Тази публикация щеше да бъде бърза – само за да ви разбере, че има ново видео на Ragu, където говоря с Ким Трейси Принс (от славата за шофиране на памперс) Като Рене Рос за точно как вечерята е различна „когато татко е в кухнята“. Но сега имам чувството, че трябва да се справя с по -голям проблем, който е дали таткото, който е в кухненската зона, е огромна сделка или специално събитие, което си струва да коментирате.

Кой готви в това домакинство?

Тъй като видеото беше публикувано, някои татковци изразиха раздразнението си в интернет, като бяха изобразени като по -малко от практични около къщата, малко вероятно готвене или неравномерни родители. Сигурен съм, че ако моят пол някога се предполагаше, че е по -малко способен във всякакъв вид поле, ще се разсърдя и аз.

(Това е шега, хора.)

Разбрах защо те са чувствителни към концепцията, че човек не е част от разговора за домакински вечери, но на камера, аз говорех само за моя собствен опит. В моята къща функциите на половете са малко типични, тъй като избрах по-универсална, както и по-малко бърза кариера, за да бъда около младежите колкото е възможно повече, докато те са малки. Другата ми половина работи в традиционна офис атмосфера, както и получава къща точно навреме за вечеря. Следователно обикновено планирам вечеря. освен когато го помоля да предложи с него.

Другите ми половин ман на някои традиционни домейни като поемане на задължения за деня на боклука, поддържане на всички аудио/видео устройства в дома, колкото дата, както и да поправя повредени неща. Той също така изпълнява някои задачи, които карат живота ни да работи по -гладко, онази есен в стереотипната категория „мама“, като запазване Обедителен час, както и да се занимава, както и да пее повечето нощи. Когато имаме гости, той прави лазаня. Предполагам, че всеки дом разделя задълженията си малко по различен начин въз основа на силните страни, слабостите, както и интересите на възрастните партньори. както и не разбирам как точно да правя лазаня.

Не съм кооптирал лозунга, използван на стикери на броня, поддържащи гей родителите като заглавие на тази публикация без причина. Направих го, тъй като съм заобиколен в ежедневието си с различни семейства. Самотни родители, еднополови родители, както и женени хетеросексуални родители. Някои татковци правят повече готвене, други правят повече градинарство, както и някои са футболни треньори. Някои домакинства нямат татковци, докато някои имат две. В първия клас на Джулиан мъжки родител е „мама на стаята“. Шегувам се; Ние не му се обаждаме на телефон. На лицето му.

Единственият метод, който всички можем да го направим, е чрез споделяне на дела, разделяне, както и завладяващи, аутсорсинг, както и използване на екипна работа. Правим го, тъй като се харесваме. като прави семейство, който и да готви. Не вярвам, че да бъдеш „в кухнята“ или извън кухнята е знак за това колко точно е посветен на родител. (Дръжте се, поръчвам пица.)

Така че ето видеото, което не е предназначено да обижда татковци, но само да попитам как точно работи във вашето семейство.

Видеото е част от спонсорирана поредица за разговори, наречена Mom’s The Word on Dinner. Осъществявам се за участието си с него, с което от време на време ще се кача по телефона с други писатели на блогове, за да подпомогна създаването на тези видеоклипове.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *