Дали кърменето боли ли за вас? Някой ви подготви ли за тази реалност?

Вчера отговорих на вратата, докато носех кукла на американско момиче в ерго превозвач с размер на дете. Бях забравил, че съм го сложил. Това е моята неорганизиран и разнообразен списък с неща, които си струва да се прочете.

Джейсън Гуд е татко/писател, който е весел. всмуквайте се в сайта му. Ако имате ситуация на пикочния мехур, може да не искате да седите на дивана си, докато го четете. Родители на предучилищна възраст, това е за вас.

Любимата ми линия от този саркастичен преглед на Grotto на Ариел в Дисниленд е „Дъщеря ми има състояние, наречено 3-годишна…“

Кърменето боли и не съм по моя вина.

Най -добрите играчки $ 5 могат да купят. (Хедър, вие се чудихте как ще играят децата ви, след като сте опаковали всичките си играчки, за да се движат? Калаево фолио!)

Сал с дупка в него за бременни кореми. Само в Австралия, но Tres готи.

Предварително писане на дейности за укрепване на малки ръце-някои добри идеи за играчки, които не са играчи.

Когато вашето малко дете мрази някой важен, като татко или баба. Амалах трябва да влезе в историята като най -добрия съвети, всъщност.

Родителство без FEGO (страх+его)

Последен съвет от мен днес. Тази кукла на американското момиче, която дъщеря ми ме накара да нося в превозвач? Това е фалшив. Баба и аз се съгласихме, че куклите са твърде скъпи за четиригодишна и тя отиде с почукване. Ако мислите да вземете голямата кукла, знайте, че можете просто да търсите 18-инчови кукли и аксесоари и да спестите големи долари. провери ги.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *