Kick-Ass и се уверете, че имате основни неща под ръка. Тогава, ако искате да пазарувате в Target на 8 -ия ден от живота на вашето бебе, това е по избор.

Направете малко мисия преди реконнесанс (преди?) На някои от любимите си места. Търсите променяща се маса и обща удобство за бебето.

Справете се със собствените си луди проекти за гнездене – за мен готвеше, замръзваше, почистваше, пазарува (изглеждаше, че се е случило във вторник, преди да се счупи водата ми), защото може би дърпате плевели или плетене на пуловери

Яжте нар с партньора си – направете желание за бебето с всяко от многобройните семена

Обадете се на всичките си приятели – те се чудят дали раждате всяка секунда, те така или иначе не могат да се свържат по телефона

Отпуснете се и се насладете на вашето (неудобно) тяло и живот в този момент

Трябва да бягам … бебето ми плаче и той е шефът на мен!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *