тази вечер изпях мелодията на капитана Кука за Сойер преди лягане. О, не го разбираш? Това е, откакто го измислих. Както и снощи това беше стилната мелодия от STOP тази топка.

Сойер, на две години, както и половина, в крайна сметка беше майстор на спирането на лягане. Използвах, за да проверя само 1-2 книги, да прегърна, да пея песен, да потупа гърба си, както и да го оставя в The Детче, докато все още е будно (направено, както и готово). Тези дни са приключили в полза на низ от свежи диверсионни тактики, както и от моите пъргави бягства. Заедно сме изтъкали възмутителна, както и все по-дълга нощна рутина.

Опит за сергия: Сойер скочи за прегръдка, след като го сложих, както и потупваше гърба си с пеене.
Моят контра-движение: Ъ-ъ, сега, сега прегръщам много, както и превръщам всякакъв вид допълнителни заявки за прегръдка в ръчно притискане.

Опит за сергия: Той се отдръпва толкова, колкото ме избутва през вратата, маневра, заимствана от нашия ритуал за сбогом на детските градини.
Моят контра-движение: Аз активирам натискане от настройката на полагането с баровете на яслите (понякога със страната, както и от надземните/горните пръти). “

Опит за сергия: Вместо да поиска приспивна песен в моя изчерпателен репертоар, той моли създадена мелодия, свързана с книгата, която току -що завършихме, или нещо друго на ума му като нинджи или юфка.
Моят контра-движение: Да, да го крия. Съставям нови мелодии почти всяка вечер. Изискване Помощ за това? Изберете мелодия, която вече разбирате, както и изберете за нея. Повтарянето на думи е добре.

Опит за сергия: Â Един много повече мелодия pleeeeeeeease.
Моят контра-движение: Сигурен, ще го изпея, докато излизам. Чао засега.

Докато се стремя да запазя ритуала си за лягане предсказуем, както и непрекъснато калцинг, всяка вечер задушавам смях, тъй като той опитва нещо ново, както и аз произвеждам нов блок. Към най-доброто сега проверихме 1-2 книги, пеейки съставена песен, прегръщайте, пеем още една измислена песен, целувка с барове, улавяне на ръце, той ме бута с баровете, както и аз пея един Повече мелодия, докато излизам през вратата с огромна усмивка на лицето си. Той е изтощителен, колкото и да е толкова забавен!

Вярвам, че тези изменения са само за мен. Ако гледате дете, можете да направите своето нещо. Обещавам. Какво се случва в къщата ви?

Свързано: лягане в дома ми с 3 младежи, както и OMG, всички те споделят стая!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *