, аз се кърмя, както и изпомпвам от 13,5 месеца, така че мисля за себе си професионалист по сутиени за медицински сестри, както и докато съм опитвал редица от тях по цялата програма От връзката ми за кърмене, сутиенът на Nourish by Belibea е най -любимата ми.

След месеци на кърмене, както и изпомпване, моите, когато Perky, пълни цици бяха започнали да се изпускат малко, както и провиснали. Въпреки че все още се кърмях, щях да изляза в Nordys, както и да се хвърля на милостта на Gal Sales там, както и да ги моля да ми помогнат да открият нещо, за да накарат жените да изглеждат страхотно отново.

Но след това дойде подхранването от сутиен на Белибеа. Бях в чата с бизнеса за малко, така че бях добре запознат с историята зад него: „Нова майка беше недоволна от предлаганите сутиени, така че тя създаде своя собствена, сутиен, който може да изпомпва, както и да се кърмя в . В началото бях малко скептичен. Опитах други комбинации от сутиен за изпомпване/кърмене, както и сутиените никога не изглеждаха достатъчно стегнати, за да държа щитовете си за гърди на място. Често пъти помпа по метода да работя сутрин, така че наистина изисквам сутиен, който се нуждае от толкова ръце или суетене.

Въпреки че дните ми за кърмене се отвиваха, скочих при възможността да го тествам.

Логистиката:

Сутиенът има два слоя: Вътрешният слой е много тънък, както и мек с дупка, нарязана в средата, за да се изскочи на гърдите ви. Този слой се закачи на долната кука на каишката. Вторият слой е външната обвивка на сутиена, както и се закача на горната кука. Трябва да откачите и двата слоя, за да подложите цика си за бебето. Използвах сутиена за изпомпване или кърмене, но другото предимство на този сутиен е, че може да закачите една цици към помпата, както и медицинска сестра от другата.

Плюсовете:

Моите цици изглеждат горещи. Вярвам, че това е от лекия слой на подплънките. Той не е пълнен в сутиена, но по -скоро сменяема черупка. Определя ги, без да ми предоставя уни. както и добавя малко добро разцепване.

Страхотно под тениски. Аз съм огромен фен на Tee с V-образно деколте, както и няколко от другите ми сутиени бяха също директно, така че те изскочиха от ризата ми. Това не показва. По същия начин леките подплънки предполагат, че зърната ми не показват, така че мога да нося това дори под чисти ризи

Супер удобно. Материалът е толкова мек, както и каквото и да е универсално, но плътно. Също така използвам този сутиен нон стоп на практика два месеца, както и каишките не се простират като няколко от другите ми сутиени.

Работи! Успях да нося точно този сутиен през целия ден, променяйки се между изпомпване, както и кърмене. Дори успях да нося този сутиен, докато сутринта изпомпвах в превозното средство. Въпреки че беше много мек, той все още беше достатъчен, за да държи щитовете на място.

Минусите:

Има само едно нещо, което ме бъбри. Двойните куки в някои случаи го правят дразнещ за кърмене. Когато детето ми иска млякото си, тя го иска сега, както и в някои случаи двойните куки ме карат да се разпадам, както и да отнеме повече време, за да вкарам наистина зърното в устата си. Това също може да бъде дразнещо, когато се закачам обратно. В някои случаи съм закачил грешния слой към грешната кука.

Като цяло аз съм голям фен на The Nourish от Belibea. Вероятно ще нося това единствено, докато не свърша напълно кърмене, както и със сигурност бих предложил това на всякакъв вид кърмене или помпена мама.

Можете да закупите Belibea Nourish на Amazon.

Свързани:

Изключително силните мнения на Хедър относно сутиените за кърмене

Помпеният проект, нашето местоположение за споделяне на помпени истории

Защо миризмата ми за изпомпвана кърма, както и вкус е смешна? Може би липазата.

Разкриване: Предлага ми се напълно безплатна извадка от сутиена, но всички мнения са мои собствени.

[Всички снимки от Уитни Матокс, всички права запазени]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *