след разходи за седмица в Барселона с почти 3-годишен, с удоволствие съобщавам, че е наистина семейно градски град, който да посетите . Точно ето някои концепции за това как да прекарате точно в Барселона с деца.

Понеделник ”” Museu de la Xocolata (Шоколадов музей)
Какъв по -добър метод да започнете бягството си, отколкото с отиване в музея на шоколада? Само с 5 евро за влизане този музей е сделка. Както и мирише толкова фантастично отвътре! Младежите могат да открият за шоколад, боя с шоколад, вкус на шоколад, както и така нататък.

Ако това не е достатъчен шоколад за един ден, направете почивка в La Nena, прекрасна и удобна Cafà © в Грация, която има игри за възрастни младежи, както и за възрастни плюс малко зона за игра на малки деца с блокове, книги също като пъзели. Техният горещ шоколад е извън този свят!

Вторник ”” L’Aquarium
Аквариумът на Барселона е първокласен. Той е огромен, доста нов, както и най -добър по крайбрежната линия. Те застраховат претендират, че имат „най-големия аквариум с тематични средизерни в света“, както и предлагат един от онези невероятни прозрачни рибни тунели, през които можете да преминете.

Сряда ”” Park Guell
Trippy Gaudi-Designed Park Guell е забавен за младежите, както и за възрастни, които да проверят заедно. Определен сайт за световно наследство на ЮНЕСКО, има тонове, които да се види, пътеки, както и стълби за роумиране, както и дори страхотна сграда, която прилича на изключително много като къща на натруфен.

Забележете, вие изисквате билети за влизане в някои райони на парка; Предлагам ги да ги постигнете онлайн. Без билети няма да имате достъп до така наречената монументална зона, която е частта с всички красиви мозайки.

Четвъртък “” Дата вечер
Барселона също е много забавен град за възрастни, така че ви предлагам да се почерпите с вечер само за възрастни. Можете да наемете англоезична детегледачка с добре установената седнала служба, обичаща Canguros, която е стартирана от „2 английски дами“, както и предлага на Barcelona, ​​както и от околността. (Нашето дете толкова много харесваше неговия гледач, че я взехме два пъти за една седмица!)

Ако изберете Date Night с децата, това също не е проблем! Просто изберете площад, който има детска площадка, както и да получите външна маса наблизо. Например, можете да отпиете Mojito, както и да имате закуски в Bar Oviso в Plaã§a George Orwell на Barri GÃtertic или да опитате пица Muccis в Plaã§a del Sol. И двата ресторанта пред малки, защитени детски площадки за бит.

Петък ”” Плажният ден, както и Ла Барселонета
Това на практика няма описание: Кой не харесва ден на плажа? Не пропускайте възможността да отделите време на един от великолепните плажове на Барселона. Дори през зимата метеорологичното състояние може да бъде умерено достатъчно, за да се зарадва дълго време в пясъка, както и на слънце.

Ако огладнявате, можете да влезете в общността на Барселонета на очарователния рибар за хапка. На основния квадрат ще откриете място за наемане на велосипед, детска площадка, както и пазара на Barceloneta, който е отворен до 14:00 всеки ден, ако искате да получите плодове, както и закуски. Или можете да изберете един от редица семейни рибни ресторанти в района. Можете също така да направите своя метод на забързания пассег Дон Джоан Борба Конт за вкусен конус за сладолед от Виоко.

Събота ”” Museu Blau, както и Bosc Urba
Форумът, огромен отворен район, пред северните плажове на Барселона, е къща на две фантастични смети за домакинство: Bosc Urba, както и Museu Blau. Museu Blau е изключителен музей на природата с експонати, които цялото домакинство ще обича. Музеят се помещава в красива (макар и противоречива) космическа епоха Herzog & de Meuron сграда, както и вярвам, че на практика си струва да отидете само за да видите сградата.

BOSC Urba е опит за предизвикателство с големи оферти от дейности, предизвикващи адреналин за редица възрасти, включително цип линии, скокове на бънджи, както и въжени люлки. Между Bosc Urba има добра детска площадка, както и Museu Blau за по -малки или по -малко приключенски деца.

Ако огладнявате, наблизо има голям търговски център, който има редица бързи възможности за избор в корта за храна вътре. От задната страна на мола, зад Хилтън, ще откриете колекция от по-хубави (но все още подходящи за семейството) ресторанти около външен двор, който осигурява още една фантастична детска площадка.

Неделя ”” Тибидабо
Тибидабо е парк за наслада, кацнал на върха на най -големия връх на Барселона, което го прави фантастично място за младежи, както и родители, които да се наслаждават заедно. Родителите ще харесат огромните гледки от върха на Magic Mountain, както и историческите съкровища, открити по време на разходката на небето, докато младежите ще се развихрят за влаковите разходки, Ferris Wheel, Carousel, както и Roller Coasters. Има много екологична зона около парка.

Проверете календара на Tibidabo за време за отварянеS, както и дати. Той е отворен по-рядко, както и за по-кратки часове в извън сезона, но е отворен многоброен уикенд, както и дати за ваканция по време на тези дати.

Бонус през нощта дейност: Магика в стил шрифт
Всяка вечер през уикенда, Magica в стил шрифт („Magic Fountain“) в Montjuic Delights, както и впечатлява с продължителна вода, както и светлинни предавания, започващи на всеки половин час. Фонтанът първоначално е разработен през 1929 г. за Световния панаир, както и е модернизиран преди Олимпиадата през 1992 г., за да произведе този зашеметяващ спектакъл. Вземете местоположение на стъпките над фонтана, както и наслада в шоуто. Проверете рутината за времена на шоуто.

Свързано: Всичко, което изисквате да разберете за пътуването с бебета, както и с малки деца: къде да отидете, както и как точно да го направите правилно!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *