Утвържденията могат да променят вашите перспективи за живота, както и за себе си. Разбирам, тъй като те промениха моите, както и ги използвам за промяна на други хора. Да, аз вярвам в утвържденията толкова много, че разработих услугата си около тях, както и затова вече представям едногодишната си, както и на тригодишна възраст. По някакъв начин в живота ние се програмираме да вярваме, че не сме достатъчни, сравняваме се с другите през цялото време, както и поставяме под въпрос способностите си, както и мечтите. Не искам това за моите младежи, както съм сигурен, че и вие не. По този начин, тук има няколко фантастични идеи, за да започнете да използвате утвърждения за децата.

Утвърждения за младежи-Основни идеи за развитие на самочувствието на вашето дете!

Какво е потвърждение?

Обикновено това е мощно изявление за телефонно обаждане в това, което искате да видите в себе си. Обикновено започва с думите „Аз съм“, че да усилва всичко, което следва.

Речникът казва:

afâ · фирма · aâ щата

действието или процеса на утвърждаване на нещо или потвърдено.

емоционална подкрепа или насърчение.

Ако ден след ден ги повтаряте, тогава започнете да вярвате наистина на това, което казвате! Те могат да започнат като о, това е страхотно изречение, както и след това да се превърне в Yeeeess! Аз съм този! Използването им може да развие увереност, внимателност, както и толкова много повече при възрастни, както и деца! Започнете ги млади! Без значение колко точно са млади. (Но наистина ги започнете на всякакъв вид възраст, дори на 43 години млад можете да промените перспективите си за живота си).

Използвам утвърждения от повече от десетилетие, както и те имаха толкова голям ефект върху мен, че в крайна сметка създадох собствена тесте за утвърждаване на карти, продуктова линия, базирана на утвърждаване, както и мобилно приложение за потвърждение на вашия телефон! И така, наистина харесвам утвърждения, проповядвам техните правомощия, както и наскоро започнах метод за утвърждаване с моето малко дете, както и това е най -специално нещо някога!

Как да използваме утвърждения за децата.

Моят личен предпочитан метод за метод на утвърждавания е също така вярвам, че най -забавният метод да ги методира с децата си. Заявявайки ги на глас, докато гледат в огледалото! Като възрастни, този метод може да се почувства неспокоен (обаче го направи, дискомфортът ще се изплъзне, както и наистина ще започнете да вярвате на това, което казвате) Въпреки това за децата, това е невероятно забавно! Те не изглеждат в огледалото толкова, както и когато го правят, всичко е забавно, както и игри. Така че досега да ги накарате да повтарят мощни фрази за себе си, вие им казвате, че да обичате себе си, както и да вярвате в себе си, е забавно! Което е!

Огледалната игра е фантастична за всички възрасти на децата! Онези, които все още не могат да съставят, като моето малко дете, на младежи с високи институции, както и отвъд. Както казах, че това е моята предпочитана техника, тъй като тя е наистина най -мощната, както и защо го предлагам на всички мои клиенти.

Другият много мощен метод за използване на утвърждения е чрез съставянето им!

Ако имате младежи, които тепърва започват да откриват, за да съставят, може да създадете някои проследими утвърждения за тях! Знаете, вземете хартия, както и молив (или химикалка), както и съставете някои основни утвърждения с тях, използвайки само пунктирани линии за буквите. Този метод те работят върху съставянето на писмата си, като същевременно повтарят утвърждения към себе си! Дори и да не могат да проверят какво те съставят, като им казвате какво гласи, както и да ги накарате да бъдат в екстаз, за ​​да направят думите, които ще използват утвържденията! Можете дори да залепите завършените на стената или хладилника като събитие на тяхното проследяване, както и съвет, че са умни, мили, силни, смели и т.н.!

За младежите, които вече разбират как точно да съставят това, е толкова страхотно упражнение за тях да започнат млади, както и да поддържат живота, докато остареят. Накарайте ги да съставят няколко утвърждения всяка вечер или да изберете такова, че те наистина са в екстаз по отношение на него, които го съставят няколко пъти. Повтарящият се композит наистина подпомага думите, които да потънат, за да гарантираме, че ние ще започнем наистина да им вярваме, както и да бъдем в екстаз към тях.

Други забавни методи за използване на утвърждения за децата.

Освен че имате утвърждения на метода на младите си, можете да ги оставите малко бележки на утвърждения наоколо като изненади! Ръчно съставете или ги отпечатайте, както и ги поставете в чантите си за обяд, както и раници. както и много значително имайте предвид, за да ги потвърдите! Напомнете им за всичко, на което са способни, като им казвате често.

Вие сте умни.

Ти си смел.

Ти си силен.

Вие сте обичани.

Каквото и да искате да видят в себе си, потвърдете това в тях!

И не забравяйте да ги хванете, когато се свалят (същото за себе си). Когато ги чуете да посочват „не мога“ по какъвто и да е вид метод или да се ядосате или да се разочароватесебе си, потвърдете ги! Вие сте умни! Ти си силен! Любопитен си! както и да желаят да се присъединят към вас, за да вярват на великото вместо лошото.

Нека започнем себе си като Journey Young!

Ето няколко забавни утвърждения за младежите, които да използват с вашите битови!

И имайте предвид, за да поддържате и самолюбивата работа сами! За да го направя невероятно просто за вас, аз създадох приложение за ежедневна мотивация с многобройни мощни мисли, както и утвърждения, за да ви напомня за невероятния човек, който истински сте, както и всичко, на което сте способни!

Изтеглете приложението за iPhone или Android.

Може да се насладите и на вас:

8 забавни гъделички игри, които вашето малко дете, както и предучилищна възраст, ще харесат!

11 Удивителни самостоятелни книги, които да ви влияят, за да бъдете много по -добра мама!

8 неща, които изисквате да разберете за детето с волята

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *