Фантазията: Външен органичен Popsicle Land Elevator Button World

Мога да разбера от груповите дискусионни съвети на моята регионална мама, че хората с малки деца са най-луд от всички хора. Разбирам това. Точно колко дълго можете да останете в дом с някой, който може във всеки тип момент да хвърли лъжица, пълна с храна към вас, както и да не почувства нито едно облизване на угризения?

Гледах как малко дете отвори чекмеджето на най -ниския ми скрин, бурно издърпа всички пижами от него в грамада от заплетено облекло на пода, както и след това хвърлих форма, тъй като нямаше много повече дрехи, които да издърпате.

„Къде можем да отидем, което има бездънно чекмедже от пижама?“ Мислех. Въпреки това няма такова място.

Ако бях кралицата на света, щеше да има закрито игра за малки деца, пълни с всички неща, които наистина искат да правят. Нито една от тези глупости за сфери за разсейване на ямата.

Какво ще кажете за пространството, където една от стените е напълно покрита с бутони на асансьора? Защо не са създали това в „зона за игра“?

Или точно какво ще кажете за магазин за влакове, където цялото местоположение е маси за влак от стена до стена, както и нито един от влаковете не е загубен или повреден-както и не се очаква да закупите нищо. както и има масажи за крачета за майките.

Тъй като много Duper Elevator Train Toddldlerland с масажи за майките не е нещо, нека се съсредоточим върху полезните услуги за излизане от дома до Naptime.

Нека ви открием място, което да отидете да използвате едно от спазването на стратегиите:

1. Съоръжение за съхранение на закрито, разработено за скокове. Потърсете тези Условия, за да откриете един близо до вас: „Trampoline Park (вашия град)“ или „House Open Jump Bounce“. Националните вериги включват изпомпване, както и Sky Zone. Докато няколко от тези стави са запазени само за тържества за рожден ден, многобройни имат отворени часове за скок, където плащате цена за вход. Обикновено има област, в която под петиците са обезпечени от всякакъв вид огромни младежи, които могат да ги тъпчат неволно или нарочно.

2. Учебно студио за обучение по гимнастика, където гимнастичките са в институция по цял ден. Въпреки че вашият младеж може да е толкова млад, за да открие рутина на баланса на лъча, тя най -вероятно би искала да се хвърли върху мат за гимнастика. Множество фитнес центрове печелят допълнителни пари през средата на деня, като държат „отворена фитнес зала“, което означава, че можете да платите, за да влезете, както и да пътека наоколо след вашето дете за час или два, докато тя изследва цялото оборудване. Google за гимнастика във вашия район, както и след това проверете сайтовете, за да видите дали рутините ще отговорят на вашите молитви.

3. „Център за семейни забавления“. Това ще отнеме малко. Това, което търсим, е място, където огромни младежи събират билети за милиони, играещи скейбол, както и ги включим след няколко часа за пластмасов мъж на парашут. Някои от тези места ще имат специално пространство или набор от дейности за битови деца. Отново те искат да печелят пари, докато огромни младежи са в училище, така че ако разберат какво е чудесно за тях, те създават кафе бар, както и малко детско пространство с разходки с деца. Какво е страхотно в това? Всички останали там са в същата лодка като вас. What’s horrible about it? Осветлението, микробите, както и електронните звуци. Ако сте човек на открито, минималистичен или по -скоро ще сте на туризъм или стъпващ в локви, разбирам, както и тази публикация не е за вас, така или иначе.

Need much more ideas? inspect out our listing of things to finish with a young child before s/he turns 2.

[Photos: Eric Fung at Pump it Up utilized with permission; Whitney’s fantasyland likewise utilized with permission]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *