удвояване на проблемите предполага двойно продуктите. Независимо дали очаквате множество или просто добавяте към вашия малък екипаж, вероятно ще се окажете, че търсите най -добрата двойна количка, която да отговаря на нуждите на вашето семейство. Добрата новина е, че има тонове фантастични опции там с всякакви различни конфигурации, сладки аксесоари и стилове, които да съответстват на живота ви. Разбихме колички на три категории; Ден на ден двойни колички, двойни чадърни колички и двойни джоги. Доста сме уверени, че някъде в този списък ще намерите идеалното си съвпадение. Не забравяйте да имате предвид, че по -лека количка ще бъде най -лесна, за да натиснете и обърнете голямо внимание на това как количките се сгъват, ако имате компактен автомобил или ще трябва да съхранявате количката на малко място. Освен това казваме просто следвайте сърцето си!

21 най -добри двойни колички

Ден на ден двойни колички

Количка за uppababy vista v2

Сериозно получавате най -доброто от двата свята с тази количка; Той е лек, разполага с всички аксесоари, които някога бихте могли да искате и е толкова лесен за преобразуване във каквото ви трябва. Количката се предлага с басинетска седалка, която дори е оборудвана с подходяща вентилация и дълбочина за сън за една нощ, което прави тази количка идеална за пътуване.

Ако имате множество, ще можете да прикачите 2 басинетни седалки или 2 детски столчета за кола. Ако обаче имате малко дете и новородено, количката може да бъде адаптирана и към това.

Просто чакате, има още повече. Vista може дори да държи 3-то дете с привързаността на борда на Piggyback Ride-Along, което позволява на проходилката да скочи на разходка. Тази количка има отговор за всеки сценарий, на който е гладък и модерен по външен вид.

Тегло на количката: 28 паунда като единична количка, но варира в зависимост от прикачените файлове

Възрастов диапазон: Новородено до 50 фунта, в зависимост от прикачените файлове

Проверете текущите цени тук!

Бебе Jogger 2014 City Small GT Double Croller

Ако търсите двойна количка за джогинг, която отговаря на всички ваши нужди, от пазаруване на хранителни стоки до разселените походи, това е това за вас. Колелата са изградени да продължат и ръчната спирачка е много удобна за потребителя. Огромен бонус е, че гърбовете на седалките по -дълго предполагат, че могат да настанят по -високи деца, така че тази количка ще ви издържи, стига децата ви дори да искат да седят в него. Споменахме ли, че е специално изграден за увеличаване на въздушния поток? Ако сте в по -горещо време, това със сигурност е нещо, което трябва да вземете предвид.

Тегло на количката: 46 фунта

Възрастов диапазон: Максимален капацитет 100 фунта общо

Проверете текущите цени тук!

Joovy Caboose Султрално

Джови взе оригиналната си количка, запази цялата издръжливост и гъвкавост, но загуби 4 паунда, за да създаде ултралеката на Joovy Caboose. Можете да имате две места или да ги преобразувате обратно в пейка или изправена платформа. Всъщност това е най -леката количка за седене и стойка на пазара според техния уебсайт. На всичкото отгоре тя се сгъва лесно и достатъчно малко, за да се побере в много автомобилни стволове. Тази количка се отказва чак обратно за време за дрямка, защото Джови разбира, че липсването на дрямка може да се превърне в неестено истински бързо.

Тегло на количката: 23,5 паунда (уау!)

Възрастов диапазон: 90 фунта

Проверете текущите цени тук!

Chicco cortina заедно двойно

Chicco Cortina заедно е идеалният вариант за всеки, който се нуждае от двойна количка с бюджет. Той е на разумни цени и расте със семейството ви, от детски столчета до някои от най -високите седалки, които съществуват в двойна количка, което го прави удобно за по -големи деца. Обичаме, че чантата за съхранение е много голяма и може да бъде затворена с цип. Сгъва се доста добре, но не е най -добрият в играта. Сенките също са малко разочароващи, но това са малки жертви, които трябва да направите, когато вземете предвид по -ниската цена. Количката все още е изработена от висококачествени материали и със сигурност ще свърши работата.

Тегло на количката: 34 фунта

Възрастов диапазон: до 40 паунда на всяко място

Проверете текущите цени тук!

Бебешка тенденция сед

Baby Trend имайте предвид мама, когато най -накрая направиха двойна количка с табла за закуска и държач за чаша не само за всяко дете, но и за вас! Огромната кошница е идеална за съхранение на почти всичко друго. Тази количка може да има две седалки или гърбът може да бъде превключен на изправена платформа. Това е чудесен вариант за родителите, които смятат, че детето им скоро ще израства от място, но може да искат да го добавят отново за особено дълги пътувания. Можете лесно да сгънете тази количка с една ръка, защото с две деца ви трябват всички напълно безплатни ръце, които можете да получите.

Тегло на количката: 32,5 паунда

Възрастов диапазон: новородено (с приставката за столче за кола) до 2,5 години или 40 фунта

Проверете текущите цени тук!

Bugaboo магаре

Знаем, че името на тази количка вероятно вече е привлечело вниманието ви и ние сме тук, за да ви уверим, че всъщност ще бъде много по -плавно каране от едно от магаре. Това е идеалният ден на ден двойна количка, ако имате нужда от нещо тесно, но durabLE и способен да преобразува в различни конфигурации. Това е една от малкото двойни колички, които няма да ви оставят да се притеснявате да се приспособите през врати или пътеки. Поздравете всички онези поръчки, които сте липсвали! Можете да прикрепите две басейни, две седалки или по една от всяка. Седалките също могат да се сблъскат напред или назад, само в случай, че някой се нуждае от малко допълнително внимание. Не е най -лесната количка да се сгъва, но ако това е нещо, което използвате всеки ден, може дори да не се налага да влизате в това.

Тегло на количката: 33 фунта

Възрастов диапазон: новородено до 37 паунда във всеки стол

Проверете текущите цени тук!

Най -добрите колички с двойни чадъри

Chicco Echo Twin

Това вероятно е любимото ми от двойните чадърни колички. Това е доста трайно, което означава, че ще ви издържи през страхотни приключения и/или поръчки, но все пак има компактното усещане, което искате. Тази количка е малко по -тежка, но ергономично лесна за омагьосване наоколо с дръжка и поне можете да разчитате, че я носите като своята тренировка. Той е направен да се вписва почти перфектно през всяка рамка на вратата. Той има буквално всичко в контролния списък от маневреност до 5 -точковата сбруя и затова го препоръчвам толкова високо.

Проверете текущите цени тук!

Zoe xl2 най -добър v2

За цената тази количка е наистина високо качество и ще ви издържи известно време. Zoe е една от най -леките тежести и най -малките сгънати двойни чадърни колички. Въпреки много лекия си, той все още може удобно да държи дори вашите 4-годишни. На балдахините са страхотни и ще предложат върховен нюанс за вашите мадами и отстъпването наистина добре за време за дрямка. Що се отнася до аксесоарите, табла за закуска, държач за напитки и страхотно съхранение, всички се предлагат заедно с тази количка за чадър.

Проверете текущите цени тук!

Joovy Twin Groove Султрал

Въпреки че не са многобройни двойни колички за чадър са чудесен вариант за новородени, Joovy го направи правилно. Те се отказват поотделно и се превръщат в практически басинет като седалка. Той расте много добре заедно с вашето хлапе и може да се задържи до 50 паунда на всяко място. Тази количка има почти всичко в контролния списък, включително страхотен балдахин и забележителен под съхранение. Той има отражатели за безопасност, така че можете да се почувствате много по -удобно да се наслаждавате на късни нощни разходки с малките си!

Проверете текущите цени тук!

Uppababy G-Link

Сега има и модел за 2016 г., и модел за 2018 г., в зависимост от вашия бюджет и двете правят чудесен избор. Най -значим Perk, той е само 24 паунда, така че трябва да можете да го носите навсякъде. На балдахините са на първо място и количката може да стои самостоятелно, когато го сгънете. Тази количка е чудесен вариант, ако децата си са малко по -възрастни, тъй като може да побере до 50 паунда на всяко място!

Проверете текущите цени тук!

Delta Children LX Double Umbrella

Bang for Your Buck е това, което ще ви донесе тази двойна количка за чадър. Само с около 55 долара тази много лека количка е любима на многобройни родители. Седалките се отбиват достатъчно, за да се удовлетворят и има малко балдахин, който да засенчи детето си от слънцето. Това е доста лесно да се маневрира и компактен. Здравейте, пътека за хранителни стоки! Здравейте, тематични паркове!

Проверете текущите цени тук!

Kinderwagon Hop

Някои от вас вероятно са големи фенове на тандемната количка. Е, тази двойна чадърна количка всъщност е тандем, който е доста рядък. Той има много елементи от контролния списък като легнали седалки, много компактен и лесен механизъм за сгъване и 5 -точков сноп. Въпреки че седалките са малко малки и стаята за крака, така че е най -добре за по -малки или по -млади деца. Бонус, можете да поставите една столче за кола в него, ако е необходимо!

Проверете текущите цени тук!

Kolcraft Cloud Double

Това е още една наистина цената количка, която си струва да се провери. Особено е страхотно, ако правите тази покупка в допълнение към другата си количка. Тук има две големи минуси; Няма 5 -точков влес само 3 и няма кош за съхранение. Освен тези неща, това има почти всичко останало за това. Седалките се отказват малко, лесно е да се маневрира и транспортира, а балдахините са доста големи.

Проверете текущите цени тук!

Макси Кози Дана за 2

Обичам елегантния изцяло черен вид на Maxi Cosi, но много повече от просто изглежда, че е наистина лесно да се натискате със средна сделка за допълнителен контрол и има много просторни седалки за вашите бебета. Той може да побере две седалки за новородени, което е доста отчетлива и полезна функция. Основният му спад е, че той не е най -лекият чадър колички.

Проверете текущите цени тук!

Най -добрата количка за двойно джогинг

Bob 2016 Revolution Flex Duallie

Това е скъпо, но с тази цена идва лекотата на джогинг и маневриране на доста страхотна количка. Той има много място за съхранение, очаква се да ви е удобно да натискате и децата ви да се возят и преминали всички тестове за безопасност с летящи цветове. добавен малък бонус; Това се подразбира и за всички терени, което прави това страхотна двойна джогинг количка за майките, които се радват на това, че са навън.

Тегло на количката: 33 фунта

Възрастов диапазон: 8 НиеEKS до 50 lbs на място

Проверете текущите цени тук!

Joovy Scooterx2 Двойна количка

Тази двойна количка за джогинг е почти на върха на линията и модерната, която е огромен плюс. Той има много място за съхранение и цип в джобове, така че няма да загубите нищо. Освен това трябва да се свържат притежателите на джобни чаши вътре за вашите малки, което е рядкост за джогинг (това е малките неща?). Този само двоен джоги е, че той не е чудесен за офроуд, така че може би не е изборът за туристите.

Тегло на количката: 32 фунта

Възрастов диапазон: 3 месеца до 45 фунта на място

Проверете текущите цени тук!

Baby Jogger Summit X3 Двойна количка

Тази количка наистина прави всичко добре. Докато много опции за кросоувър ви карат да се жертвате по някакъв начин, тази двойна количка за джогинг прави джогинг, терен или мол, който се разхожда без проблем. Седалките имат бар по средата, като дават на децата си много подкрепа. Те също така се отказват чак до плоски с лесен механизъм за големи пелени.

Тегло на количката: 35 фунта

Възрастов диапазон: Максимален капацитет от 100 фунта общо

Проверете текущите цени тук!

Thule Urban Glide Double

Тази количка може да побере една детска столче за кола, така че е чудесен вариант за Mamas от 2, които просто искат да закупят една количка. Със сигурност не се подразбира за вас да бягате със столчето за бебета, но след като бебето ви е достатъчно старо за обикновената седалка, това е идеално за джогинг или просто изпълнение на поръчки. Майките също обичат, че кормилото включва барабанна спирачка.

Тегло на количката: 31 фунта

Възрастов диапазон: Максимален капацитет от 100 фунта общо

Проверете текущите цени тук!

Bumble Indie Twin Jogging количка

Тази двойна количка за джогинг си струва цената. Той е компактен, когато е сгънат, така че можете да го поставите навсякъде, където трябва да отиде, включително малки пространства на багажника. Освен това е много удобен за вашите деца и осигурява тонове място за съхранение. Що се отнася до безопасността, сбруята с пет точки ще ви накара да се почувствате комфортно, че бебетата ви не отиват никъде. Уверете се, че гумите са пълни и това лошо младо момче е парче торта, което да се натиска.

Тегло на количката: 36 фунта

Възрастов диапазон: Няма минимум за възрастта/теглото при най -ниската настройка на отстъпването до общо 90 фунта

Проверете текущите цени тук!

Бебешка тенденция експедиция двойна джогинг количка

Тази двойна количка за джогинг е много икономична опция, която идва най -добре около 200 долара. Докато материалите са малко по -ниско качество и има отзиви за малко размахване на колелата, той е много лек и лесен за маневриране. Плюс това, винаги можете да имате някой полезен да разгледа колелото на колелото, за да го затегне или да поставите много повече въздух.

Тегло на количката: 25 фунта

Възрастов диапазон: Максимум 90 фунта общо

Проверете текущите цени тук!

Планински бъги +една количка

Тази количка всъщност е една от редките тандеми с двойни джогинг колички, което го прави идеален за тесни пространства. Той преминава от сингъл до двойно доста лесно, така че е чудесно за семействата, които планират да растат. Гърбът може да лежи като матрак, докато все още имате новородено и след това да бъдете превърнати във второто място.

Детайли като тегло и възраст в зависимост от това как конфигурирате количката

Проверете текущите цени тук!

Ако все още търсите количка или столче за кола, може също да искате да проверите:

Най-добър кабриолет седалка за кола- Топ 10

Най -добрата количка за джогинг на пазара най -добре сега!

Най-добрата количка с двоен чадър- поглед към топ 8

често задавани въпроси

Колко струва двойна количка за чадър?
Количките за чадъри варират значително по цената, но има страхотни варианти на всяка ценова точка. Много от любимите ни са средно около 70 долара.

Кога можете да започнете да използвате двойна чадърна количка?
Трябва да изчакате да използвате чадър количка, докато бебето ви е на 4-6 месеца и може да задържи главата си нагоре. Ако обаче количката за чадър се привърже докрай назад, може да успеете да я използвате по -рано.

Коя е най -леката количка за чадър?
MacLaren Mark II е най -леката количка на пазара. Облакът на Kolcraft и най -добрата количка Zoe XL2 също са страхотни опции за светлина.

Коя е най -добрата двойна количка за пътуване?
Ето някои от най -добрите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *