Това е кибер понеделник, както и вярвахме, че ще се включим в действието. Съставихме тази книга, както и предлагаме да я получите.

Книжарниците са пълни с книги за дейности както за бебета, така и за малки деца, но наръчникът на новобранецът е първият с дейности за майките. Точно тук са 250 удовлетворяващи дейности, за да помогнат на майките за първи път да запазят своята уникалност, както и да подобрят доверието им да напуснат къщата, да се социализират, както и да правят неща, които винаги са обичали да правят ”или със или без бебе.

Вдъхновена от този уебсайт, книгата използва дейности с размер на хапки, създадени според възрастта на бебето. (Това, което е възможно да се направи с едномесечен привързан към гърдите ви, може да не е възможно с мъгляво деветмесечно.) Някои са хитри, други са приключенски, както и някои просто помагат да се хранят на масата.

Написано с оживен, подкрепящ тон, както и украсен с очарователни илюстрации, наръчникът на новобранецът е най -добрият подарък или ресурс, който да напомня на нови мами, че има много повече от живота от мръсните памперси, както и 3 ч. Хранене.

Купете наръчника на новобранецът на мама за очакващия ви най-добър добър приятел или колега. Вземете такава за себе си, за да държите в чантата си за памперси (тя е малка!). Добавете го в списъка си с Amazon Desire.

Съставихме го за вас, нови майки, както и се надяваме да ви хареса.

Щастлив празничен пазаруване!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *