Marvel World Live! е пътуващо онлайн екшън арена, разработено за супергерои за феновете от всички възрасти. Благодарение на Marvel за подаръка на билетите, смятам да ударя Matinee с моето домакинство през март.

Най -младият ми е три, както и половина, така че се надявам да сме подготвени за всички страхотни. Реалността да се каже, по-притеснен съм от костюма на Spider-Man + едва обучено от гърне уравнение на деца, отколкото на пиротехниката и интензивността “на сцената. Да, ще го мотивираме да носи костюма си в шоуто. Обичам да изкарвам парите си от инвестициите в Хелоуин.

Моето домакинство ще види Marvel World Live! Â в Сан Хосе, но това е обикалящо из цялата страна през цялата година, както и в следващата. Виждам дати в Оклахома, Аризона, Масачузетс, Илинойс, Мичиган, Пенсилвания, Кънектикът, Ню Хемпшир, Ню Йорк, Охайо, както и още. Разберете дали ще бъде във вашия град, както и да закупите билети тук. Спестете 25% от вашия TIX с Code Mom2.â (спестяванията не се прилагат за VIP или златни кръгови седалки. Няма двойни отстъпки.)

Какво да очаквате: Â Marvel World Live! Включва оригинална история, така че не се притеснявайте, ако вие, както и вашите младежи, не сте хванати във филмите, комиксите, предаванията и т.н. Тъй като OMG, който може никога да не се случи. Продукцията обединява много повече от 25 героя на Marvel заедно в едно легендарно търсене. (Обобщение: За да победи Локи, най-значимите герои на Marvel трябва да се обединят, включително „Отмъстителите“ „Железният човек, Капитан Америка, Хълк, както и Тор заедно с Спайдърмен, както и с Върколака. Големите момчета ще срещнат някои много злодеи по пътя.) Очаквайте да се изпълняват бойни изкуства, въздушни каскади, както и мотокрос, експлозии, както и огромни каскади, но на „безопасно“ разстояние от много членове на публиката, като акробатично ледено шоу на суперзаряд без лед.

Ако се чудите дали действието е най-подходящо за вашите деца, можете да визуализирате това 30-секундно видео:

Marvel World Live! Работи за около 2 часа, с 15-минутен антракт. Ако моите деца станат толкова мравки или действието е толкова добре, се разбираше, че се преструвам, че шоуто е приключило в авансово време. Шх.

Това е спонсорирана публикация, написана от мен от името на Marvel World Live! Снимки, предлагани от Marvel World Live!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *