Добре, осъзнавам, че този пост не отговаря на никакви видове майки за новобранец. Не е евтино, безплатно или хитър. Това не ви извежда от къщата или не ви помага да общувате с приятели. Това не освобождава тялото ви от държане на бебе за част от времето, за да можете да правите това, което искате да направите. Това не ви помага да получите вечеря заедно с по -малко стрес. Както и определено не ви помага да разпалите живота си. Но, както ми харесва, както искам да споделя.

CustomGlamgirl.com (класен URL, не?) Продава персонализирани тениски, отпечатани от екрана, към които съм пристрастен. Закупих тениските, изобразени по-долу за Хедър, както и съпругът й, който да носи по време на техните ергенски/ергенски уикенди. Те четат „моето (сърце) принадлежи на Хедър“/”Моето (сърцето) принадлежи на Алек”.

Те също имат бебета, както и детски размери. Моят любим бебешки подарък за хора, които имат второ дете, е да поставят имената на двамата братя и сестри като името на камионния бизнес на тениската по-долу. Както в „Company Company на Ashley & Griffin“.

Казвам ви това, тъй като току-що получих имейл за промоция от тези хора, както и те имат някаква стока с тематика за Свети Валентин. (Ще призная, че си купих някои бойкони връзки с съобщение на гърба, както и ги носех преди няколко дни на Свети Валентин.) Купете големи, приятели. Дрехите са нарязани за тийнейджърски тела.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *