благодарение на CVS за спонсорирането на тази публикация като част от старта на новата им линия витамин: Radiance. Превъртете надолу, за да намерите раздаването!

Когато компанията на съпруга ми раздаде CVS Extracare Cards и аз добавих малкото към моя ключодържател, бях само частично информиран за добрите неща, които се съхраняват за мен. Вече използвах CVS като аптека, но има доста неща, които да обичате в това, включително факта, че огромната верига за дрогерии наскоро се отдалечи от милиони долари приходи, когато спряха да продават цигари. Ето шест причини, поради които родителите трябва да добавят CVS към списъка си с магазини.

1. Не можем да си спомним всичко. Когато осъзнавам, че имам нужда от уникалната комбинация от кърпички, лайнери за кексчета и мляко в 21.30 ч., CVS е отворен. Проверете уебсайта, тъй като някои от магазините са отворени до полунощ, докато някои са отворени до 22:00.

2. Губим нещата. Лаура Блиел, мама на три в Шампан-Урбана, казва: „Те изпращат страхотни купони. 25% отстъпка? Нямайте нищо против, ако го направя! ” Не мога да следя купони. Когато влезете в CVS обаче, можете да прекарате пръст за членството си или ключодържател на червената машина и тя ще разпечата всички купони и точки, които сте спечелили на картата. По този начин, ако сте загубили всички тях, сега знаете какво сте спечелили, преди да започнете да пазарувате.

3. Не можем да си спомним всичко. Казах ли това вече? Не мога да си спомня. CVS има нова линия витамини, наречена Radiance Platinum, която включва всичко-от фолиева киселина до канталона на Сейнт Джон (добавка, която помага при положителни настроения) и дори смес от суперхрани с аромат на шоколад. След KIDS, приемането на витамини е още нещо, което можете да направите, за да помогнете с паметта, фокуса и концентрацията. Поддържайте мозъка си здрав, мама! Но ако сте по -загрижени за кожата и ноктите, тези неща също могат да се възползват. Yay за органични витамини без консерванти като тези!

4. Нашите неща изчезват. Трябва да си купя нова черна очна линия на всеки шест месеца. Не защото съм го използвал, а защото изведнъж няма да мога да го намеря. CVS за спасяването.

5. Дата вечер. Когато съпругът ми и аз отидем на филм – и не съм сигурен, че е добре да документираме тази практика в публичен форум – обикновено спираме в CVS, за да се скрием в чантата ми, преди да ударим театъра. За съжаление, местни театри. Обикновено съм по -добър човек от този. Или понякога съм. Блогерът на Силиконовата долина Беки Тейлър ми каза, че купува бира изключително в CVS заради страхотните цени. Кой знаеше?

6. Безплатни грипни изстрели. Децата ми отиват при педиатъра заради грипните си снимки. Но къде да отида? Не мога да се справя с назначаването на лекар за тази годишна задача. Клиниката за минута CVS ще свърже родителите, които искат грип, и те ще се справят с вашата застраховка. Отне ми десет минути да попълня кратка форма и да получа грип. Урокът? Носете резервоар и жилетка, когато получите изстрел на публично място или ще издърпате ръката си от шията на роклята на пуловер.

И можете да спечелите!
Един победител ще получи награда от CVS на стойност 100 долара:

$ 25,00 CVS карта за подарък

CVS Radiance Platinum Gift Baske (ARV $ 75,00), която включва:

Лъчева платина витамин Е масло

Рично рибено масло от платина

Сияние платинен витамин D

РАДИНЯ Платинен пробиотик

Radianceâ Platinum жени мултивитамини.

{Моля, бъдете търпеливи, докато джаджата Rafflecopter се зарежда}
Рафлекоптер раздаване

Разкриване: Горд съм, че си партнирам с CVS/Pharmacy за тази кампания „Radiance“ „Shine Inside and Out“. Аз съм спонсориран да помагам да водя тази кампания, но всички изразени мнения са мои собствени и всички претенции за продукти или подробности за програмата, споделени трябва да бъдат проверени на cvs.com или със съответните производители.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *