Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Дял

От Джоел Луис

Разбрахте ли, че скоростта на походката на човек е прецизен предиктор за продължителността на живота? Чудите се точно как е възможно това? В началото и аз имах големи съмнения относно това. Просто не можах да свържа скоростта на скоростта на ходене на никого с броя на годините, в които хората могат да живеят. Въпреки това, когато започнах да изследвам темата, всичко стана кристално ясно.

В списанието на Американската медицинска асоциация има изследователско проучване, в изданието си през януари 2011 г., което хвърля светлина в изследователско проучване, което завършва горното писмено изявление. Когато вярвате в това, това има идеален смисъл. Обикновено хората, които имат по -бързи походки, са склонни да бъдат в много по -добро физическо състояние от тези, които вървят с по -бавни темпове. Така че, ако вървите бързо, това означава, че сте в страхотна форма, както и поради тази причина са в състояние да постигнат много повече (упражнения мъдри), отколкото тези, които са извън форма, както и следователно се нуждаят от много повече време, за да постигнат точното Същите цели.

Ако ходите редовно, ще се наслаждавате на предимствата на ходенето. Не само ще изглеждате толкова добре, както и се чувствате много по -добре, но и вие ще държите под управление на сигналите на нездравословно тяло; Например, високо кръвно налягане, високи нива на холестерол, както и кръвна захар. Когато намалите тези рискове, ще бъде справедливо да заявите, че засилвате възможностите си да живеете по -дълъг живот, има смисъл?

Сега, за тези, които не могат или не искат да излязат, както и да се радват на предимствата на ходещата рутина, винаги има вариант. Аз лично вярвам, че една от най -добрите машини за фитнес център на къщи, налични на пазара, е елиптичен треньор. Защо? Тъй като те са прости на ставите, те не са толкова скъпи, както и могат да се оформят почти навсякъде при комфорта на вашия дом. Опитайте един, както и публикувайте вашите коментари тук!

За автора

Джоел е фен на спорта, който наскоро намери предимствата на ходещата рутина. Когато не може да излезе на разходка, той обича да използва кръстосан треньор. Той вярва, че ако успеете да установите елиптична тренировка, също ще се насладите на предимствата на по -дългия живот. Той ви насърчава да видите сайта за оценка на елиптичния фитнес инструктор, който той произвежда, където можете да проверите много повече за това какъв тип инструктор по кръстосана фитнес е много практичен за вас, както и за вашата ситуация. Моля, вижте www.topfitreviews.com

Връзка към тази публикация: Искате по -дълъг живот? ускорете походката си!
Свързано отслабване по -бързо, като откриете време за упражнения от Kathryn Martyn Smith M.NLP

0/5

(0 отзиви)

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Дял

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *