Позволете ми просто да избягвам към удара: Харесвам помощника на майка ми, както и желанието, което бях открил за този хибриден човек на страховито по-рано. Не искам да се шума като звезда с флот от бавачки, но добре поставен асистент напълно рита задника. Добре, сега, когато виждам в писмена форма, сигурен съм, че не съм опитвал това по -рано, откакто се плаших от това изключително възприятие. За да създам впечатлението, въпреки това точно, че не мога да го направя сам, се чувствах като провал. Въздишайте.

Неохотно признах, че наех помощник на майката и ми хареса!

Процесът, който ме доведе до помощник на майката:

След като Алек се върна на работа, както и с мен се занимавах с часа на вещиците, както и с три малки деца, имах нужда от помощ. Вие, скъпи читатели, ми предоставихте куп страхотни концепции за подготовка за хранене. Но може да стигна само дотук с намаляването на стандартите си. Истински, имах нужда от поне три ръце. Или може би четири: по едно за всяко дете, както и още едно приготвяне на храна.

Избрах, че моят подходящ помощник ще бъде висока институция или стажант в колежа в късните следобеди за около два часа, когато бях вкъщи. След като никога не съм наел някой подобен, не бях изключително премахнат от останалите си изисквания, тъй като започнах търсенето си. Вероятно тя ще държи бебето, докато аз готвях или може би може да извърши институцията (едночасов цикъл, който доведе до това, че половината от нас плачеха). Не, не можех да разчитам на нов шофьор в моя мега микробус с децата си. Както казах, подробностите бяха размити, както и хормоните бяха високи.

Как открих идеалния мач

Тогава имах късмет. Защо винаги откриваме нещо последното място, което гледаме? Тъй като спираме да търсим! В ситуацията на моя феноменално изключителен помощник на майката, погледнах към нея. Опитах приятели, моята предучилищна мрежа, Бъркли родители мрежа, Facebook, Bananas, Care.com, както и Metropolitan Sitter. Наистина бях предоставил надежда, когато профилът на Лорна попадна на екрана ми (Urban Sitter, ако се чудите).

Обадих се на всички нейни препратки – която я харесваше – но все пак се чудех дали наистина може да разчитам на напълно непознат с моето бебе. Избрах, че най -вероятно ще направя всички неща за бебета, както и да делегирам помощните задачи, които ще поддържат къщата ми да работи: вечеря, обеди, пране. Наистина се надявах като по дяволите, тя може да се съобрази с рецепта.

Предишният ми помощник беше отличен с огромните деца, но тя беше склонна да играе игри само за да остави парчетата, разпръснати около пода. Разбрах, че трябва да бъда конкретен с моите нужди, както и желания, ако това щеше да работи. Трябваше да открия метод, за да получа пълен непознат да направя това, което бих направил сам, ако имах много повече от мен да обикалям.

Поуки:

Отидете на всякакъв вид драма. Определете проблеми с горещите бутони, преди да се появят. Оставих я да разбере отпред, че съм орех за промиването на ръцете, както и ако тя иска да ме доволни, че ще изисква да го направи като изключително първото нещо всеки път. Дилема се отклонява.

Запишете всичко. Всеки ден описах приоритетите: вечеря, кутии за обяд, пране. Ако имаше някакъв вид специални проекти, аз ги добавих към списъка, както и го забих в поставена покупка, за да може тя да остави в 18:00, като разбере, че основните неща са покрити.

Вземете го бавен, както и тренирайте работа. Отначало я оставих да се запознае с моята кухненска зона, както и с приготвяне на храна. След като тя спаси здравия ми разум в тази стая, тя разработи връзки с огромните ми млади момчета, както и последно откри подробностите за грижите на Сойер. През първите седмици имах всички грижи за бебето, но с течение на времето й се доверих много повече да поеме.

Резултатите:

След четири седмици ми асистира вкъщи, оставих Лорна сама и с трите деца. За 10 минути. Тя предложи грижа за мост, докато автобусът на Алек се появи, за да отида на празничното парти на Blogher.

С течение на времето тя премина от помощта на майката до нашата детегледачка. Кредитен рейтинг на комфорта си с нейните възможности да се хранят, както и да си легна, три битови мъже до времето, което прекарахме заедно с тези луди следобеди, когато бях толкова суров, както и просто се нуждаех от много повече ръце.

Използвали ли сте помощник на майката? Имате ли някакъв вид предложения за някой друг, който мисли за тази връзка?

Може да се насладите и на вас:

Най -добрите детски колички за 2018 г.! Поглед към най -сладките, както и най -безопасните детски колички

Умора на бременността – Ръководство за мърморещо момиче за изчерпване на първия триместър

Най -добри бутилки за газ, точно как да опростяваме корема на бебето си!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *